lucie2371 lucie2371 komentáře u knih

Mlčící pacientka Mlčící pacientka Alex Michaelides

Neměla jsem tušení, zda se mi kniha bude líbit. Psychologické thrillery mi většinou nesednou ale tento byl dobrý. Čtenáře příběh nutí číst stále dál a dál aby se dozvěděl co se ve skutečnosti vlastně stalo.

28.07.2021 5 z 5

Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Po přečtení prologu čekáte, že kniha bude naprostá bomba. Bohužel, tahle bomba za celou dobu čtení nevybuchla.
Co tím chci říct? Že kniha postrádala jakékoli napětí a akci. Byla to spíš taková oddechová detektivka a ty já moc nemusím.

21.01.2021 3 z 5

Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Krásný romantický, tragický příběh. Určitě doporučuji! Zítra zkouknu i film!

30.10.2020 5 z 5

Co jsi to za matku? Co jsi to za matku? Paula Daly

Napínavá detektivka od začátku do konce. Konec je nečekaný! Líbili se mi kraťoučké kapitoly, ty mám na knihách ráda.

24.09.2019 5 z 5

Otevřený hrob Otevřený hrob Angela Marsons

Skoro se od ní nedalo odtrhnout. Přečteno za dva dny.

01.07.2019 5 z 5

Ďábelské hry Ďábelské hry Angela Marsons

Další skvělý díl o detektivce Kim Stoneové.

04.06.2019 5 z 5

Pohřbený život Pohřbený život Allen Eskens

Kniha se četla doslova jedním dechem! Kdyby nebylo školy stačil by mi na přečtení jediný den!
Vřele doporučuji!

09.01.2019 5 z 5

Na ostrově Na ostrově Tracey Garvis Graves

Tohle byla jedna z nejkrásnějších romantických knih! Byl to tak krásný příběh plný napětí a lásky. Škoda že autorka nemá i jiné knihy :-\

04.10.2017 5 z 5

Velké maličkosti Velké maličkosti Jodi Picoult

Má první kniha od této autorky a určitě ne zdaleka poslední.
Příběh o rasismu, jeho obětech, zármutku nad mrtvým dítětem ale i o odvaze a odpuštění.
Skvěle napsaný příběh o jedné afroameričance, jednom zarmouceném otci a jedné právničce v jejíchž rukou je osud naší Ruth.
Určitě doporučuji si tuto knihu přečíst.

04.06.2024 5 z 5

Hugo a Vánoce pod psa Hugo a Vánoce pod psa Sophie Pembroke

Kniha je zařazena v žánru Pro děti a mládež ale já bych ji zařadila spíše do románu pro ženy.
Je to takový klasický, vánoční, romantický příběh s malým ušatým pejskem navíc.
Tahle kniha se skvěle hodí na Vánoce, když si chcete odpočinout od různých krvavých thrillerů.
Je to o tom, že právě na Vánoce se zázraky dějí.

19.12.2023 5 z 5

Dům v zátoce Dům v zátoce Mary Ellen Taylor

Moc krásný příběh odehrávající se jak v minulosti, tak i současnosti v prostředí Zimní vilky ve Virginii.
Někomu může vadit střídání dvou dějových linek ale já to mám v knihách ráda.
Moc mě baví jak v přítomnosti postavy odhalují to, co se stalo kdysi dávno prostřednictvím vyprávění děje z minulosti.
Postavy jsou moc sympatické a moc jsem si oblíbila malou Natashu
Opravdu moc krásná kniha, kterou doporučuji klidně jako čtení na léto.

07.07.2023 5 z 5

Osudný slib Osudný slib Angela Marsons

Další skvělý díl ze série o Kim Stoneové.

17.08.2021 5 z 5

Heřmánkové údolí Heřmánkové údolí Hana Marie Körnerová (p)

Kniha se dobře a rychle četla.

24.04.2021 5 z 5

Stín Stín Ursula Poznanski

Jeden z dosud nejlepších dílů série. Kniha byla tak moc napínavá, že jsem poprvé četla i po odpolední směně, kdy jsem přišla domů až v jedenáct hodin večer! Rozhodně doporučuji, nejen tento díl ale celou sérii.

13.01.2021 5 z 5

Chůva Chůva Gilly Macmillan

Chytne vás hned od první strany a až do konce nepustí! Napínavý děj a nečekaný závěr si vysloužil pět hvězdiček.

22.12.2020 5 z 5

Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky J. R. R. Tolkien

Ke knize jsem se dostala díky knižní výzvě 2020 tady na databázi knih a musím říct, že mě mile překvapila.

11.12.2020 5 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Jeden z nejlepších thrillerů! Kniha je napínavá a stále vás nutí číst dál a dál aby jste se dozvěděli konec. Občas mi i běhal mráz po zádech.
Toto je má první kniha od autora ale už dlouho se chystám na sérii s Erikou ❤️

27.08.2020 5 z 5

Myslela jsem, že tě znám Myslela jsem, že tě znám Penny Hancock

Jedna z vůbec nejhezčích a nejnapínavějších knih jaké jsem kdy četla.
Kniha plná emocí, která vás pohltí a máte pocit, že ji musíte přečíst za jediný den, aby jste zjistili, jak to celé vlastně bylo.
Rozhodně doporučuji!

28.05.2020 5 z 5

Pokrevní pouta Pokrevní pouta Angela Marsons

Další úžasný díl z této série.

17.07.2019 5 z 5

Sova Sova Samuel Bjørk (p)

Kniha se četla krásně, stejně jako první díl. Doufám, že budou další!

26.10.2018 5 z 5