LilianaFalcon Online LilianaFalcon komentáře u knih

Sirotek, bestie, špiónka Sirotek, bestie, špiónka Matt Killeen

Mě neurazilo ani nenadchlo.
Na můj vkus asi až moc dobrodružně podané, ale aspoň to bude atraktivnější pro mladší čtenáře.

10.10.2020 3 z 5

Na co slova nestačí Na co slova nestačí Brigid Kemmerer

Jedna z nejlepších YA, co jsem kdy četla.
Knížku jsem neustále odkládala, abych ji četla co nejdýl... ehm. i tak jsem ji přečetla za dva dny. Ona se prostě nedá nečíst.
Je tam spousta nádherných momentů, které vás chytnou za srdce. Je to napínavé, úsměvné,...
Hlavně Reva nejde nemilovat.
A je super, že tam Declan má tolik prostoru.

09.10.2020 5 z 5

Nejsem z ledu Nejsem z ledu Anne Frasier (p)

Ani napotřetí mě nezklamala. Opět to bylo napínavé a perfektně zamotané.

06.10.2020 5 z 5

Letopisy dračích jezdců Letopisy dračích jezdců Nicole Conway

Řekla bych, že to je ten typ knížky, u kterého doufáte, že si ho jednou vaše děti oblíbí místo těch stříleček, co dávají v televizi.
Krásný dobrodružný příběh o předsudcích a přátelství.

06.10.2020 5 z 5

Vábivý jako hřích Vábivý jako hřích Susan Johnson

Strašně moc sexu a nezáživně napsané.
Myslím si, že kdyby se tohohle příběhu chopila Julia Quinn, Lisa Kleypas nebo Sabrina Jeffries, dopadlo by to skvěle.

05.10.2020 2 z 5

Vrány Vrány Petra Dvořáková

Tenhle příběh je strašnej... Teda v dobrým slova smyslu.
Ale je tak uvěřitelnej, až se mi z toho chce brečet. Nejhorší je, že člověk ví, že takhle strašný rodiče opravdu jsou a že některé osudy dětí jsou ještě mnohem horší.
Moc se mi líbilo, jak autorka střídala úhly pohledu týráné dívky a šílené matky. V tak útlé knížce se jí toho podařilo sdělit opravdu hodně. Myslím, že mi ještě nějakou dobu nedá spát.

05.10.2020 5 z 5

Doufat znovu Doufat znovu Mona Kasten

Jak tuhle knihu popsat jedním slovem?
Dlouhá.
Everly na mě většinu doby působila hrozně nevyzrále, všichni kostlivci ve skříních zas moc vyumělkovaně, a i když by se mi Nolan normálně zamlouval tak... nevím. Na takovéhohle učitele na VŠ mi 28 let přijde strašně málo a... Zkrátka to nebylo ono.

04.10.2020 4 z 5

Nejsem živá Nejsem živá Anne Frasier (p)

Wau. Rozhodně lepší než první díle, který působil roztříštěně.
Tohle bylo napínavé, zvrácené a přitom vážně dobré. Těším se na další pokračování.

02.10.2020 5 z 5

Krásky Krásky Dhonielle Clayton

Rozhodně zajímavé. Musím říct, že jsem takovýhle příběh nečekala.
Celá ta posedlost krásou mi lezla na nervy, ale to byl smz. účel, takže to se autorce povedlo.
Co se jí ale nepovedlo je délka příběhu. Kniha takovéhleho rozsahu by měla být záživnější a napínavější. Spousta věcí se tam zbytečně opakovala.

30.09.2020 3 z 5

Sladký hřích Sladký hřích Susan Johnson

Ta zápletka s harémem byla strašná. Měla jsem nutkání dát knížce ještě o hvězdičku míň, ale to bych byla v rámci žánru asi docela nespravedlivá.

30.09.2020 3 z 5

Můj brácha se jmenuje Jessica Můj brácha se jmenuje Jessica John Boyne

Při čtení takovýhlech knížek si neustále říkám, proč jsou lidi i v dnešní době tak netolerantní a vždycky je mi z toho strašně smutno.
Tohle bylo opravdu povedené, i když musím přiznat, že hlavní hrdina mi někdy lezl na nervy. Působil trošku zabedněně a nevyzrále na to, že už mu mělo být 13.

29.09.2020 4 z 5

Ghostwriter Ghostwriter Alessandra Torre

Tohle bylo opravdu zajímavé. I když k mé úplné spokojenosti asi chyběl větší moment překvapení. Nebo možná víc toho "zvráceného."

27.09.2020 4 z 5

Tohle léto říkám ano Tohle léto říkám ano Lindsey Roth Culli

Tenhle příběh byl jedním slovem - NUDA.
Bohužel to ani nebylo čtivé :-(

26.09.2020 2 z 5

Jedna noc s ním Jedna noc s ním Elle Kennedy

Ten příběh mohl být tak skvělý!!! Nechápu, že z něj autorka nezkusila vykřesat víc. Chtělo by to míň sexu a víc děje a psychologie :D Pak by to nemělo chybu, protože ta úvodní zápletka je parádní.

26.09.2020 3 z 5

Konkurz na nevěstu Konkurz na nevěstu Helen Hoang

Mně se to moc líbilo. Takový něžný příběh, co vám přiblíží svět autistů, i když to nejde moc do hloubky jen okrajově.

25.09.2020 5 z 5

Bentley Bentley Melanie Moreland

Takový lepší průměr. Nejvíc mi asi vadilo, že jsem při čtení měla neustále pocit, že něco takového už jsem četla milionkrát.
Svým způsobem to ale bylo roztomilé a detektivní zápletka nebyla vzhledem k žánru až tak špatná.

23.09.2020 3 z 5

Azurové obzory Azurové obzory Carolyne Swann

Na dívkách, co se v historických romancích vydávají za chlapce, je prostě něco kouzelného.
A ten závěr byl zkrátka roztomilý.

22.09.2020 4 z 5

Láska a jiné lži Láska a jiné lži Tarryn Fisher

Tak to byla jízda. Ještě teď přemýšlím, co jsem to sakra četla :D
Každopádně to, co provedla hlavní hrdinka mi ani zdaleka nepřišlo tak hrozné jako to, co prováděla Leah. Čili Caleb je hňup.

22.09.2020 4 z 5

Navěky tvá Navěky tvá Kathleen E. Woodiwiss

Ze začátku mi to přišlo hrozně zdlouhavé, ale pak jsem tomu příběhu nějak přišla na chuť.
Hlavně se mi líbilo, že na sebe nebyli sprostí.

22.09.2020 3 z 5

Vyznamenání Vyznamenání Danielle Steel

Moc krásný příběh. Líbilo se mi, že Dominique se "nevydařila".

20.09.2020 4 z 5