lenkavildomcova komentáře u knih
Přečteno za jeden den. Ada sice byla naivní, ale dokážu ji pochopit. Závěr zdrcující.
Já teda nevím co je na té knize tak skvělého, že má tak vysoké hodnocení. Pro mě, ač miluji indiánské souznění s přírodou, věřím, že energie, která se do vesmíru vysílá, se nám zase vrací, byla kniha k nedočtení. Naivní, nudné. Jako pro první stupeň základní školy. Skončila jsem asi na 230 stránce a nemám potřebu číst dále. Jsou mnohem lepší knihy s touto tématikou.
Nedala jsem to. Zneužívání dětí a fanatismus točící se pořád dokola.
Skvělá kniha. Samuel Bjork je výborný spisovatel. Přečetla jsem obě jeho knihy a doufám, že budou další.
Skvělá kniha. Nešlo ji odložit. Napínavé až do konce.
Líbila se mi. Možná trošku zdlouhavá, ale čtivá. Doporučuji. Jen se snažím pochopit, proč autorka píše pod psedonymem ???
Začátek velmi zdlouhavý. Velké množství postav. Rozhodně se nejedná o odpočinkovou četbu. Jdem ale ráda, že jsem ji přečetla. Velmi silné téma o člověku jak jej změní nenávist, zloba a msta. Doporučuji vydržet a dočíst.
Prvních 50 stran jsem si říkala nechápu co na té knize všichni vidí. Dokonce jsem zvažovala, že ji nedočtu. Pak se to ovšem rozjelo a už jsem ji neodložila. Vydržte, stojí to za to.
Škoda, že nemůžu dát více hvězd. Kniha je úžasná. Tolik pravd, mouder, krásných myšlenek pohromadě. Nádhera. Mám ji půjčenou, ale půjdu si ji koupit. Ráda se k ní budu vracet. A jen uvedu na pravou míru nejsem věřící a "černoprdelníky" nemám ráda. Ale Czendlik to je jiné kafe.
Skvělá. Nemohla jsem přestat číst. Těším se na Sovu.