LenkaPet komentáře u knih
Hodnocení asi odpovídá realitě. Není úplně zlá, je to prostě taková jednodušší oddechovka. Přečíst se určitě dá ????
Krásná kniha, dlouho jsem jí nerozuměla, měla jsem zmatek v kapitolách, ale později to všechno začalo dávat smysl a moc se mi líbila. Je zase trochu jiná než všechny ostatní knihy.
Úžasná, naprosto dokonalá trilogie. Miluji pohádky a tahle je prostě boží. Vždy mě mrzí, že nedokážu číst knihy víckrát. Čtěte ????
Krásná kniha, přečteno jedním dechem, za necelý den, jako kdybyste koukali na film. Moc doporučuji jako oddechovku když potřebujete trochu lásky a úsměvu.
V této době určitě zajímavá kniha, i když se v knize, nemoci jako takové moc nevěnuje, zápletka je určitě zajímavá a i hodně k zamyšlení a spousta dalších otázek k dnešní době plné strachu.
Hniha je určitě zajímavá, ale asi to není úplně můj styl. Měla jsem se bát a přesto, že nečtu tento druh knih, nebála jsem se, víc jsem se bála u filmu, přesto že se mi nelíbil. Na knize se mi nelíbilo, že se vše začalo dít až na konci a většina knihy celkem nuda.
To je ta snad nejkrásnější kniha co jsem kdy četla, má všechno co má mít a ten příběh a tak krásným napětím. Jsem z ní naprosto unesená.
Kniha je hezký napsaná, čtivě. Doporučuji k přečtení, myslím že stojí za to, z mnoha hledisek. Jen to není můj šálek ????
Kniha to není špatná, jen by mohla být klidně kratší. Dost jsem se u ní nudila.
Klasika ... Hezká kniha, všichni ji známe, o odvaze, lásce, oddanosti a naději.
Takové hezké romantické uvolnění z našeho všedního trápení. Moc se mi líbila, určitě stojí za přečtení.
Když od ní člověk nic neočekává je to úžasná kniha, moc se mi líbila. Vtipná i sexy ...
Není to zrovna můj žánr. Čekala jsem že to bude více o manželství, o tom co se mezi těmi lidmi děje po rozvodu, tak jak to slibuje, ale jsem ráda že jsem ji přečetla.