LenkaPet komentáře u knih
Je to taková romantická věc. Zlé kluky máme rády a když nás k tomu ještě zbožňují a ochrání za každé situace, takové prostě milujeme. Je to hezké, když si k sobě dva lidé hledají cestu.
Čekala jsem od knihy víc, ale nevadilo mi to. Určitě stojí za přečtení.
Krásná, dechberoucí kniha. Uchvátila mě. Úžasný příběh, úžasná krajina, úžasní hrdinové. Opravdu ...
Kniha byla opravdu dlouhá, četla jsem dál a dál jen proto, že mi bylo líto ji odložit. Vím, že je víc dílů, takže dokážu i pochopit složitost a zdlouhavost této knihy, myslím ale že spoustu lidí odradí.
Každopádně doporučuji přečíst a jednou se pustím do pokračování i já, protože jak to dopadne chci rozhodně vědět.
Posledních 200 stran už stojí za to. A přebal knihy mě mrzí hodně protože hlavní hrdinka Mari je blondýnka a takové šaty na sobě rozhodně neměla ani jednou. U druhého dílu je na přebalu opět brunetka. Tak nevím co tím chtěl básník říci.
Moc hezké ... Krásný, napínavý a nadějeplný příběh. Avan je úžasný. Už se těším na další díl. A vy si ji určitě přečtěte.
Kniha je fantastická. Naprosto mě uchvátila. Druid je boží. Nejvíc se mi na knize líbí humor jakým je napsaná, opravdu mě moc potěšila a doufám, že v dalších dílech bude stejně fajn. Navíc mám obrovskou radost z vydání ... malý paperback. S chutí si knihu přečtěte, nečekala jsem to, ale je opravdu bezvadná.
Moc hezká knížka a určitě bude super i pokračování. Jsem sice trochu jiná věková skupina, četla jsem ji kvůli synovi, ale i tak se mi líbila a pustím se asi i do dalších dílů. Příběh je hezký, napínavý, dobrodružný a plný příslibů do budoucna.
Kniha se mi líbila a s chutí budu pokračovat, ale nějak nevím co napsat. Vlastně se v ní moc nevyřešilo a nevysvětlilo. Některé věci jsem si domyslela už dřív, takže mě to nepřekvapilo. I tak doporučuji k přečtení, přeci jen je to první díl.
Kniha se mi líbila, je to taková pohádka. Konec byl uspěchaný a uspokojivý, ale dokázala bych si představit i trochu víc. Určitě stojí za přečtení. Tato spisovatelka mě tak úplně neoslovuje (četla jsem od ní vše) , ale píše moc hezky, je to čtivé a nakonec je kniha vždy hezká.
Kniha je super. Mohlo by být méně popisků všeho možného, někdy to bylo únavné a trochu nudné, ale jak to tak bývá závěr knihy byl zase parádní. Už se neodehrava v Praze a je plný vnitřního boje, výčitek vlastních činů, ale i naděje (a tím nemyslím Karou) jako takové. Je v ní i malé poodhalení Akivovy matky a jeho totožnosti. Pokračuji hned na další díl i když je nejtlustší (což mě nikdy neodrazovalo, jen pokud v ní budou zase nudnější pasáže).
Tato trilogie se mi moc líbila a tento třetí díl asi nejvíc. Bylo to tak napínavé, že jsem se od knihy nemohla odtrhnout. Někdy když člověk naslouchá dokáže dělat ty správné věci, tak jako Jude a Cardan byl v tomto díle úplně dokonalý.
Tak tohle byla jízda. Nemohla jsem to zastavit a ten konec? I když jsem něco podobného čekala ... to spolu jako fakt nebudou? Anotace na třetí díl o tom tak trochu napovídá. No co, jdu na to.
Líbila se mi. Je podobná jiným a přesto jiná, plná intrik a překvapení. Dlouho jsem se jí vyhýbala, ale nakonec jsem ráda, že jsem si ji přečetla a i to, že nemusím čekat na další díly, hned začínám další.
