LenkaPet komentáře u knih
Mě se kniha líbila tak, že už čtu čtvrtý díl. Je to zase něco jiného a je to roztomilé. Navíc se mi moc líbí zpracování. Každá kniha má text v takové barvě jakou má přebal knihy. Děj je zajímavý a velmi čtivý. Docela mě překvapilo, že jsem ji v knihkupectví sehnala v dětském oddělení. Moc doporučuji a co další díl tím lepší
Mě se kniha moc líbila a doporučila bych jí každé ženě, která kdy žila s manipulátorem a která má už tuto etapu svého života za sebou, nikdo jiný to nepochopí. P. spisovatelka přesně popsala mé pocity a myšlenky.
Kniha je super. Měla jsem ji dlouho a nějak se mi do ní nechtělo. Ale fakt jsem ráda, že jsem si jí přečetla.
Moc se mi líbí nápad, velmi mě zajímá, protože si myslím, že ta hrozba je skutečná ale kniha se mi až tak moc nelíbila, mám celou sérii ale nevím jestli si jí někdy přečtu. Každopádně byla napsaná hezky a proto jen jedna hvězda dolů.
Hezká kniha, líbila se mi, ale Nevlastní sestra se mi líbila víc. Spisovatelku mám ale moc ráda už díky nápadu psát o věci kterou známe jinak nebo z druhé strany.
Velmi zajímavá kniha, z tohoto pohledu Popelku určitě neznáme a myslím že je úžasný nápad zjistit i osudy ostatních. Každý by měl dostat i druhou šanci.
Mam moc ráda Harryho Hola a kniha je opět skvěle napsaná. Nemůžu jinak než plné hodnocení a kdo ještě nečetl ať neváhá.
Knížka i příběh je hezký, ale nijak výrazně mě neoslovil. Věřím že se ale některým dětem bude líbit. Můj syn to ale nebyl.
Dobrá kniha, musím vyzdvihnout čtivost, jinak mě až tak moc nezaujala ale všechny hvězdy jsem dát musela, stojí za to, i za přečtení. Nebudete se u ní nudit a není nijak drastická jak některé knihy tohoto typu bývají.
Úžasná kniha, líbila se mi že všech nejvíc, protože přišla zrovna ve chvíli kdy jsem ji potřebovala. Je převážně o toxických vztazích a tím jak se pak vyrovnat sama se sebou a také to že to co v a po těchto vztazích cítíme je úplně normální a je to v pořádku. Děkuji za ní
Úžasná kniha. Moc mi pomohla v mém životě, když jsem se když jsem se cítila ztracená.
Úžasná kniha a přišla asi v době kdy jsem jí hodně potřebovala.
Kniha je to zvláštní a svým způsobem smutná, ale je že života a to opravdu velmi věrně. Přečíst doporučuji, jen doporučuji v lepší dobu než když prožíváte rozvod.
Kniha se mi moc líbila. Určitě bych jí doporučila svým známým.
Moc se mi líbila, jen bych si přála trošku delší konec ????
Určitě stojí za přečtení. Moc hezká knížka ...