Líba.z.hor komentáře u knih
Po dočtení..... nemám slov.
Výborná kniha, která ve vás zanechá otisk.
Krásně napsané, ale současně těžké a smutné čtení. Knihu moc doporučuji, stojí za to.
Velmi čtivé, i když první kniha autorky se mi líbila o trochu víc.
I tak doporučuji.
Příjemná oddechovka. Občas v nějakých časopisech letmo přečtu sloupky či glosy od Jakuba Koháka, líbí se mi jek píše, i jeho humor.
První kniha od této autorky a hned se stala mojí oblíbenou. Píše lehce, čtivě, je to jako kdybych četla o kolegyni nebo o sousedce.
Doporučuji a přečtu si i další knihy autorky.
Jako oddechovka - výborné čtení ke kávě na zahradu.
Čtivá jednohubka, něco mezi 3 až 4 hvězdami, ale knihy autorky mám ráda a za přečtení, jako oddechovka, kniha rozhodně stojí.
Tohle bylo tak hezke cteni. Bylo tam vsechno. Presto mam od autora radsi jeho povidky.
Další mistrně napsaný příběh z drsného severonorského ostrova. Po pár stranách vás řádky pohltí a vtáhne příběh dívky Ingrid. Velmi originální a hezké čtení. Těším se na další pokračování.
I já patřím k těm, kdo přečetl knihu díky shlédnutí seriálu, oboje se moc povedlo, ale v tomto pořadí mě už kniha neměla čím překvapit. I tak panu Klímovi tleskám.
Je to už druhá kniha od autora a musím říct, že úplně hltám jeho vyprávění. Vypráví poutavě o svých cestách a zajímavé postřehy jsou pro mě mnohdy nové a užitečné. Všem podobně smýšlejícím doporučuji.
Zajímavý psychothriller od mé oblíbené autorky. Napínavý, čtivý. Doporučuji.
Parádní psychothriller.
10 z pěti a všem doporučuji přečíst.
Opět hezký příběh od mé oblíbené autorky. Spíš než detektivka to byla napínavá psychologická sonda do vztahu odcizená dcera - matka. Závěr opravdu překvapil.
Bravurní, strhující thriller. Skvěle napsaný a ty zvraty! Na ten příběh jen tak nezapomenu.
Hodně inspirativní knížka o Caminu a jedna z těch, co mi slouží k přípravě.
Moc doporučuji.
Příjemná oddechovka, která se dobře četla a naa duši zanechala pohlazení.