lily_maleckova lily_maleckova komentáře u knih

Dva tajemství neudrží Dva tajemství neudrží Karen M. McManus

Skvělý YA thriller, autorka píše velice čtivě :) její předchozí kniha Jeden z nás lze za mě byla trochu lepší, proto bych této knize dala 4,5 hvězdiček, ale obě můžu doporučit, stojí za přečtení! ❤️

29.07.2020 5 z 5

Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala Jenny Han

Knihu jsem poprvé četla v září 2016 a už tehdy jsem si ji zamilovala ❤️ teď, o tři a půl roku později, když už jsem někde dál jsem si knihu přečetla v angličtině ???? a ikdyž už asi nebudu úplně cílová skupina, líbilo se mi to snad ještě víc než tehdy ???? angličtina není těžká a pokud se vám kniha líbila v češtině, určitě doporučuju si ji přečíst i v originále, protože to vážně stojí za to!❤️ 5/5⭐

04.06.2020 5 z 5

Povídky podivných Povídky podivných Ransom Riggs

Této sbírka povídek je skvělá, neměla by minout žádného milovníka světa podivných ❤️

16.05.2020 5 z 5

Můj ne tak sladký život Můj ne tak sladký život Rachel Harris

Celá série se mi moc líbila a užila jsem si ji ❤️ u prvního dílu jsem měla trochu problém se začíst, každopádně druhý díl byl skvělý a závěr série je bezvadný ???? moc roztomilá série, doporučuji

16.05.2020 5 z 5

Stínka Stínka Daniela Schreiter

Kniha je moc hezky zpracovaná, můžeme se v ní hodně dozvědět o Aspergerově syndromu, za mě moc povedené! Doporučuji! :)

03.05.2020 5 z 5

Podělaným navrch Podělaným navrch Becky Albertalli

Moc pěkná knížka, roztomilá milostná linka ❤️ za mě lepší než Simon:)

08.12.2019 4 z 5

Pouto Pouto Anna Todd

Skvělý závěr celé série! Sice skončila tak, jak jsme asi všichni čekali, ale moc se mi to líbilo. Doporučuju :)

05.08.2019 5 z 5

Láska & gelato Láska & gelato Jenna Evans Welch

Skvělá letní nenáročná oddechovka :) Moc doporučuju!

22.08.2018 5 z 5

Petr a Lucie Petr a Lucie Romain Rolland

Moc hezké!

17.04.2018 3 z 5

Oliver Twist Oliver Twist Charles Dickens

Nebylo to špatné, ale nic pro mě

21.02.2018 2 z 5

Křídla Křídla Aprilynne Pike

Až na ten milostný trojúhelník super! :D ♥

06.06.2017 4 z 5

Dech Dech Sarah Crossan

Kniha se mi líbila, ale podle anotace jsem čekala víc, proto dávám "pouhé" tři hvězdy :)

24.04.2017 3 z 5

Jsem holka. Co s tím? Jsem holka. Co s tím? Holly Bourne

Po více jak roce jsem se "dokopala" k dočtení posledního dílu série. Musím říct, že se mi knížky od Holly líbí, ačkoliv nejsou na 100% můj šálek kávy.
Je tam spousta feminismu a historek, které asi zná každá slečna.

26.11.2021 4 z 5

Panství zášti a lásky Panství zášti a lásky Sara Holland

Na druhý díl této série jsem se pustila s velkou časovou rezervou od přečtení prvního dílu a bála jsem se, protože celkově tato kniha dostává na internetu dost negativních recenzí.
A upřímně? Já si knihu užila a nepřišla mi horší než první díl. Za mě si přečtěte oba, je to fajn fantasy kniha, od které pokud nebudete očekávat něco nadčasového, tak zklamání nebudete:)

26.11.2021 4 z 5

Draugova oběť Draugova oběť Åsa Larsson

(SPOILER) Poslední díl! Nezbývá mi jen říct - co to bylo ksakru za konec?????
To jsem opravdu opravdu nečekala a bylo mi z toho hodně smutno :(
Celkově však musím říct, že jsem si sérii velmi užila, ačkoli už nejsem cílová skupina ️

26.11.2021 3 z 5

Láska mezi písmenky Láska mezi písmenky Jodi Picoult

Za mě taková průměrná, fajn YA kniha. První díl se mi líbil trošku víc, jsem ale ráda, že jsem si oba díly přečetla ️ knihy jsou totiž svým pohádkovým námětem poměrně hodně originální, takže si myslím, že za přečtení určitě stojí:)
3/5⭐

23.08.2021 3 z 5

Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

Přemýšlím, co k této knize mám napsat. Byla taková zvláštní (myšleno pozitivně), určitě je dobře, že se o tématu sebevraždy a psychických problémů píše a mluví, mně bohužel kniha nějak nesedla. Každopádně jsem ráda, že jsem si knihu přečetla ️
3/5

24.07.2021 3 z 5

Letní dny a noci: 12 prázdninových políbení Letní dny a noci: 12 prázdninových políbení * antologie

Na tuto povídkovou sbírku jsem se moc těšila, protože ta zimní se mi velmi líbila ️ tato pro mě však byla zklamáním. Dvakrát mě uvedla do čtecí krize a musela jsem čtení přerušit a proložit jinou knihou. Ke konci už byly povídky lepší, některé byly opravdu zvláštní. Dávám 3/5

03.07.2021 3 z 5

Párty holka @ Tajnosti v dívčí škole Párty holka @ Tajnosti v dívčí škole Carmen Reid

Tato série bude mít speciální místo v mém srdíčku️ takové milé, čtivé oddechovky, vážně jsem si to užívala:) jen mě mrzí, že už je konec️

28.05.2021 4 z 5

Možná tentokrát Možná tentokrát Kasie West

Knížky od Kasie mám hrozně moc ráda!️ Je to jedna z mých oblíbených autorek, četla jsem od ní všechny knihy, které u nás vyšly.
Tato kniha se mi líbila, líbil se mi tam zajímavý námět, že se děj knihy odehrával právě jen v 9 akcích v průběhu roku a taky tam bylo hodně kytiček, to bylo taky fajn
Občas mě štvalo chování hlavní hrdinky, mohla by se někdy snažit být milejší a vycházet s lidmi líp, a také její mamka byla něco
Celkové se mi to ale moc líbilo, kniha se dobře četla ️ do těch nejlepších knih od autorky se to asi neprobojuje, ale dala bych 4,5/5⭐
Těším se na další knihy od autorky

23.05.2021 5 z 5