Leny66 Leny66 komentáře u knih

Babiččina kouzelná zahrádka Babiččina kouzelná zahrádka Sandra Dražilová Zlámalová

Po přečtení knihy se děti vrhnou na zeleninu. Doporučuji knihu dětem přečíst.

Řemeslné pohádky Řemeslné pohádky Sandra Dražilová Zlámalová

Knížka, která je pěkně napsaná a jak jsme již u ilustrátorky zvyklí, má nádherné obrázky.

Neplechy čerta Zbrklíka Neplechy čerta Zbrklíka Sandra Dražilová Zlámalová

Knížka nás pobavila,doporučuji

18.10.2021 5 z 5

Deníček Camille G aneb Sranda příběhy z dětství i dospělosti Deníček Camille G aneb Sranda příběhy z dětství i dospělosti Camille G

Sranda kniha. Kdyby nebyly v knize použity vulgarismy, připadala by mi kniha trochu jako Povídky Šimka a Grossmanna nebo Trilogii úterý I.Mládka. Nasmála jsem se.

16.10.2021 4 z 5

Uteč, nebo nepřežiješ Uteč, nebo nepřežiješ Tom Bale

Super knížka. Napětí od začátku až do konce.

16.10.2021 5 z 5

Tvůj stín Tvůj stín Jeffery Deaver

Knížka mě bavila. Je plná zvratů.

16.10.2021 5 z 5

Jáma Jáma C. J. Tudor

Jáma je první kniha, kterou jsem od této autorky četla. Musím říct, že mě uchvátila moudrostí, kterou do knihy (i tomto žánru) vložila.

29.09.2021 5 z 5

Od pohádek k písničkám Od pohádek k písničkám Lenka Jakešová

Od pohádek k písničkám je vlastně zpěvník patnácti autorských písniček pro děti od 4 let. Každá písnička je motivována pohádkou. Pohádkový zpěvník je vhodný hlavně pro paní učitelky do mateřských škol. Ale pokud doma rádi zpíváte, ideální..

21.08.2021

Příhody placatého čumáčku Příhody placatého čumáčku Anna Beatrix Bártová (p)

Knížky od autorky, která píše hlavně pro dospělé, mám moc ráda. Příhody placatého čumáčku je velice milá a laskavá knížka. Při četbě jsme se společně pobavili. Knížku doporučuji.

19.08.2021 5 z 5

Hororová čítanka - I.díl Hororová čítanka - I.díl Jan Nejedlý

Půjčila jsem si se synem tuto knihu v domnění, že půjde o strašidelné příběhy, které jsou snesitelné a dětem přizpůsobené.
Zpočátku jsme se se synem trochu smály prvním příběhům. Byly sice perverzní, ale ještě únosné. Pak ale autor přitvrdil.
Číst o mrtvých dětech a jiných hrůzách se mi dost příčilo. Bohužel...
A syn? Ten samozřejmě chtěl číst dál. Ale je na rodičích, co dítěti povolí. My číst skončili.
Byla jsem zvědavá, pro jak staré děti autor knihu psal, nikde jsem se to však nedozvěděla.
Knihu ráda do knihovny odnesu a určitě ji nedoporučuji.

16.08.2021

Nemusíš! Nemusíš! Dagmar Digma Čechová

Vždycky mám skvělý pocit, když si pořídím knížku, u které mi je fajn. Knížku, která se dobře čte.
Jednou z takových knih je i kniha Nemusíš.
Moc pěkně vypracovaný příběh dvou úplně rozdílných žen.
Knížka je psaná velice příjemně, čtivě a vtipně.
Proto jsem si rychle pořídila autorčinu další knihu, na kterou se moc těším.

12.05.2021 5 z 5