LilianaFalcon komentáře u knih
To bylo tak strašně špatně napsané :-(
Jeden by si myslel, že u takhle krátkého příběhu není, co zkazit, ale to by byl velký omyl.
Byla to nuda, se špatnými dialogy i s nepovedenými úvahami hlavních hrdinů.
Tyhle knížky z "opravdového života" mám ráda jen málokdy. Tentorkát se mi to nelíbilo, protože to bylo strašně dlouhé, vlastně se tam nic nedělo, hlavní hrdinové furt byli jen nešťastní a měli výčitky,...
No a přidejte k tomu ten závěr a to si pak říkáte, k čemu ten život vlastně je...
Pardon, ale já čtu radši pohádky :-D
O něco slabší než první díl.
Všechno to bylo propletené až moc a zavánělo to telenovelou.
A ten epilog vůbec nebyl potřeba. Bez něj by se knížka rozhodně obešla.
Doopravdy mě to bavilo. Nazvala bych to takovým komerčním dobře čtivým thrillerem.
Bohužel si s autorkou nějak nerozumím. Je to již několikátá kniha, co jsem se od ní pokusila číst, doufala, jsem, že když tohle dílko má tak vysoká hodnocení, že mě osloví, ale nedopadlo to.
Mám trochu rozporuplné pocity, protože se hlavní hrdinka chovala velmi dětinsky. A některé pasáže by si zasloužily zkrátit.
Jenže... Příběh s Ashanti byl neskutečně napínavý. A nakonec jsem vážně byla zvědavá, jak se to všechno vyvine s Rashidem a Sandy. Takže už jsem vážně zvědavá na druhý díl.
O chlup lepší než první díl.
Zotavování a podlomená psychika tomuhle příběhu slušely. I tak mi to ale přišlo strašně zdlouhavé a brutálně přeslazené. Ale jako vždy, hodnotím v rámci žánru.
Příběh úžasný, ale zpracování už míň. Možná by bylo lepší, kdyby hlavní hrdinka byla smyšlená nikoliv reálná osoba.
Krásná romantika - nehledejte v tom žádný hlubokomyslný příběh s novým dosud neobjeveným poselstvím.
Porucha autistického spektra u hlavní postavy dá knížce vždycky trochu jiný rozměr. Strašně se mi líbilo, jak autorka celý příběh zvládla, protože nejen, že udělala dva úhly pohledů, ale oba zachycovala jak v minulosti tak v současnosti.
A ještě speciální pochvala za ten závěr, protože to bylo tak napínavé!
Stačí se nenechat odradit první částí.
Ale od té doby, co se Marnie přestěhuje do Brooklynu je to fajn pohodové čtení, které mi svou náladou připomíná sérii romantické útěky. Jen je to s troškou toho "čarování".
Bylo to roztomilé i dojemné. O hledání sama sebe a přátelství. Líbilo se mi, že to bylo o něco promyšlenější než se na první pohled zdálo.
Ale nemůžu se ubránit pocitu, že tomu něco chybělo.
Mám ráda příběhy, ve kterých má jedna z hlavních postav poruchu autistického spektra. Celý příběh pak dostává takový hlubší tón, i když je to jen další erotický románek.
Tohle bylo roztomilé, dojemné a sexy. Doslova mě to zahřálo u srdíčka. Strašně se mi líbilo, jak autorka nakombinovala problémy hlavních hrdinů, a i když už mi přišlo to Michaelovo módní návrhářství trochu moc, i tak se mi to strašně líbilo.
Začátek slibný. Fakt jsem si myslela, že se pobavím, ale jedno klišé střídalo druhé (včetně zápletek a zvratů), vtipy nebyly vtipné a byla to vážně nuda.
Hlavně mi Sera pěkně lezla na nervy.
Skvělá zápletka, ale asi bych to trochu osekala, aby to nepůsobilo tak nudně.
Tím, že se tam řešilo Reganino dětství, rodina, přátelství, do toho Shields, Lewis,... to působilo hrozně roztěkaně, i když to spolu vlastně všechno souviselo, tak to prostě byla dost nuda.
Úplně v tom všem balastu zanikl vztah hlavních hrdinů.
Asi jsem si neměla číst ohlasy. Měla jsem příliš velká očekávání.
Tohle postupné odhalování minulosti a hledání pozůstalých je vděčné a hojně využívané téma. Četla jsem i mnohem lepší.
Řekla bych, že tím, že jsem si nemohla zvyknout na Izzy, jsem neměla šanci si celý příběh pořádně užít.
Clary mi bylo hrozně líto, ale nějak mi to nesedělo, přišlo mi, že by tam mělo být ještě nějaké dovysvětlení, čím Henry odklizením své dcery dosáhne. Kdyby ji nechaly provdat a pak těhotnou odklidit... možná, ale takhle???
Nečekala jsem, že mě to bude bavit.
Jenže ten příběh mě vtáhl a nepustil.
Opravdu zajímavé postavy, psychické problémy a zajímavá rozuzlení. Musím říct, že si další díl nenechám ujít.
Normálně knížky s tolika zvraty nemusím, ale tohle bylo hezky napsané.
Takový kratší Hrabě Monte Christo zaměřený na dámy :D
V rámci žánru opět skvělé. Tomuhle autorskému duu to zkrátka klape, zatím to pro mě vždy byla sázka na jistotu.
Tahle knížka se jim taky povedla, i když k mým nejoblíbenějším patřit nebude.
Sice se mi líbilo, jaké problémy autorky hlavním hrdinům přiřkly, ale když se nad tím zamyslím, něco tomu chybělo a působilo to vlastně hrozně divně.
Kniha by mohla být poloviční, sdělení by bylo výstižnější a čtenář by neměl pocit, že čte dokola furt to samé.
Neřekla bych, že autorka přišla s něčím převratným, zkrátka klasické principy pozitivního přístupu k výchově.