Leny66 komentáře u knih
Opět pěkná kniha. Dnes knize dávám "jen" čtyři hvězdičky, protože ostatní knížky se mi líbily více.
Knížka se krásně čte.
Přestože jsem téměř od poloviny příběhu tušila, jak příběh skončí, knížka se mi moc líbila.
Velice smutný příběh.
Nejprve jsem vzala do ruky Mrazivou náruč. Po ní jsem se těšila na Dokonalé propojení, protože jsem věřila, že to bude zase skvělá kniha.
Knížka nezklamala. Přečetla jsem ji téměř na jeden zátah.
Určitě doporučuji.
Knížka se mi moc líbila.
Každý nemá v dětství na růžích ustláno. Valerie o tom ví své.
Příběh mě bavil. Dávám všech pět hvězdiček.
Knížka se mi líbila. Místy však bylo vyprávění rozvláčné, ale zajímavý příběh. Dávám 4 hvězdičky.
Tři krásně zpracované příběhy. Který je nejlepší? Nevím. Všechny mě velice nadchly. Určitě doporučuji. Je to skvělé čtení o nízkém sebevědomí.
Autorku máme doma moc rádi. Pěkný příběh,doporučuji.
Autor jako vždy nezklamal. Zajímavé čtení až do konce. Doporučuji.
Jsem knihou nadšená. Čteme ji s mým desetiletým synem, kterého knížka opravdu zaujala a zajímá ho. Syn se na leccos ještě doptává, takže si spolu u knihy vyprávíme a vysvětlujeme, co je třeba.
Myslím, že by tato kniha neměla chybět v žádné knihovničce. Je o finanční gramotnosti.
Krásná knížka plná užitečných informací. Myslím, že by neměla chybět v žádné knihovničce.
Děti jsou zvídavé a přiznejme si, že ne vždycky víme, jak odpovídat na různé otázky. Tato knížka vám pomůže. Dozvíte se zde, jak to s tím počasím doopravdy je.
Dávám 5 hvězdiček, protože mám ráda poučné knihy, které jsou zároveň čtivé a pěkně napsané.
Publikace, která je vhodná hlavně do mateřských škol. Obsahuje 12 motivačních pohádek, 12 básniček, 12 písniček a 12 pracovních listů.
Krásná knížka, od které jsem se nemohla odtrhnout.
Jak jsem již od autorky zvyklá, opět nezklamala. Knížka čtivá, moc se mi líbila.