Lely komentáře u knih
Poučné a zábavné. Kniha plná zajímavých informací o určitých operacích a slavných osobnostech se kterými se pojí.
Po Temném létu, jsem se pustila i do této knihy. A nezklamala mě. Nostalgický návrat do Elm Havenu, temná atmosféra, návrat do vzpomínek... Kniha byla čtivá a děj rychle ubíhal.
Pěkná kniha se zajímavým tématem.
Autorka poruchu popsala u hlavního hrdiny brilantně a bylo zajímavé číst jeho pohled na svět a jak se pomalu začleňuje do společnosti.
Avšak některé pasáže mi přišly až zbytečně zdlouhavé a ke čtení jsem se musela přemáhat. Knihu hodnotím kladně avšak asi jsem od příběhu čekala něco trochu ví.
Kniha s ponurou atmosférou, skvělým popisem postav i prostředí ve kterém se děj odehrává.
Někomu se kniha může zdát zdlouhavá, ale já se začetla hned. I když je pravda, že ten pravý spád kniha postává, až v druhé polovině.
Filmovou verzi naprosto zbožňuji, je to moje srdcová záležitost.
Do té knižní verze se mi z nějakého důvodu moc nechtělo, ale nakonec jsem nelitovala.
Miluji ten příběh a ráda se vracím ke knize i filmu.
Ze začátku se mí do této knihy moc nechtělo, ale když sem se začetla nemohla sem jí dát z ruky. :)
Další skvělý počin od autorky. Kniha byla čtivá a vykreslení tenisového prostředí a postav realistické.
V knize bych uvítala přeložení španělské konverzace.
Kniha je to napínavá a čtivá. Sice mi chvíli trvalo než jsem se začetla, zorientovala v ději a proplétajících se časových osách, ale pak už to šlo raz dva.
Knížka pro mě byla zklamáním. Děj byl zdlouhavý a nudný, pořád se omílalo to stejné dokola. Za mě nic moc.
Od knihy jsem moc neočekávala, ale musím říct že mě nakonec celkem překvapila.
Občas jsem se ke čtení musela nutit, hlavně na začátku kdy scény byly zdlouhavé a jaksi o ničem. Avšak konec knihy kde došlo ke zvratu se mi líbil. Je škoda že další pokračování není přeloženo, celkem by mě zajímalo jak to dopadlo.
Aneb pohádka o tom jak se bohatí stali chudými a ke štěstí přišli.
Kniha je to jednoduchá a čtivá. Ale jako oddychové čtení ideální.
Taková milá a oddechová kniha, která ani nenadchne ale ani neurazí. Při čtení jsem se ale často přistihla, že čekám na nějaký pořádný zvrat nebo zápletku, ta ale nenastala. Četla jsem jí v angličtině a je dobře srozumitelná.