lenkavildomcova lenkavildomcova komentáře u knih

Pět mrtvých psů Pět mrtvých psů Michal Sýkora

Výborná detektivka. Moc dobře se četla. A bohužel si myslím, že je velmi pravděpodobné, že se to takto děje i ve skutečnosti.

25.08.2018 5 z 5

Básník Básník Dominik Dán

Tak to byla jízda. Super. Přečteno za den. Fakt skvělá detektivka. Moje třetí kniha od Dána a zatím nejlepší. Těším se na další.

19.08.2018 5 z 5

Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Nelze srovnat s prvním dílem, ale jo, bylo to hezké. Trošku se mi to táhlo.

05.08.2018 4 z 5

Bohové viny Bohové viny Michael Connelly

Dobrý příběh, trošku rozvleklý. Závěr super.

07.07.2018 4 z 5

Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

Částečně překvapivé rozuzlení. Líbila se mi.

24.06.2018 5 z 5

Chyť mě Chyť mě Lisa Gardner

Super. Napínavé.

10.06.2018 5 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Líbila se mi. Napínavá od začátku do konce. Super.

08.06.2018 5 z 5

Odvlečená: Příběh dívky nucené k prostituci Odvlečená: Příběh dívky nucené k prostituci Sophie Hayes

Nejdříve jsem chtěla napsat, jak byla Sophie hloupá, že neutekla, že e uvěřila neuvěřitelnému, ale po přečtení komentářů policisty, matky a Bex, jsem pochopila, že to nelze pochopit. Že člověk vymytím mozku, přemýšlí úplně jinak. Je dobře, že tato kniha existuje a informuje mladé holky, že takový problém existuje. Sophii držím palce, aby se jí podařilo vést normální život a mít svou vlastní rodinu.

25.05.2018 4 z 5

Hlubší než hrob Hlubší než hrob Tami Hoag

Dobrá, napínavá.

29.04.2018 5 z 5

Zloba Zloba Colin Falconer (p)

Dobré, čtivé. Konec jsem předvídala.

21.04.2018 5 z 5

Parazit Parazit Ruth Newman

Skvělé! Dala bych i více hvězd, kdyby to šlo.

19.04.2018 5 z 5

Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Krásná... Jestli se teda dá o knize vyprávějící o hrůzách holokaustu říct, že je krásná... Autorka je prostě skvělá vypravěčka.

18.04.2018 5 z 5

Útěk z afrického pekla Útěk z afrického pekla Barbora Koudelková

Četlo se to dobře, ale příběh je to šílený. Autorka je fakt naivní blondýna a ten černoch arogantní hajzl.

16.04.2018 5 z 5

Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

To byla jízda... Nejlepší díl s Joonem Linou. Ale co ten konec?

15.04.2018 5 z 5

Dívka, která zvítězila nad IS Dívka, která zvítězila nad IS Farida Khalaf

Hrůza co prožila hlavní hrdinka je opravdu strašná. V knize je popisováno ukrutné bití a trestání jako normální součást života, jako to nejmenší z toho zla, které jim dělali. Nechápu jak je možné, že chlap dokáže takhle ubližovat ženě. To přece musí být nějaká nemoc, nějaké šílenství... Nechápu.

14.04.2018 5 z 5

Čas odejít Čas odejít Jodi Picoult

Moc pěkné. Konec překvapivý.

12.04.2018 5 z 5

Neviditelná zranění Neviditelná zranění Věra Fojtová

Hrůzy války jsou opravdu šílené. Jak se píše v knize je nepředstavitelné jak člověk dokáže ublížit člověku.

10.04.2018 5 z 5

Uzel Uzel Dominik Dán

Výborná kniha. Autora mi doporučil známý a jsem nadšená. Určitě budu číst i ostatní knihy. Absolutně mě dostaly praktiky stb. Nepochopitelné!

09.04.2018 5 z 5

Kvůli tobě i zhubnu Kvůli tobě i zhubnu Ellen Berg

Milé, vtipné...

08.04.2018 5 z 5

Strašák Strašák Michael Connelly

Paráda. Skvělá kniha. Doporučuji.

08.04.2018 5 z 5