Lucie.285 Lucie.285 komentáře u knih

Kontrakt Kontrakt Melanie Moreland

Jedná se o oddechové čtení a to jsem teď přesně potřebovala. Domluvené manželství a hate to love, kombinace, která se mi nikdy neomrzí. Richard se na začátku choval opravdu strašně a bylo hezké sledovat, jak se mění. Někdo může vytknout, že konec byl přeslazený... Tohle je už moje třetí knížka od autorky a ona prostě takto ty konce píše, takže je dobré s tím rovnou počítat. Kniha je čtivá a dialogy byly vtipné, příběh je vyprávěn spíše z pohledu Richarda. Takže pokud někdo hledáte oddechovku k bazénu s nekomplikovaným dějem a máte rádi téma domluveného manželství, tak se Vám kniha bude líbit.

01.05.2023 4 z 5

Na druhý pokus Na druhý pokus T. L. Swan

Tohle je jedna z knížek, ke které se vždy budu ráda vracet. Neuvěřitelně čtivé a vtipné. Hlavní hrdinové za mě nemají chybu a neskutečně to mezi nimi jiskřilo. Děj má hlavu a patu a dokonalé erotické scény jsou jen třešničkou na dortu. Opravdu doporučuji, pokud váháte, jděte do toho. Já se těším, až si jí v létě u bazénu přečtu znovu.

Mafiosa Mafiosa Catherine Doyle

Poslední díl za mě nejlepší z celé trilogie, opět plné akčních kapitol a nešlo přestat číst. Nico je dokonalý manipulátor a jsem ráda, že Sophii to nakonec došlo a rozhodla se správně, protože prostě Luca je Luca, toho si nešlo nezamiloval a už od první knihy mi byl mnohem sympatičtější než Nico a tady se ukázaly všechny důvody proč. Závěr bych si klidně dokázala představit delší, nebo minimálně epilog si zasloužil pár stran navíc a klidně s nějakým ročním odstupem, ale s výsledkem jsem i tak moc spokojená a určitě sérii moc doporučuji. Prostředí mafie je zde perfektně popsáno a vše je to protkáno romantickou linkou.

Inferno Inferno Catherine Doyle

Druhá kniha trilogie bývá většinou takovou výplní před samotným vyvrcholením děje, tak tady určitě ne. Stane se zde mnoho událostí a musím říct, že některé jsem vůbec nečekala a překvapily mě. Opět jsem se nedokázala odtrhnout od čtení a potřebovala vědět, co bude dál. Konečně se zde dostáváme k vývoji vztahu Luca a Sophie. Nico se tu ukázal v pravém světle, to co mi v prvním díle na něm nesedělo, se mi potvrdilo. Neskutečně akční se špetkou romantiky. Sérii doporučuji.

Vendeta Vendeta Catherine Doyle

Za poslední dobu jsem četla několik knížek z prostředí mafie. A tahle série je z nich rozhodně nejlepší. Neuvěřitelně čtivé, nemohla jsem se od série odtrhnout. Sofie v některých momentech jednala naivně, ale je to mladá holka, je jí jen sedmnáct, takže k tomu mám pochopení. Od začátku se mi na Nicovi něco nelíbilo, nechci spoilerovat, ale jsem ráda, že vše dopadlo tak, jak to nakonec dopadlo. Příjemné čtení.

Pomýlené srdce Pomýlené srdce Samantha Young

Krásná knížka, nemohla jsem se od ní odtrhnout, neuvěřitelně čtivé. Byla to jedna velká emoční jízda a hlavní hrdinka je neskutečně silná a sympatická. A Jamie, toho nešlo nemilovat. Dokonalá chemie mezi hlavními hrdiny, věřila jsem jim úplně všechno. Kniha mě strašně moc mile překvapila. Nechápu jak je možné, že mi takovou dobu unikala. Doporučuji.

26.04.2023 5 z 5

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

(SPOILER) Velice čtivě napsáno. Říkala jsem si celou dobu, co se mu asi tak stalo a musím říct, že jsem se trefila. Poslední kapitoly byly neuvěřitelně dojemné, že se mi i leskly oči. I přesto, že celý příběh končí happyendem, tak je tam pár myšlenek a reálných věcí, do kterých je člověk schopen se vžít levou zadní a prostě ho dojmou. Tohle byla moje první kniha od autorky, tak se těším na další, protože psát umí.

20.04.2023 5 z 5

Království prokletých Království prokletých Kerri Maniscalco

Za mě mnohem lepší než první díl, který byl mimochodem také úžasný. Neuvěřitelně čtivé, děj utíkal pod rukama. Knihu nešlo odložit. Chemie mezi hlavními hrdiny byla prostě skvělá. Dočkali jsme se několika zajímavých zvratů a já už se moc těším na další díl, který bude dle hodnocení zahraničních webů také top.

