LilianaFalcon LilianaFalcon komentáře u knih

10 rande naslepo 10 rande naslepo Ashley Elston

Moooc povedená knížka. I když na úplných 5 hvězdiček to nebylo.
Ale strašně se mi líbilo, že to bylo nenáročné, žádné velké drama, sirotci, znásilnění... prostě krásná obyčejná romantika ze střední. Stylem bych to přirovnala ke knížkám od Kasie West.
Vztah, jaký měla hlavní hrdinka se sestrou, byl prostě nádherný. A i celá ta vele-rozvětvená rodina.
Zkrátka z celé knížky na mě dýchala tak pohodová atmosféra, že jsem se těm 5 hvězdičkám nakonec nedokázala ubránit.

18.02.2021 5 z 5

Já jsem smrt Já jsem smrt Chris Carter

Musím se přiznat, že tu brutalitu při vraždění vesměs překskauju. Asi jako většinu erotických scén v historických romancích :-D
Baví mě Hunter, baví mě to napětí, bavilo mě, jak to bylo zamotané, a i celá pointa příběhu byla skvělá.

17.02.2021 5 z 5

Zloba Zloba Chris Carter

Mile mě překvapilo, že na tenhle díl šel autor jinak. Bylo to riskantní, ale myslím, že se to povedlo.
Bylo to napínavé, zvrácené, konec byl skvělý.
A teda je to pořádný výlet do Robertovi minulosti.

15.02.2021 5 z 5

Vše o autech Vše o autech Andrea Erne

Oba synové knihu milují. A i když je pro ně zatím obtížné to pochopit, ty obrázky jim k prohlížení a spokojenosti stačí...

15.02.2021 5 z 5

Lovkyně Lovkyně Kate Quinn

Opět velmi chytlavé. Několik zajímavých rovin, které se všechny propojují. A opět obdiv k odvážným ženám. Bojovnicím.

14.02.2021 5 z 5

Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

Tak vám nevím. Jsem jediná, komu přišlo, že geniálnímu Hunterovi to prostě mělo dojít dřív?
Jako čtenáři jsme neměli vlastně vůbec žádné nápovědy, kdo by to mohl dělat. Ale Hunter jich měl tolik...
To mi neříkejte, že by si to nepospojoval, když se to všechno dělo kvůli něčemu, co se odehrálo v docela nedávné minulosti, a ještě se toho přímo účastnil.
To je asi jediná moje výhrada. Protože jinak to teda bylo neuvěřitelně napínavé.

12.02.2021 4 z 5

Mám tě ráda, nemám tě ráda Mám tě ráda, nemám tě ráda Jo Watson

Tak tohle mě opravdu bavilo. Několikrát jsem se hlasitě zasmála. A je to teda první knížka od Jo Watson, která se mi líbila.

10.02.2021 4 z 5

Sochař smrti Sochař smrti Chris Carter

Zatím pro mě nejlepší díl.
Překvapivé, se skvělým závěrem, i když bych ocenila víc nápověd, jakým směrem se máme koukat.

08.02.2021 5 z 5

Noční lovec Noční lovec Chris Carter

Tak trochu začínám doufat, že autor přestane vraždit všechny zajímavé ženy. A tentokrát nemyslím původní oběti vraha ;-)
Každopádně to bylo pořádně zvrácené.

06.02.2021 5 z 5

Na kolenou Na kolenou Meredith Wild

Hrozně dlouhá nuda.

05.02.2021 2 z 5

Popravčí Popravčí Chris Carter

Jooo, tak tohle mě bavilo. Měla jsem několik podezřelých a mezi nimi i vraha. I když jsem teda moc nevěřila, že mi ten tip vyjde... Nakonec mě, ale trochu mrzí, že mi nevyšel můj úplně původní tip.

04.02.2021 5 z 5

Démonova kletba Démonova kletba Dan Abnett

Tak jo... myslela jsem si, že fantasy mám tak nějak ráda. Třeba Anthonyho Ryana vážně můžu.
Ale Démonova kletba zjevně není pro mě.
Takovýho zabíjení, šílených popisů... až mi z toho přišlo, že tomu vlastně chybí děj.

02.02.2021 2 z 5

Dcera ztracených bohů Dcera ztracených bohů Alžběta Komrsková

Nenáročné fantasy, je teda škoda, že se autorka trošku víc nezabývala mytologií. Teda ke konci už jo, ale prostě jsem toho čekala víc.
Příběh bych opravdu doporučila spíše mladším čtenářům, protože místy se děj vzhledem k žánru vyvíjel opravdu dost jednoduše.
Jinak nemám výhrady. Četlo se to samo. Mile mě překvapilo, že to nebyla jen další variace na Hunger Games.

02.02.2021 4 z 5

Ostrov zasvěcení Ostrov zasvěcení Ilka Pacovská

Krásná dětská knížka. Kéž bych byla mladší, to bych si ji užívala dvojnásob.
Ale občas mi to připadalo moc zdlouhavé.

23.01.2021 4 z 5

Ztracený princ Ztracený princ John Flanagan

Mnohem lepší než předešlý díl. Ale i tak tomu něco chybělo. Sice to bylo vtipné, ale asi jsem čekala, že se to přece jen bude víc točit okolo záchrany než je trénink žonglování a zneškodňování lapků.
A ten useknutý konec mě tentokrát vyoženě naštval.

21.01.2021 4 z 5

Zloděj čísel Zloděj čísel Hayley Barker

Nevím, tahle série je asi pro mladší čtenáře. Nějak mi to všechno připadalo tak prvoplánové, že mě to příliš nebavilo.
A v případě druhého dílu to ještě zazdil ten epilog.

19.01.2021 2 z 5

Zatracená láska Zatracená láska Tess M. Puffrová

Kéž by se ty úhly pohledu tak nepřekrývaly. Pokud by to tam bylo párkrát pro ozvláštnění, tak by mi to nevadilo, ale v téhle míře to příběhu uškodilo.

19.01.2021 3 z 5

Nash Nash Jay Crownover

Nevím, jestli je to překladem, protože v tomhle případě jsem originál nečetla, ale vážně mě zaráží, jak strašně spisovně v těhlech knížkách mluví. Kdyby byl jen jeden z těch kluků spisovný, tak by to bylo jako povahový rys a nneřekla bych ani popel, ale když všichni potetovaní maníci mluví o "dívkách" a ne aspoň "holkách", tak je to vážně divné...
Jinka se mi to moc líbilo :-) Na jednu stranu mi Saint trochu vadila, na druhou jsem ji chápala. Puberťáci fakt doukážou být krutí, k tomu špatná zkušenost s chlapy, podvádějící táta... no to už se na člověku dokáže podepsat.

17.01.2021 4 z 5

Sny o pádu Sny o pádu Karen White

Kdyby se to tak netáhlo, kniha by se četla mnohem lépe.

15.01.2021 3 z 5

Strmý pád Strmý pád Bianca Iosivoni

Ne, že by to bylo úplně špatné, jen mi to přijde hrozně utahané. Škrtat, škrtat a škrtat :-D A pak by to byla pecka.

14.01.2021 3 z 5