LenkaWal

Překvapivě dobré. Posloucháno jako audiokniha v interpretaci Martina Fingera, takže o to lepší čtení, protože on to opravdu umí. Hrdinů tu bylo tolik, jako v nějaké Marvelovce, ale nakonec proč ne.

Další super díl. Konečně se začíná zlepšovat dosud strašně otravná Pinky a já jí snad začnu mít ráda. Asi bych byla schopná tuhle sérii, vzhledem k tomu, že poslouchám jako audio sjet bez odpočinku u jiné knížky, ale dochází mi díly, takže budu dávkovat postupně. Ale určitě si ještě občas zopakuju celé. Povedená série.

Hodně zajímavý svět. Myslela jsem, že se to bude ubírat trochu jiným směrem, ale bavilo mě to. Konec mi stačil, takže do dalšího dílu asi nepůjdu. Ale kdo ví....

(SPOILER) Navzdory slabšímu hodnocení, mě tahle knížka nezklamala. Bylo to hodně zamotané a dost nepřehledné, co je vlastně skutečnost, ale bavilo mě to. Chvíli mi trvalo se začíst, ale nejpozději v půlce, už jsem se do příběhu ponořila. Nebudu tu prozrazovat konec, ale musím říct, že že všech Fitzekových knížek co jsem četla, byl tady konec nejvíce přitažený za vlasy . Ale to je taky jeden z důvodu, proč ho čtu. Dokáže překvapit. Takže já rozhodně nebyla zklamaná.

Skvělé. Viděla jsem seriál a konečně jsem se dopracovala ke knížce. Příběh super. Začátek se mi trochu vlekl a dávalo mi to zabrat, ale po první třetině už jelo pěkně. Snad budu mít čas se brzy vrhnout na druhý díl.

Za mě super. Ze začátku mi to trvalo, ale pak jsem se chytla a pohltilo mě to. Dominik byl teda celou dobu na pár facek, nemám ráda, když je hlavní postava tak protivná, že ji i já nesnáším. Léto byla skvělá a aspoň trochu to vyvažovala.

Tahle série mě fakt baví. Škoda, že je tak málo dílů.

(SPOILER) Tahle knížka je velmi dobrá, ale za mě nejslabší. Je to spíš tak trochu povídkové, coz na škodu není. Více jsme se asi dozvěděli. Zasmála jsem se hodně často, ale pár věcí mi vadilo. Nejdřív historka s labutí. Nevím jestli jsme se tomu meli zasmát, nebo to melo sloužit jako varování nekrmit je na molu, ale bylo mi z toho těžko. A idioti, kteří je krmí plesnivým pečivem se stejně nepoučí. A trochu mě zklamala cesta autem po polňačce, kde neměl co dělat a Češi se nevzdávají, by lidi měli přestat používat, když se cpou, tam kde nemají co dělat. Ničí jiným lidem práci. Neřku ničit pěknou krajinu autem, protože je někdo líný na krok ️. Upřímně doufám, že některé věci jsou vymyšlené, v rámci vtipu.
Jinak opravdu super.

S každým dílem lepší a lepší. Sandman je top. Jen nějak nechápu tu přemluvu. Naštěstí jsem se tak těšila na příběh, že jsem si ji nechala na konec. Jak někdo může v předmluvě, prozradit všechno i včetně toho, kdo tam umře?

Myslím, že jsem se nedozvěděla nic nového. Jsou to notoricky známé příběhy, ale i tak mě to bavilo.

Můj první komiks, když nepočítám před staletími čtyřlístky. Ale bylo to dokonalé. Musím si přečíst i další díly. Nějak jsem poslední dobou na Neila Gaimana pozapomněla a to musím napravit. Jeho knížky fakt miluju.

Ze začátku se mi to moc nelíbilo. Myslela jsem, že odložím na neurčito. Ale nakonec mě to i chytlo. Vadilo mi, že se všichni chovali jako puberťáci. Jeden, dva by šlo, ale všichni na mě byli moc. Jinak příběh super.

Série začíná postrádat humor a nabírá na vážnosti, ale kvalitně neklesá. Tahle patří k těm lepším a i když jsem se bála jednoho momentu, který tu lidi níže už vyspoilerovali, tak to nebylo tak hrozné. Rozdělení posádky se mi už tolik nelíbilo, protože mi ostatní chybí. A příštím díle mi zase budou chybět tihle dva. Ale už se těším, až se na další vrhnu. Snažím si je šetřit.

Dlouho jsem se na tuhle knížku těšila. Několikrát jsem ji odložila a teď jsem se na ni vrhla zase a konečně ji i dočetla. A je naprosto skvělá. Začátek mě nijak zvlášť nebavil a proto jsem ji málem zavrhla, ale byla by to škoda. Mám ráda historické detektivky i když poslední dobou jsem spíš přesedlala na fantasy. Ale v téhle sérii budu rozhodně pokračovat. Veselejší pojetí historie.

(SPOILER) Za mě úplně super. Ano je tam znát obrovská inspirace Zaklínačem, možná až moc, ale nějak mi to nevadilo. Asi bych to ale nepřirovnávala k Tolkienovi, ten má svůj svět o dost čistší a nevinnější. Jediné, co se mi tu příčilo, byla ta krvavá hvězdice, ale holt do těchto temných fantasy, to asi patří. Rozhodně si přečtu další díly.
Pozor spoiler
Taky smrt Libuše byla veliké zklamání. Já si ho za to chvilku stihla opravdu zamilovat.

(SPOILER) Audiokniha. Není to thriller, není to detektivka. Je to spíš knížka o závodě s detektivní zápletkou. Upřímně, zlákalo mě slovo thriller a proto jsem si knížku pořídila. Kdybych věděla, že je jen okrajově, asi bych se jí vyhnula. Proto má asi nízké hodnocení. Ale překvapivě jsem si ji opravdu užila. Určitě pomohlo, že byla ve formě audioknihy.
Spoiler.
Ten konec je všelijaký. Celou dobu jsem si myslela, že to dělá Steve. Ale jakmile "příhodně" zemřel pravý viník, jsem si jistá, že všechno zařídila Fiona, ta mrcha :-)

(SPOILER) Až na ten zdlouhavý konec se snahou o vysvětlení to bylo super. Kdyby to zůstalo u tajemného přízraku, o kterém se člověk víc nedozví, asi by to bylo lepší. Děsivější. Konec už lehce nudil. Ale i tak se těším na další knížky. Karika je top.
Ale všemi deseti doporučuju audioknížky. Peter Kočiš tam svým hlasem naprosto sedí. Super interpretace.