Twisted Games: Hry na ostří nože Twisted Games: Hry na ostří nože Ana Huang

První díl byl perfektní, ale tenhle je za mě mnohem lepší a co jsem koukala na hodnocení dalších dílů, tak se máme ještě na co těšit. Neuvěřitelně čtivé, knihu nešlo odložit a hlavní hrdina Rhys? Kdo by ho nemiloval. Líbilo se mi, jak se jejich vztah postupně vyvíjel a jejich slovní přestřelky byly skvělé. Těším se na další díl.

Ukradený polibek Ukradený polibek L. J. Shen

Za mě oddechové čtení, kde nebyla nouze o pořádné drama. Neuvěřitelně čtivé. Hate to love linka byla perfektní. V některých okamžicích měli hlavní hrdinové problém spolu mluvit, to jsem si říkala, proč si to prostě neřeknou na rovinu, ale pak člověk zase musí brát v potaz prostředí, ve kterém se děj odehrává a otce hlavní hrdinky, který s ní jednal, tak jak jednal. Číst cokoliv od L.J. Shen je pro mě sázka na jistotu a opět jsem si to užila.

Nemilosrdný rival Nemilosrdný rival L. J. Shen

L.J. Shen je prostě sázka na jistotu a já jsem si její novou knihu opět neskutečně užila. Miluju hate to love. Většinou mi vadí, když je kniha protkána kapitolami s minulostí, ale tady to dávalo smysl a na konci vše dalo krásný příběh. Krásný romantický příběh.

Konflikt Konflikt Michaela Brnková

Pro mě jedno z největších překvapení za poslední dobu. Autorka se stylem psaní vyrovná nejlepším zahraničním autorkám. Neuvěřitelně čtivé. Hlavní hrdinové mezi sebou měli skvělou chemie a jiskřilo to mezi nimi. Moc jsem si knihu užila a těším se až si přečtu další knihu od autorky. Jestli váháte, tak rozhodně DOPORUČUJI.

Moje vina Moje vina Mercedes Ron

Za mě bude vždy tato knížka srdeční záležitost. Protože po x-letech mě opět přivedla ke čtení. Za mě krásný příběh. Miluju hate to love a tady se mi toho dostávalo dostatečně. Noah je mladá pubertální holka, která to vůbec neměla v životě lehké a Nick? Ten za mě nemá žádnou chybu, jeho postavu jsem si neskutečně užila. Perfektní je, že příběh je vyprávěn z obou pohledů, takže čtenář krásně vidí tu změnu v jejich citech. Příběh má uzavřený konec, takže by mohl být stand alone, ale v květnu u nás vyjde pokračování pod názvem Tvoje vina. Tak jsem zvědavá, ale je mi jasné, dle recenzí, že se objeví nějaké problémy.

PS: na začátku června 2023 vyjde film

Vysněný cíl Vysněný cíl Kate Stewart

(SPOILER) Strašně moc jsem se na poslední díl těšila a po přečtení nejsem ani trochu zklamaná a užila jsem si každou kapitolu. V knize se střídá pohled Tobiáše a Cecílie, takže má čtenář krásný přehled o jejich vzájemných pocitech. Tobiáš nám odkrývá své dětství a samotný vznik Havranů, při některých kapitolách, kde byl i Dominic mi bylo fakt smutno. Kniha je spíše slow-burn a Tobiáš si pomalu získává její důvěru zpět, krok za krokem. Líbí se mi, že mu hned neskočila kolem krku, občas jsem si říkala no tak Cecílie, už mu dej šanci, ale po tom, co jí provedl je tahle její obezřetnost na místě a pochopitelná. Líbilo se mi vidět Tobiášovi do hlavy a jak jsem si jim v předchozím díle nebyla jistá, tak tady si mě totálně získal. A jeho drsná mluva protkána s francouzštinou? Ouu. Neskutečně sexy. Už se těším až si přečtu celou sérii v kuse.

Zas tak moc ho nežeru Zas tak moc ho nežeru Meghan Quinn

Tak tohle byla naprostá pecka! Nechápu proč se o knize více nemluví. Neskutečně jsem se bavila a co se mi líbilo, že hlavní hrdinové spolu mluvili, jako že opravdu mluvili a byla to fakt sranda. Plus oba hlavní protagonisti jsou sympatičtí a i inteligentní. Dlouho jsem se u knihy tak nebavila. Už se těším na další díly o jeho bratrech. DOPORUČUJI.