Luccy78 komentáře u knih
Pěkný a praktický průvodce pro pěstitele orchidejí doplněný nádhernými fotkami úžasných květů.
Knihu jsem dostala jako dárek, jinak bych si ji nikdy nekoupila. Ale po prolistování musím říct, že ne všechny recepty jsou špatné, i když sem tam nějaký blaf se tu najde.. A je na každém, jestli podle ní bude vařit nebo ne. Je to celé, dle mého, zbytečně nafouknuté a jednoho dne, tak, jako ostatně vše, i tady ta velká bublina jménem Láďa Hruška "splaskne".
Upřímně nevím, jestli se vlezu do té dvacky, jak tvrdí autorka, ale některé z receptů stojí za vyzkoušení..
Knihu s recepty jsem dostala, ale upřímně jsem vyzkoušela možná dva recepty, ale jinak žádný zázrak to není..
Úžasný rádce a pomocník pro ty, kdo mají rádi bylinky a nebojí se využívat jejich sílu pro zdraví své, i svých milovaných..
Maria Treben byla úžasná žena a ještě lepší bylinkářka. Jsem ráda, že vlastním tuto publikaci, kde se s těmi, kdo o to stojí, dělí o své postřehy a moudra ze světa bylinek.
Bohužel jsem se nedokázala začíst.. Kniha mě nezaujala, nejspíš je určena jinému čtenáři.
Jak já nesnáším špatné konce.. :-( Jinak knížka velmi hezká, příběh je napínavý, dobrodružný, trošku fantasy, ale ten konec jsem si vážně přála jiný..
Hezké texty písniček z pohádek i s notami k hraní.
Kniha nabízí slavné písně a melodie z dětských filmů, které si stále zpívají děti i dospělí.
Fuuj.. Z takového masového vraha mám husí kůži... Z příběhu mě úplně mrazilo, pořádně mě to vtáhlo do děje! Kdo má rád tento žánr, rozhodně doporučuji přečíst!
Třináctiletá Cecilie se zamiluje do proslulého Casanovy a stává se jeho milenkou. On jí na oplátku podporuje v talentu k portrétování. Nezdařená láska s Casanovou později Cecilii přivádí do Albánie, kde potkává dalšího muže svého života, mladičkého a okouzlujícího lorda George Gordona Byrona.
Bohužel z knihy úplně číší komunistická propaganda, až mě to rušilo od samotného děje a pocitů dospívající Leni. Ale aspoň jsem měla příležitost se zamyslet nad tím, že návratem z koncentračního tábora teprve vše začínalo a hodně lidí si znovu hledalo smysl života a začínali od začátku.. Smutné, ale je to kus naší historie, neměli by jsme na ní zapomínat..
Hezký příběh ze starého Egypta. Pro mě sice trošku nudnější, chybělo mi tam to "něco", co by mě vtáhlo do děje a nedalo přestat číst..
Dost dobrý thriller.. Knihu jsem přečetla jedním dechem a až do konce byla napnutá.. Takže za mě, absolutní spokojenost :-)
Příběh osamělé rozvedené matky šestileté dcery, které do života vstoupí zvláštní podnájemník a to bývalý mnich. Kupodivu milé překvapení. Ani jsem nečekala, že se kniha bude tak dobře číst a vyklube se z ní pěkný romantický příběh, který bych rozhodně nezařadila mezi ty přeslazené románky, ale mezi romantické příběhy ze života s dobrým koncem.
Vůbec jsem neměla ponětí, do čeho jdu a trochu jsem váhala, protože české autory moc nemusím.. A byla jsem příjemně překvapená, jen by mi nevadilo, kdyby byl příběh delší a knížka tlustější :-)
Pěkný příběh, ale jak já nesnáším otevřené konce! Můžu se dohadovat, ale nemám potvrzeno a to mě ničí..
Vyprávění mladé dívky, která se bohužel narodí do chudých poměrů a aby přežila a následně mohla i svému dítěti zajistit lepší život, je nucena, mimo obchodu s látkami, začít prodávat i své tělo. Její dcera pak jde v jejích šlépějích, ale je cílevědomější než matka a míří výše, až do šáhova harému. Zajímavý příběh, dobře se četl, ale víckrát nemusím..
Nedokázala jsem se začíst, nestačila jsem sledovat děje jednotlivých lidí, pletla se mi jména.. Mě kniha prostě neoslovila.