Lindulinek komentáře u knih
Skvěle sepsaný příběh. Hluboký a emotivní. Síla a schopnost si stát za svým se již v dnešní době moc nevidí. Přitom postihy, které hrozily tenkrát, se nedají s dnešními ani srovnat. Doporučuji
Další díl úspěšné série jsem přečetla jedním dechem. O překvapení nebyla nouze a těším se na další knihu tohoto autora.
Skvělá detektivka plná napětí. Sympatický detektiv a jeho kolegové.
Skvěle napsaný příběh a skutečně mě v některých pasážích mrazilo. Jaké by asi bylo nahlédnout do budoucnosti :-)?
Dobře napsaná detektivka, která se mi moc hezky četla. Doporučuji.
Knihu jsem dostala darem a rozhodla se ji přečít, i když nejsem fanoušek tohoto druhu literatury. Každopádně se mi kniha moc líbila a byla zajímavá. Trošku dokonce přemýšlím nad tím......co když :-). Doporučuji.
Skvělá kniha, kterou jsem přečetla jedním dechem. Příběh byl skvěle popsán a často mi z toho běhal mráz po zádech. Doporučuji.
Kniha se mi moc líbila. Odhalení vraha mě překvapilo. Těším se na další knihu.
První polovina mě hodně nudila, ta druhá byla sice lepší, ale zase úplně mě to neoslovilo. Asi jsem čekala více.
Bohužel nejhorší díl. Když jsem viděla, že má kniha 550 stran, moc mě to potěšilo. Po prvních 100 stranách jsem myslela, že knihu odložím. Nakonec jsem dočetla do konce, ale nebavilo mě to.
Fantastická kniha, která ve mně zanechala silný zážitek. Všem doporučuji. Přečetla jsem jedním dechem.
Skvělá detektivka. Přečetla jsem jedním dechem. Zápletka mě zaujala.
Kvalitně napsaná detektivka. Napínavá od začátku do konce. Závěr pro mě překvapivý. Doporučuji.
Skvělá kniha, která se četla jedním dechem. Bohužel z obsahu mi běhal mráz po zádech a bylo mi smutno.
Skvělá kniha. na začátku trošku trvalo, než se to rozjede, ale pak jsem přečetla jedním dechem, abych zjistila, kdo vlastně zemře....super. Doporučuji.
Kvalitní detektivka, kterou jsem přečetla jedním dechem :-)
Kniha nebyla špatná, ale trochu se vlekla a nic moc se nedělo. Konec mě překvapil.
Úžasný příběh. Bez sáhodlouhých popisů krajiny, pocitů a myšlenek by kniha byla o půlku tenčí, ale na to jsem si u tohoto autora již zvykla. Hodně jsem přeskakovala.