Lotka

Nebyl to špatný příběh, ale to tykání v celé knize bylo nepříjemné.

Nuda a ještě jednou nuda. Nové postavy nezaujmou a je o nich převážná většina děje. Občas se ale objeví vtipná hláška. Vzhledem k předchozím super dílům je toto velké zklamání.

Bryndzova nejslabší kniha. Četla se velmi dobře, ale příběh byl zhruba od poloviny překombinovaný, že to zkazilo dojem z celé knihy. Stejně tak vztahy mezi hlavními hrdiny jsou až absurdní.

Krásné hraní si s jazykem, příběh poutavý pro dítě i dospělého...paní spisovatelka Mornštajnová opravdu umí!

I když autorka píše své knihy jako přes kopírák, jsou to krásné a čtivé příběhy a osudy. Hotýlek nebyl tak dojemný jako Hana, ale i tak jsem si vychutnala každou větu.

Krásně napsáno, Backman mě vždy dojme.

Zatím nejslabší ze série, příběh zdlouhavý a překombinovaný. Soukromý život hlavních hrdinů se ale vyvíjí zajímavě. Tak hurá do další!

Na to, jak mám knížky od T. French ráda, tak děj téhle mi připadá poněkud "táhlý". Nikak zvlášť napínavá mi kniha nepřipadala.

Výborná napínavá detektivka. Vyšetřování má spád a policistka Kim se nám čtenářům zase trochu víc přiblížila.

I díky recenzím jsem čekala napínavou a poutavou knihu... a byla to příliš velká očekávání. S ubíhajícím dějem byla kniha víc a víc nudná, až se z ní stala podivná slátanina.

České detektivky moc nečtu, ale jsem ráda, že tuto jsem přečetla. Hezky a poutavě napsané, hezky propracované postavy. Spokojenost.

Přečtena za jeden večer. Byla jsem dojatá s úsměvem na rtech.

Taková kniha by mohla být i v povinné četbě. Vypráví velice poutavým způsobem o zvěrstvech které se děly za 2. světové války v koncentračních táborech. Psáno velice poutavě. Člověka pekně mrazí.

Začátek poměrně zdlouhavý, čekání na zvrat v ději, kdy už se začne něco dalšího dít. Spád knížka nabrala, ale až příliš vyumělkovaný závěr.

Nářečí, dědina, deptající myšlenkové pochody postav...humorné to rozhodně není. Vždycky mě Dvořáková dovede rozhodit, umí totiž psát.

Napínavá a docela dobrá detektivka. Vydržím hodně, ale tady nějaké scény byly vykreslovány tak podrobně, až z toho bylo člověku dost zle. To bylo zbytečné.

Musím uznat, že to bylo naprosto nereálné a některé zločiny naprosto nemožné uskutečnit, ale možná i proto super detektivka.