Leny66 Leny66 komentáře u knih

Sněžný měsíc Sněžný měsíc Michaela Klevisová

Opět pěkná kniha. Dnes knize dávám "jen" čtyři hvězdičky, protože ostatní knížky se mi líbily více.

01.05.2023 4 z 5

Domov pro Kathy Domov pro Kathy Henry Denker

Knížka se krásně čte.
Přestože jsem téměř od poloviny příběhu tušila, jak příběh skončí, knížka se mi moc líbila.
Velice smutný příběh.

10.04.2023 5 z 5

Dokonalé propojení Dokonalé propojení Jana Jánská (p)

Nejprve jsem vzala do ruky Mrazivou náruč. Po ní jsem se těšila na Dokonalé propojení, protože jsem věřila, že to bude zase skvělá kniha.
Knížka nezklamala. Přečetla jsem ji téměř na jeden zátah.
Určitě doporučuji.

15.03.2023 5 z 5

Mrazivá náruč Mrazivá náruč Jana Jánská (p)

Knížka se mi moc líbila.
Každý nemá v dětství na růžích ustláno. Valerie o tom ví své.
Příběh mě bavil. Dávám všech pět hvězdiček.

13.03.2023 5 z 5

Týden blázna Týden blázna Jaroslava Černá

Celkem pěkné čtení. Dávám 4 hvězdičky.

27.01.2023 4 z 5

Patnáctý skandál Patnáctý skandál James Patterson

Dávám 4 hvězdičky. Pěkné čtení. Ale úplně top to není.

27.01.2023 4 z 5

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Knížka se čte skvěle. Dávám všech pět.

15.01.2023 5 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Opět skvělé čtení. Bryndza mě prostě baví.

15.01.2023 5 z 5

Panenka Panenka Yrsa Sigurðardóttir

Knížka se mi líbila. Místy však bylo vyprávění rozvláčné, ale zajímavý příběh. Dávám 4 hvězdičky.

05.01.2023

Sítě Sítě Petra Dvořáková

Tři krásně zpracované příběhy. Který je nejlepší? Nevím. Všechny mě velice nadchly. Určitě doporučuji. Je to skvělé čtení o nízkém sebevědomí.

22.10.2022 5 z 5

Zákeřné keře: Pohádka Zákeřné keře: Pohádka Daniela Krolupperová

Autorku máme doma moc rádi. Pěkný příběh,doporučuji.

07.10.2022 5 z 5

Zapadákov Zapadákov Jeffery Deaver

Autor jako vždy nezklamal. Zajímavé čtení až do konce. Doporučuji.

07.10.2022 5 z 5

Nevěsta v okovech Nevěsta v okovech Blanka Kubíková

Pěkně psaná knížka se zajímavým příběhem.

09.09.2022 5 z 5

Jak se dostat z maléru: Občanskoprávní průvodce pro děti od 8 let Jak se dostat z maléru: Občanskoprávní průvodce pro děti od 8 let Petra Štarková

Jsem knihou nadšená. Čteme ji s mým desetiletým synem, kterého knížka opravdu zaujala a zajímá ho. Syn se na leccos ještě doptává, takže si spolu u knihy vyprávíme a vysvětlujeme, co je třeba.
Myslím, že by tato kniha neměla chybět v žádné knihovničce. Je o finanční gramotnosti.

09.08.2022 5 z 5

Svůdkyně s modrým nebem nad hlavou Svůdkyně s modrým nebem nad hlavou Petra Nachtmanová

Letní oddechové čtení.

08.08.2022 2 z 5

Jak je to doopravdy s počasím Jak je to doopravdy s počasím Monika Alžběta Svobodová

Krásná knížka plná užitečných informací. Myslím, že by neměla chybět v žádné knihovničce.
Děti jsou zvídavé a přiznejme si, že ne vždycky víme, jak odpovídat na různé otázky. Tato knížka vám pomůže. Dozvíte se zde, jak to s tím počasím doopravdy je.
Dávám 5 hvězdiček, protože mám ráda poučné knihy, které jsou zároveň čtivé a pěkně napsané.

27.05.2022 5 z 5

Maminka neříká pravdu Maminka neříká pravdu Michel Bussi

Knížka příliš zdlouhavá. Ale líbila se mi.

10.05.2022 3 z 5

Pojďte s námi do pohádky Pojďte s námi do pohádky Lenka Jakešová

Publikace, která je vhodná hlavně do mateřských škol. Obsahuje 12 motivačních pohádek, 12 básniček, 12 písniček a 12 pracovních listů.

14.04.2022

Žena tří mužů Žena tří mužů Anna Beatrix Bártová (p)

Krásná knížka, od které jsem se nemohla odtrhnout.

29.01.2022 5 z 5

Tajemství prachu a krve Tajemství prachu a krve Anna Beatrix Bártová (p)

Jak jsem již od autorky zvyklá, opět nezklamala. Knížka čtivá, moc se mi líbila.

29.01.2022