Lefíček komentáře u knih
Pohodová letní detektivka, četla se jedním dechem a vraha není vůbec těžké odhalit! Už se těším na druhý díl!
Naprosto pohodová letní romantika, bezva oddychovka do letních veder. Krásně popsaná krajina a nad popisem dortů se jen sbíhají sliny!
Další bezva detektivní oddychovka přečtena jedním dechem!
Možná ještě lepší než předchozí díl, už se nemůžu dočkat dalšího pokračování!
Moje první setkání s autorkou, úžasná knížka, přečetla jsem jí jedním dechem! Už se nemůžu dočkat až si přečtu další její knihy!
Ze začátku jsem se nemohla začíst, pak mě to chytlo a už jsem se nemohla odtrhnout. Zajímavý konec, že by si autorka otvírala dveře pro další pokračování?
Trochu jsem se bála,jestli si oblíbím nové hrdiny, ale byla to zbytečná starost, ani mi nevadilo střídání tří vypravěčů, zhltla jsem to jedním dechem.Už se těším na další díly!
U knížky jsem se moc nasmála,doporučuji nečíst na veřejnosti!
Můj první Hájíček, ze začátku jsem se nemohla začíst, konec byl trochu uspěchaný happy end, ale celkem se mi líbila.Časem se pustím i do dalších knih.
Tak jsem knihu konečně dočetla, musím přiznat, že jsem u toho několikrát málem usnula, dočetla jsem, jen proto, že jí chci mít komplet přečtenou.
Velice zajímavá kniha o velice zajímavé osobnosti.
Vřele doporučuju, pobavila jsem se možná ještě víc ne u Stoletého staříka.
Knížka se mi moc líbila, už dlouho jsem se tak nenasmála.I když si knížky většinou půjčuju, tak tuhle i druhý díl jsem si nakonec koupila a určitě se k nim vrátím.