lifeoptimist komentáře u knih
Líbila se mi asi o trošku víc než první díl, sice taková ta duchařina, nicméně od Nory jsem ještě nečetla nic, co bych odhodila a nedočetla :-)
krásně navazuje na díl první, přišel mi ještě lepší, mělo to spád a v knihách je snad dovoleno vše =) od toho tu knihy jsou
sice jsem si myslela, že fantasty u knih Nory nemám ráda, ale tohle se mi hodně líbilo, a to psisko si musí každý zamilovat :-), už se moc těším na další dva díly
hezké ukončení serie, je fakt, že mám od Nory raději knihy bez té "duchařiny a čarodějek" ale na druhou stranu to šlo, tenhle díl mi nějak rychle uběhl, nikde pro mě nebylo nějaké hluché místo a kdo má rád oddechovky a trochou magie - jasná volba :-)
Líbí se mi, že příběh v podstatě plynule navazuje na první díl, opět romantika a docela spád, v některých částech jsem se i zasmála, jinak mi teda ale spíš sedí příběhy bez té "duchařiny" ale i toto se dalo
sice takový trošku malý sci-fi, ale nevadilo to, alespoň troška obměna, jsem zvědavá na další díl, jak se to vyvine
Jako oddechovka naprosto výborná, protože ty dialogy mě místy nutily k záchvatům smíchu, prostě supr a těším se na další díly
Perfektní kniha - skvělý děj, bavila jsem se, hlavně ten konec :-), shodou okolností jsem četla krátce po sobě Temnou dámu, Sladkou pomstu a nakonec Zlodějku a fakt jsem se touto "Zlodějskou trilogií" bavila a každá kniha měla něco do sebe :-)
zatím teda marně hledám knihu, kterou bych označila jako slabší, kterou bych nedočetla....pro mě zatím super autorka
Nora opět nezklamala - občas i vtipná, sladká a hlavně super čtení jako vždy - když si dáte dohromady po sobě Temnou dámu, Sladkou pomstu a ještě Zlodějku - je to supr čtivo o zlodějích 3x jinak :-)
docela i vtipná, mělo to spád, zábava jak má být - typická nora, můžu jen doporučit
Kniha se mi moc líbila, dobrá taková "romantická detektivka" s prvky humoru - prostě super, přečteno za chvíli =) mohu jen doporučit
Už jsem od autorky četla mnohem lepší ... navíc mi neseděl, pro mě divný, konec.
Už jsem od autorky četla lepší, tato se nezapíše na seznam, které bych si s chutí za pár let přečetla znova. Nicméně nelituji, že jsem ji dočetla.
Tak jsem to zkusila, zda jsem od školy trošku čtenářsky "dospěla", ale zjistila jsem, že Balzac pro mě fakt nebude :-(
oddechovka, jedna ze starších, ale jsem ráda, že to není až tak moc "přeslazené", když má člověk chuť na trochu "střízlivé" romanťárny :-)
Tak oproti minulému dílu, který byl pro mě jednoznačně zatím nejlepším ze série, strhávám hvězdičku.... teda spíš bych strhla půlku, kdyby to šlo.
No ... ať chci nebo nechci, nechápu jak může být někdo taková odporná mrcha, hraničící až se zrůdností. I když se s ní život nemazlil (hodně), tak není důvod, aby se takhle chovala (právě proto by se neměla TAKHLE chovat.... ale to je asi cílem psychologického thrileru...), naštěstí i Will jí konečně trošku vrátil ... a jak jsem četla i v komentáři dole, taky mi vadí, že se dva lidi, které život už taky vymáchal v kde jaké hrůze, nedokáží srovnat, a je to pořád dokola... ale i tak jim fandím a doufám, že si Will a Sára konečně koupí ten svůj domeček :-)
čteno kvůli výzvě, za mě neurazí, ale také nenadchne .... skákání v ději obecně moc nemusím a než se člověk zorientoval.... nevím asi mi to úplně nesedlo
knihu jsem četla (přetrpěla) kvůli výzvě, tím že splatím část dluhu ze školních let.....nikdy jsem nebyla na poezii, ale loni jsem kvůli výzvě dala Máj a myslela, co to bylo za utrpení, ale oproti tomuto opravdu nevím... asi jsem literární barbar, ale tohle fakt nechápu, co je tím zamýšleno a proč to do nás ve škole valili horem dolem .... nebudu dávat hvězdičky, protože bych musela dát odpad, podle mě se to nedá číst .....bohužel
Tak prozatím dočteno, dávala jsem si načas, aby mi to "déle vydrželo", snad se brzy dočkáme dalších dílů :-)
Tento díl se mi obzvláště líbil, sice to nebylo vyloženě akční, ale tzv. létající trpaslík byl dobré zpestření :-)