Leninkka | Komentáře u knih | Databáze knih

Leninkka Leninkka komentáře u knih

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Elizabeth Maxwell (p)

Byly to muka :( Začátek byl slibný, ale pak už jsem musela prostředek přeskočit. Nedalo se to číst. Za mě jedno velké zklamání. Moje první a taky poslední kniha od této autorky.

24.08.2018

Polámané panenky Polámané panenky James Carol

Tak to byla paráda!! Skvěle propracovaný děj, zápletka i postavy knihy. Kniha od začátku až do konce drží čtenáře v napětí. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout a rozuzlení případu bylo parádní. Za mě teda 5* se vším všudy. Byla to moje první kniha od tohoto autora, ale už se chystám na další :))

21.08.2018 5 z 5

On On Carey Heywood

Tak tohle byl teda děs! Prý "román pro ženy", no tak to ani náhodou. To tak maximálně pro 13leté puberťáky (a to teda nic proti puberťákům, ale kniha je jak od autorky Lanczové, co jsem četla někdy v pubertě). Trpěla jsem při čtení a přemlouvala se, abych knihu dočetla a neodložila ji. Hlavní hrdinka mě vytáčela a byla mi dost nesympatická. Přišlo mi to i dost nereálné a celé úplně mimo (jasně, jen tak se hrdinka sebere a odjede a pak prásk, po 7 letech je všechno OK). První knížka, u které se tluču do hlavy, že jsem jí vůbec četla.

16.08.2018

My, sex a aférky My, sex a aférky Kamila Tomsová

Čtivá a úsměvná oddechovka.

12.08.2018 4 z 5

My, sex a podpatky My, sex a podpatky Kamila Tomsová

Vtipná a čtivá oddychovka. Člověk nemusí nad knihou přemýšlet a ještě se i nasměje.

10.08.2018 4 z 5

Hrdina Hrdina Samantha Young

Čtivá kniha. V půlce jsem se začala trošku nudit a myslela že knihu odložím. Ale pak se to opět rozjelo a já ji dočetla na jeden zátah. Musím říct, že mě kniha nakonec mile překvapila.

05.08.2018 3 z 5

Vůně jasmínu Vůně jasmínu Corina Bomann

Velmi čtivá kniha. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout a stále čekala jak to dopadne. Velmi silný příběh kde se prolíná současnost a minulost. Určitě stojí za přečtení.

29.07.2018 4 z 5

Z písku a popela Z písku a popela Amy Harmon

Kniha se velmi dobře čte, jen už jak tady někdo psal, připomněla mi knihu Kabinet milostných dopisů. Příběh je napínavý, čtenář si přijde na romantiku i na drama. Autorka velmi dobře popsala ten strach, utrpení, bezmoc i naději.
Kniha mě donutila přemýšlet. Přemýšlet o lidech, kteří byli tak silní a dokázali na úkor svého nebezpečí pomoci druhým.
O matkách, které dokázali nechat jít své děti, jen aby přežily (viz. Pierre a jeho maminka).
O rodinách, které se dokázali semknout a pomáhat.
Opět jsem byla ráda, že jsem tuto dobu nezažila a některé pasáže jsem četla i se slzou v oku.
Ovšem jediné čím mě kniha trošku zklamala byl konec. Přišlo mi to všechno najednou strašně rychle ukončené.

23.07.2018 4 z 5

Poslední výkřik Poslední výkřik Alice Clayton

Poslední díl ze série a taky úplně nejslabší... Bylo fajn, že se tam propletly všechny postavy, ze všech předchozích knih, ale to bylo asi tak všechno.

08.07.2018 1 z 5

Samec Samec Alice Clayton

Ideální kniha na jedno letní odpoledne, když člověk nechce přemýšlet a chce si jen tak odpočinout. Zápletka i závěr je všem asi jasný, ale kniha se čte i tak dobře.

08.07.2018 2 z 5

Vášnivý svůdník Vášnivý svůdník Christina Lauren

Kniha se četla dobře, ale na můj vkus se děj až zbytečně moc táhne. Taková oddechovka, co neurazí, ale ani nenadchne.

02.07.2018 2 z 5

Něco jako láska Něco jako láska Tracy Brogan

Oddechvé čtení na léto. Kniha se čte velmi dobře a při některých pasážích jsem se dost nasmála :)

01.07.2018 3 z 5

Roštěnka Roštěnka Alice Clayton

No nevím, z prvního dílu jsem byla nadšena, ale toto pokračování už byla docela nuda. Některé odstavce jsem už i přeskakovala, už mě to moc nebavilo. Simon se choval jak dospělý chlap, ale Caroline mě pak i štvala. Její chování mi přišlo někdy hodně dětinské.

17.06.2018 2 z 5

Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Po "těžkých" kusech o válce to chtělo změnu. Nějakou oddechovku a něco z úplně jiného soudku. Za mě knížka super! Nasmála jsem se a fakt se knížka skvěle četla. Ikdyž je jasné jak to dopadne, tak i tak jsem se náramně bavila a knížku jsem si od začátku až dokonce fakt užila.

08.06.2018 4 z 5

Čokoládový průšvih Čokoládový průšvih Petra Hülsmann

Oddechová kniha, kterou jsem přelouskala na jeden zátah. V některých částech příběhu jsem se smála jak puberťák. Závěr je asi všem jasný, ale nic to nemění na tom, že je kniha dobře napsána. Takové letní čtení, nejlépe na lehátku u vody :)

29.05.2018 5 z 5

Zlomení andělé Zlomení andělé Gemma Liviero

No teda!! Od knihy jsem čekala dle hodnocení a recenzí hodně, ale kniha předčila mé očekávání. Totálně mě pohltila a musela jsem číst pořád dál a dál. Děj mi trošku připomněl knihu Kabinet milostných dopisů, ale nic to nemění na tom, že kniha je skvěle napsána. Kniha ve mě zanechala spoustu dojmů a smíšených pocitů. Po přečtení poslední stránky jsem jen seděla a přemýšlela nad životem. Určitě tuto knihu doporučuji a myslím že nad ní budu přemýšlet a vzpomínat dlouhou dobu.

27.05.2018 5 z 5

Střípky ticha Střípky ticha Linda Castillo

Velmi čtivá kniha, ani jsem nečekala že mě příběh o amišských farmářích tak zaujme. Přečetla jsem na jeden zátah a určitě se chystám i na další díly.

20.05.2018 5 z 5

Oběť bez tváře Oběť bez tváře Stefan Ahnhem

Já ty severské krimi prostě můžu :) Kniha se četla dobře, zápletka taky dobrá, jen některé nelogické a nepochopitelné jednání hlavního hrdiny mě místy dost vytáčelo. Hlavně co se jeho rodiny týče. SPOILER!! Nějak nechápu, jak může matka odejít od nezletilého syna a otec si ho xy dní "nevšímat".

20.05.2018 4 z 5

Kabinet milostných dopisů Kabinet milostných dopisů Alyson Richman

Ze začátku jsem se nemohla do knihy pořádně začíst, nějak mi nasedlo neustálé přeskakování o různých aktérech knihy. Ale tak od půlky jsem se do toho tak dostala, že jsem knihu dočetla na jeden zátah.

04.04.2018 4 z 5

Sova Sova Samuel Bjørk (p)

S nadšením jsem přečetla i druhý díl série H.M. Kniha opět napínavá a čtivá.
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akorát mi vadilo, že byla do děje a s vrahem opět zapletena Holgerava rodina. To už mi přišlo fakt divné.

23.03.2018 4 z 5