lenkavildomcova komentáře u knih
Paráda. Mám dospívajícího syna, tak jsem se absolutně vžila do hlavní hrdinky a jejího boje za Dylana. Skvělé. Doporučuji.
Původně jsem si podle komentářů myslela, že mě kniha nebude bavit, ale je to naopak. Nemohla jsem ji odložit. Je skvělá. Doporučuji.
Rozjezd trochu pomalý, dokonce jsem chtěla knihu odložit, ale nakonec super napínavý příběh.
Za mě ne. Přečetla jsem asi 70 stran a rozhodla jsem se, že můj čas je vzácný na to, abych se trápila nad knihou, která mě nebaví.
Moje první kniha tohoto autora a musím říct je bravurně napsaná. Skvělá. Nemohla jsrm se odtrhnout. Napínavá, drsná. Konec překvapivý. Doporučuji.
V podstatě v knize nebylo pořádně popsáno nic. Ani válka, ani život v Africe. Vše velmi povrchní. Chybělo mi asi 80 stran do konce a neměla jsem důvod číst dále. Za mě ne.
Já nevím no... Asi nejsem dostatečně kulturní, vzdělaná... Pro mě kniha nebyla nic moc. Jazyk krásný, ale děj nijaký. Chybělo napětí. Hájíček není nic pro mě.
Na to jak je ta kniha relativně tenká, tak jsem ji strašně dlouho četla. Nějak jsem se musela moc nutit. Jako dočetla jsem ji, ale nic moc.
Já se přes ten začátek prostě nedokázala prokousat... jsem asi na 120 stránce a pořád se nic neděje... končím. Už mě to nebaví. První díl této série byl celkem dobrý, ale toto mě nudí. Do dalších dílů nejdu.
Přečteno za den. Líbila se mi. Četla se dobře. Jen byla trochu povrchní. Na 220 stranách se stalo tolik příběhů, že kdyby byl popis podrobnější, mohla z toho být krásná 500stránková kniha. :-)
Wau... Chybí mi slova pro hodnocení této knihy. Krásný, smutný, dojemný... To všechno to bylo. Ještě mi zasychají slzy. Popis Hungtingtonovy nemoci je šílený. Slyšela jsem o ní jen v seriálu Dr. House, a teď už vím o čem ta hrozná nemoc je. Knihu doporučuji a těším se na další od téhle autorky.
Líbila se mi. Četla jsem ji v nemocnici, tak jsem aspoň v duchu cestovala po africe. Trošku moc mrtvých, ale jinak fajn.
Zpočátku jsem se nemohla začíst. Ztrácela jsem se v postavách. Tak okolo 70 stránky jsem naopak knihu nemohla odložit. Moc se mi líbila. Ráda bych se na takové místo v Austrálii podívala.
Krásná kniha. Na rozdíl od knihy Kurandera, kterou jsem nedočetla, mi právě tato kniha dala informace, které jsem očekávala. Moudrost a znalosti přírody Křováků. Sílu myšlenek a víru v to, že pokud vysíláme pozitivní energii, bude se nám to dobro vracet a naopak.