Opravdu moc se mi líbila a mrzí mě, že mi unikla, protože sehnat další díly je skoro nemožné. Je jako spousta jiných knih, dívka a anděl, ale zápletka je rozhodně zajímavá a ten konec? Je to hezky zakončeno tak, aby mohlo být pokračování a já jsem opravdu zvědavá jak to bude dál. Hned mám chuť obarvit si vlasy na modro. Popisy Prahy jsou úchvatné a jak nemám zrovna ráda v knihách české prostředí, tohle bylo dokonalé. Mít tak křídla ...
Doporučuji přečíst, ale musíte k tomu mít i to pokračování jinak nebude příběh celý a já doufám, že je brzy seženu.
Kniha se mi líbila. Je to taková pohádka. Hezky napsané, dobře se čte a je zajímavá hned od začátku. Stále se tam něco děje takže se nenudite. Líbila se mi víc než Kouzla rodu Thonů, přesto že v té byla láska a tady je přátelství.
Čtěte,je hezká a spíš si u ní odpočinete, neubírá tolik na síle.
Kniha je moc hezká, krásný příběh, pohádkový i když s pokračováním. Láska v pohádkách je silná a obětavá.
Je skvělá. Teď jen vydržet do dalšího dílu...zase, Bože, jak já tohle nenávidím. Je opravdu moc hezká a ten závěr? No myslím, že se máme na co těšit, doufám že bude brzy. Nesnáším ten pocit rozervanosti, který po takových knihách mívám...
Tak takovýhle závěr jsem tedy nečekala. Všechno možné ano, ale tohle? To jako budu dva roky čekat co bude dál? Je to jasné, moje nejoblíbenější spisovatelka se zbláznila. Bože Sarah J. Maas, děkuji, děkuji, děkuji. Myslela jsem že se konce nedočtu, asi jsem v té rychlosti přeskočila i pár slov na každé stránce, ale do prdele...
Kniha je dlouhá a zamotaná, ale boží. Prosím přeložte další knihu rychle, jen co jí ta úžasná žena napíše . Nevim jestli tohle přežiju.
Proboha, čtěte. Kdo miluje knihy Sarah J. Maas nemůže dát méně než všechny hvězdy co jdou dát. Zase mě dostala. Naposledy jsem takovýhle pocit měla když jsem dočetla v sérii Skleněný trůn díl, kde zajali Aelin a zavřeli do železné rakve.
O knize jako takové nic psát nebudu, kdo chce ten si jí přečte bez potřeby číst o čem kniha je nebo jestli stojí za přečtení.
Omlouvám se za můj citový výlev, myslela jsem, že tentokrát to zvládnu, ale to nejde. Přeji krásné čtení.
Pro mě je Sarah J. Mass nepřekonatelnou spisovatelkou. Na to kolik jí je už toho napsala tolik a nejde jen o počet, jde i o kvalitu, nikdy se u nich nenudím, přesto kolik mají stránek a jak moc se opakuje druh postav. Nikdy mě nezklamala a přála bych si, aby její nápady nikdy nevyhasly.
Příběh je hezký, tentokrát to byla trošku detektivka a ke konci musím říct, že jsem byla i překvapená, přese všechno, jak její příběhy znám, vždy najde něco čím mě překvapí. Jen to čekání na další díly je těžké , ale logické. Všechny postavy jsou úžasné, nejen Bryce a Hunt. Neváhejte a čtěte.
Kniha je boží. Asi nemám víc co dodat. Našla jsem jí úplně náhodou a vůbec nechápu jak mi mohla uniknout. Dílu je "bohužel" více takže zase musím čekat. Další díl snad už v Březnu. Normálně knihy dvakrát nečtu, tuhle bych si ale pro její humor a úžasné vyjadřování Callypso, které je mi vlastní, asi víckrát přečtu s radostí.
Kniha se mi líbila, ale hodně jsem se s ní natrapila a mockrát ji odložila. Ale jsem ráda že dopadla tak jak dopadla. Věděla jsem že to tak nějak bude. Příběh je zdlouhavý a v určitých částech jsem se hrozně nudila. Přesto mám tuto spisovatelka moc ráda a Ve stínu hvozdu miluji. Doufám že zase napíše něco tak roztomileho. Určitě stojí za přečtení ale se Stínem hvozdu se srovnat nedá.