lily_maleckova komentáře u knih
Skvělý YA thriller, autorka píše velice čtivě :) její předchozí kniha Jeden z nás lze za mě byla trochu lepší, proto bych této knize dala 4,5 hvězdiček, ale obě můžu doporučit, stojí za přečtení! ❤️
Knihu jsem poprvé četla v září 2016 a už tehdy jsem si ji zamilovala ❤️ teď, o tři a půl roku později, když už jsem někde dál jsem si knihu přečetla v angličtině ???? a ikdyž už asi nebudu úplně cílová skupina, líbilo se mi to snad ještě víc než tehdy ???? angličtina není těžká a pokud se vám kniha líbila v češtině, určitě doporučuju si ji přečíst i v originále, protože to vážně stojí za to!❤️ 5/5⭐
Této sbírka povídek je skvělá, neměla by minout žádného milovníka světa podivných ❤️
Celá série se mi moc líbila a užila jsem si ji ❤️ u prvního dílu jsem měla trochu problém se začíst, každopádně druhý díl byl skvělý a závěr série je bezvadný ???? moc roztomilá série, doporučuji
Kniha je moc hezky zpracovaná, můžeme se v ní hodně dozvědět o Aspergerově syndromu, za mě moc povedené! Doporučuji! :)
Moc pěkná knížka, roztomilá milostná linka ❤️ za mě lepší než Simon:)
Skvělý závěr celé série! Sice skončila tak, jak jsme asi všichni čekali, ale moc se mi to líbilo. Doporučuju :)
Kniha se mi líbila, ale podle anotace jsem čekala víc, proto dávám "pouhé" tři hvězdy :)
Po více jak roce jsem se "dokopala" k dočtení posledního dílu série. Musím říct, že se mi knížky od Holly líbí, ačkoliv nejsou na 100% můj šálek kávy.
Je tam spousta feminismu a historek, které asi zná každá slečna.
Na druhý díl této série jsem se pustila s velkou časovou rezervou od přečtení prvního dílu a bála jsem se, protože celkově tato kniha dostává na internetu dost negativních recenzí.
A upřímně? Já si knihu užila a nepřišla mi horší než první díl. Za mě si přečtěte oba, je to fajn fantasy kniha, od které pokud nebudete očekávat něco nadčasového, tak zklamání nebudete:)
(SPOILER) Poslední díl! Nezbývá mi jen říct - co to bylo ksakru za konec?????
To jsem opravdu opravdu nečekala a bylo mi z toho hodně smutno :(
Celkově však musím říct, že jsem si sérii velmi užila, ačkoli už nejsem cílová skupina ️
Za mě taková průměrná, fajn YA kniha. První díl se mi líbil trošku víc, jsem ale ráda, že jsem si oba díly přečetla ️ knihy jsou totiž svým pohádkovým námětem poměrně hodně originální, takže si myslím, že za přečtení určitě stojí:)
3/5⭐
Přemýšlím, co k této knize mám napsat. Byla taková zvláštní (myšleno pozitivně), určitě je dobře, že se o tématu sebevraždy a psychických problémů píše a mluví, mně bohužel kniha nějak nesedla. Každopádně jsem ráda, že jsem si knihu přečetla ️
3/5
Na tuto povídkovou sbírku jsem se moc těšila, protože ta zimní se mi velmi líbila ️ tato pro mě však byla zklamáním. Dvakrát mě uvedla do čtecí krize a musela jsem čtení přerušit a proložit jinou knihou. Ke konci už byly povídky lepší, některé byly opravdu zvláštní. Dávám 3/5
Tato série bude mít speciální místo v mém srdíčku️ takové milé, čtivé oddechovky, vážně jsem si to užívala:) jen mě mrzí, že už je konec️
Knížky od Kasie mám hrozně moc ráda!️ Je to jedna z mých oblíbených autorek, četla jsem od ní všechny knihy, které u nás vyšly.
Tato kniha se mi líbila, líbil se mi tam zajímavý námět, že se děj knihy odehrával právě jen v 9 akcích v průběhu roku a taky tam bylo hodně kytiček, to bylo taky fajn
Občas mě štvalo chování hlavní hrdinky, mohla by se někdy snažit být milejší a vycházet s lidmi líp, a také její mamka byla něco
Celkové se mi to ale moc líbilo, kniha se dobře četla ️ do těch nejlepších knih od autorky se to asi neprobojuje, ale dala bych 4,5/5⭐
Těším se na další knihy od autorky