lestfe lestfe komentáře u knih

Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

Kniha je čtivá stejně jako všechny předchozí od paní Mornštajnové. Těšila jsem se na nu. Ale příběh mě zklamal, nacházela jsem určité podobnosti s Hanou. Mrzel mě i konec, s ním si autorka podle mě mohla více pohrát.

13.01.2021 3 z 5

S hlavou v oblacích (pejru) S hlavou v oblacích (pejru) Kateřina Petrusová

Červená knihovna na léto k vodě. Příběh naprosto nereálný. Jedna kniha od této autorky stačila.

24.06.2018

Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

Občas mě Ove štval svojí nerudností. Stejne tak mě občas už vytáčelo přeskakování v čase. Ale celkově se mi kniha moc líbila. Dobře se četla, měla pointu i humor.
Závěr překvapivě dojemný. Kocour byl super, ten me opravdu bavil!

24.06.2018

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Knihu jsem přečetla jedním dechem, nevynechala jsem žádnou pasáž (neměla jsem absolutně potřebu přeskakovat řádky a navíc by mi jistě utekla nějaká souvislost v provázaném příběhu). Kniha je tedy bezesporu velmi čtivá.
Nicméně potřeba sexu každého z hrdinů mi přišla přehnaná, ale je to prostě román, jehož název vypovídá o množství choulostivých scén.
Občas mi něco nesedělo - bohatí a slavní hrdinové bydlí v řadovce.
Rozhodně ale doporučuji si knihu přečíst, byl to prima relax!!! A sama si od Hartla zas něco přečtu.

28.01.2018

Humorné příhody očima odvážného otce Humorné příhody očima odvážného otce M. M. Cabicar (p)

Velmi vtipná kniha, několikrát mi tekly slzy smíchy. Některé pasáže trochu přehnané (popisování rýmy). Další díly už asi číst nebudu, ale děkuji autorovi za rozveselení v podobě této knihy!

28.01.2018