Leniiis

Čtivá knížka. Nechápu nějak pořád tu naivitu těch ženskejch. Děje se to pořád a denně a ještě se nepoučily. Smutný. Každá máma by měla být se svým dítětem, měla by ho vidět vyrůstat, šťastný a zdravý. Bohužel pro tyto dámy..né vždycky se tak stane.

Tak série Kiss River tímto posledním dílem dočtena a bude se mi docela stýskat. Krásnej příběh. Napětí, láska, tajemství. Nic tam nechybělo.

Špatná knížka to nebyla, ale zázrak taky ne. Některý postavy se tam zjevovaly jen tak, aniž by měli nějakou zasádní roli v knížce. Nějak jsem asi ani moc nepochopila, co chtěla autorka touto knížkou říct, protože děj nebo zápletka taky nebyla bůh ví jaká. Prostě písmenka tak nějak plynuly, aniž bych byla donucena přemýšlet, lámat si hlavu nebo být napjatá. Prostě jednoduchá knížka, kterých je na trhu mraky.

Knížka vubec nebyla o Africe, to už tu je psáno několikrát. Čekala jsem, že tam vyplyne na povrch proč tam matka hlavní hrdinku poslala, což je tam i několikrát zminováno, že to chce vědět i hlavní hrdinka, ale nedozvěděli jsme se to. Knížka byla odhozena na uroven obyčejné pruměrné knížky, která se sice dobře četla, ale v životě si na ni už nevzpomenete nebo ji nevezmete do ruky.

Super, super, super. Krásná knížka, kterou jsem totálně hltala a nemohla se odtrhnout. Nechápu komentáře typu, že děj je nereálný, protože mi tam nepřišlo zas nic tak hrozně blbýho, co by se nemohlo v normálním životě stát.

Ne, ne ne..zklamání jako hrom. Nudila jsem se u Toho, nevěděla o čem čtu, nesoustředila se na to.

U mě tentokrát pomalejší rozjezd, ale pak už jsem se nemohla odtrhnout.
Konec za mě moc rychle vyřešený, ukončený. Možná bych přidala pár stran a víc rozvedla.
Ale jinak za mě opět super kniha.

Knížka fajn, dobře se čte, ale ze všech od této autorky mi přijde právě tahle ta nejslabší. Překombinované a chvílemi těžko uvěřitelné. Nicméně čtivost tam byla, takže jsem dočetla úplně v pohodě.

Pro tuto autorku mám slabost a většinou dávám plný počet hvězd. Tentokrát mi ale přijde celý příběh až moc nereálný a přibarvený. Ale jinak čtivá knížka jako vždycky. Jen za mě ten děj no..ale to je čistě jen můj názor.

Že je Emma někdo jiný než za koho se vydává se dozvíte vlastně už na začátku, ale pak musíte poctivě dojít až na konec, abyste se dočkali jakéhosi závěru. Za mě málo napětí a akce. Klidně bych ocenila víc okousanejch nehtů (tech mejch samozřejmě :-D ). Ale jinak příběh fajn. Prolínají se tam dvě časové osy, někomu může vadit, mě nevadilo. Za mě ale prvotina autorky určitě lepší.

Mě teda první autorčina knížka bavila mnohem víc. Tady mi nepřišlo vubec žádný napětí a akce. Postavy mi byly uplně vzdálený, nebyly více popsány jejich povahy a životy.

Knížka se mi líbila, až do té doby než jsem přišla ke konci. Celkovej závěr mě normálně naštval a přišlo mi to jako blbost. Za to ubiram jednu hvězdičku, protože jinak měla knížka našlápnuto fakt dobře.

Mě se tento příběh moc líbil. Nikdy mě nepřestane udivovat, co se za války dělo a co lidé zažívali.

Tady se mi vážně líbil nápad. Nic co by člověk už několikrát četl, ale prostě originalita. Tleskám.

Za mě pomalejší začátek, ale pak se to už rozjelo a já musela pořád číst dál a dál, abych už konečně přišla na rozuzlení toho tolik zamotanýho příběhu.

Knížka nebyla špatná, ale absolutně nic ve mě nezanechala, nevyvolala žádný emoce.. Prostě nic.. Za dva dny zřejmě ani nebudu vědět o čem to bylo.

Moc krásný příběh o lásce. Pořád mě něco nutilo číst dál a dál, abych zjistila jak to dopadne.

Kniha nebyla špatná, ale přišel mi trochu absurdní ten dej, kdy novinářka řeší do hloubky příběh, kterej se jí netýká ani ji nikdo nedal ten příkaz a nechá se skrz něj div ne zabít.

Mě se tato knížka líbila. Sice prostě nikdy nepochopím vztah s cizincem, ale asi jsem vyškolena právě z takovejch knih... Nikdy nepochopím, že jsou ženy ochotný vzdát se všeho.. Ale i takovej je prostě život. Ráda bych si přečetla i pokračování.