Lotka | Komentáře u knih | Databáze knih

Lotka Lotka komentáře u knih

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Zas tak poutavé to nebylo. Čekala jsem do půlky než se vlastně něco pořádného začne dít...a pak to stejně nestálo za to.

07.05.2018 2 z 5

Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Detektivka na kterou jsem dlouho “čekala”. Napětí, skvělé rozuzlení, sympatičtí hlavní hrdinové a tak akorát propracovaný příběh, autor to zvládl od začátku do konce a nepolevil a přede mnou je další díl ze série.

16.04.2018 4 z 5

Jatka Jatka Lee Child

Asi jsem objevila dalšího oblíbeného detektivního hrdinu.

23.08.2020 4 z 5

Osvětimská knihovnice Osvětimská knihovnice Antonio G. Iturbe

Nemůžu si pomoct, ale tahle kniha je proti Tatérovi z Osvětimi a Cilčině cestě opravdu čtivá, uvěřitelná a opravdová.

16.02.2020 4 z 5

Nejsem živá Nejsem živá Anne Frasier (p)

Po prvním díle jsem čekala víc. Roztahanější a hlavní hrdinka už mě tolik nebavila.

04.02.2020 3 z 5

Nejsem mrtvá Nejsem mrtvá Anne Frasier (p)

Skvělá!!! Detektivka jak se patří. Trochu uspěchaný konec autorce odpouštím, protože se četla skvěle. Hned pokračuji dalším dílem.

15.01.2020 4 z 5

Debordelizace hlavy Debordelizace hlavy Ivo Toman

Buďte flegmatický sobec a bude vám dobře.

08.11.2019 2 z 5

Volavka Volavka Sharon J. Bolton

Když do toho nebudu moc šťourat a budu to brát jako odpočinkovou detektivku, tak za mě dobrý. Trochu nechápu ten “vztah”, to je lehce odfláknutý...no není to červená knihovna, ale na tom by to chtělo trochu zapracovat.

24.10.2019 4 z 5

Už mě vidíš? Už mě vidíš? Sharon J. Bolton

Tak jsme se seznámili s hlavními hrdiny detektivní série a uvidíme, jak to s nimi bude dál, protože první díl se povedl, tak směle dál do Volavky.

13.10.2019 4 z 5

Říkadla Říkadla Josef Lada

Obě děti ji milujou.

03.10.2019

Primární důvěra - prst na spoušti Primární důvěra - prst na spoušti Martin Goffa

Tak to byl podraz! V nejlepším to pane spisovateli přerušit?!

27.09.2019 5 z 5

Vykoupení Vykoupení Martin Goffa

Tak tenhle případ jsem mému milovanému detektivovi fakt nezáviděla! Ale zvládnul to!

27.09.2019 4 z 5

Tatérka Tatérka Alison Belsham

Zajímavý námět, napínavé, ovšem nic objevného nebo extra překvapivého. Prostě a stručně: dobrá detektivka.

07.09.2019 4 z 5

Muž s unavenýma očima Muž s unavenýma očima Martin Goffa

Výborná!!! Netřeba slov. Pro milovníky detektivek je povinnost si ji přečíst.

06.09.2019 5 z 5

Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Krásně vyprávěný příběh v zajímavém prostředí. Jen s přibývajícími stránkami mi přišlo, že se děj zbytečně protahuje a přestává odsýpat jako na začátku.

06.09.2019 4 z 5

Pohřbená pravda Pohřbená pravda Angela Marsons

Marsons je lepší s každým novým dílem ze série s Kim. Více se věnuje jednotlivým postavám z vyšetřovacího týmu.

14.08.2019 4 z 5

Chlapec v pruhovaném pyžamu Chlapec v pruhovaném pyžamu John Boyne

Z filmu jsem byla “nadšená”, z knihy tolik ne. Pohled devítiletého byl až přespříliš naivní, až to chvílemi působilo, že rozumu moc nepobral. A když vám nesedí hlavní hrdina, tak to celkově pokulhává.

17.06.2019 3 z 5

Čtvrtá opice Čtvrtá opice Jonathan Dylan Barker

Jestli si chcete přečíst opravdu dobrou detektivku, tak je to právě tahle! Není vůbec co vytknout, tak bez obav se do ní můžete pustit, je to pecka.
Zápletka, hlavní hrdinové, vyústění - bez chyby.

29.05.2019 4 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Námět dobrý, to autorka má u všech svých knih, ale celkově se kniha nepovedla. Od téměř poloviny se děj vleče a rozuzlení zápletky a celkově konec působí hloupě.

29.05.2019 2 z 5

Poslední kabriolet Poslední kabriolet Anton Myrer

Jako jedna z mála patřím mezi ty, které knížka prostě nebavila. Hlavní hrdinové mi nijak k srdci nepřirostli, tak se divně potáceli a nevědeli co se sebou dělat...rozvleklá nuda.

26.05.2019 2 z 5