LittleRebelle6 komentáře u knih
Kniha byla parádní přečtená okamžitē (v rámci možností). Prostē super. Opravdu originální nápad. Tak držim palce u ostaních dílu.
Tak to je bohová kniha. Zajímavé informace. Ne že bych nēco z toho nevēdēla Ale řekla bych že i plno informací jsem se dozvēdēla co jsem opravdu neznala. Opravdu neznala. Takže paráda. Prostē super.
Knihu jsem v plánu číst neměla. Ale zjistila jsem že to byla chyba. Moc mě náhodou bavila. Mela jsem přečteno hned. Nedala se odložit. Příjemně jsem byla překvapená.
Kniha je prostē vtipnē psaná. Bavila mē hlavnē kapitola o oblékani. Jen škoda že autor nemyslel i na holčičí modu. No ale jinak mē kniha dorazila jak byla vtipná. Doporučuju rozhodnē.
Paní to bylo nēco. To bylo nēco ja myslím že celkem dost originální. Našla jsem si i svoje oblíbené postavy. Tak jsem zvēdavá pokud a kdy vyjde 2 díl. A jak se to s nima vyvyne.
Miluju tématiku podsvētí. To je taky duvod proč jsem knihu četla. Moje první DARKROMANCE kniha. Nevēdēla jsem co mám očekávat. Kniha mē dost bavila. Doporučuju holkám a ženám co tenhle žánr čtou často a nevadí jim slovenský jazyk v knihách. Na tohle jsem byla připravená. Na knihy v SK jsem zvyklá.
Myslím že OUAT netřeba představovat . A kdo nezná doporučuju. Když jsem knihu četla nachvílu jsem se skutečnē vrátila do Storybrooku i Kouzelného lesa. Paráda. Nemám co vytknout až na že by mohli přeložit další díly ze serie do CZ.
To bylo boží. Moc mē kniha bavila. Nemohla jsem spát protože jsem byla zvēdavá jak to dopadne. Za mē napínavý a chytlavý příbēh.
Knihu jsem mēla přečtenou celkem rychle . Kniha se dobře čte. Příbēh mē bavil stejnē jako u filmové verze. Alan mi lezl na nervy taky uplnē stejnē jako u filmu a rodinē . Rozhodnē doporučuju. Fajn oddechová pohádka .
knihu jsem četla po hodnē dlouhé dobē . A mēla jsem z ní uplnē stejné pocity jako když jsem jí četla prvnē . Byl to uchvatný pocit tuhle knihu otevřít znovu .
Moc mē bavilo tuhle krásku číst . No nic jmenē už se tēším na další díly . Ty postavy , svēt a dēj prostē suprovnē promyšlené . No určitē se k ní vrátim .
Kniha mē moc bavila . Zajímavé čtení . A určitē by si mēl přečíst každý .
Ja osobnē jsem tuhke knihu našla uplnou náhodou když jsem prohledávala eshop . kniha mē moc bavila . Byla zábava to číst cítila jsem se jako Melisanda . No ovšem že rozdíli mezi nami jsou . A velké . Ale to neva .
Příbēh je lepší než jsem čekala . Rozhodnē stálo za to to vyhledat . Extrémnē napínavé čtení . Příbēh pojednáva o tom že se v žádném případē nemá strácet nadēje a jít si za sny . A taky jedno varování človēk při čtení dostane na nējaký ten koláč s jablky chuť .
Roztomilá pohádka přečtená jedním dechem . Krásnē ilustrovaná . V příbēhu je ukryté poselství . Prostē paráda .
Knížka byla zábavná . Bavila mē číst i když jsem ji natahovala aby mi vydržela 2 týdny . Líbilo se mi zpracováni .
Doufala jsem hodnē dlouho aby byla přeložená . A moc mē bavila . A doufám v postupné přeložení ostatních dílu ze serie .
Kniha mē moc bavila . I když ksem ji mēla rozečtenou a dala jsem ji do krabice kvuly stēhování . I tak jsem pak byla v obraze . Dēj je přehledný . Rozhodnē doporučuju .
Zajímavý nápad i anotace ale kniha byla celkem nudná a zdlouhavá . A zasloužila by si určite lepší zpracování .
Přečtená jedním dechem . Jedinečná magie , zajímavý příbēh . Kniha předešla moje očekáváni . Prostē super . Doporučuju .