leonessa

Tak nějak nevím, téma stejné, jako spousta jiných knih, které se odehrávají v pohraničních oblastech. Tentokrát to jsou horníci, kteří nahradili obvyklé zemědělce. V této době museli lidé skutečně makat, ať žili kdekoli. Rozhodně donutí k zamyšlení a to je důležité.

King se mi nečte úplně dobře, ale nakonec se mi kniha velmi libila.

Tak další skvělá, nemám co dodat. Zatím všechny s Dallasovou, které jsem četla se mi líbily. Tahle má neotrelou zápletku. Pro mě velmi nepředstavitelné.

Zase jedna z úžasných. Stojí za přečtení, už jen protože odhalí část minulosti tajemného Roarke. ????

Super, ze se jedna pěkná. Už jsem jich přečetla hodně a stále mě baví.

Četba opravdový zážitek. Chvílemi se to loudalo, ale celek skvělý. Film jsem zatím neviděla, ale ani nevím, jestli se podívám. Kniha je skutečně o domě, film prý zejména o vztazích.

Já jsem byla nadšená, když jsem četla. A i s odstupem času. Myslím, že je fakt pěkná, rozhodně doporučuji.

Fakt jsem to přečetla do výzvy a vubec se mi nelibila. Očekávaní jsou vždy zrádná. Ale byla to výzva. ☺

Fuj, četlo se hrozně. Nemám ráda alkoholiky. Hlavní hrdinka neustále pod obraz.

Nebyla jsem úplně nadšená, jiné knihy autorky se mi líbily mnohem víc.

Tak tohle byl ošklivý nervák. Kniha pěkná, ale bylo to takové protahování, pořád nic nevycházelo.

Skvělá, skutečně do poslední chvíle podezřelí všichni s motivem. Báječné počtení.

Podle recenzí jsem si představovala trošku něco jiného, ale nakonec se mi četla pěkně. Hodně toho znám z vyprávění z druhé strany kopců. Po mnohých detektivkách přišel roman vhod.

Fakt doporučuji, napsané úplně odlišným způsobem a to má své kouzlo. O napětí rozhodně není nouze.