LucieAlexandra komentáře u knih
Díky za vyčerpávající anotaci, kterou musel psát nějaký inteligent. Každý, kdo bude chtít vědět o čem kniha je, ten se dozví všechno hned v popisku a nebude to muset už číst. Geniální, opravdu
Námět knihy je zajímavý, ale zpracování dost pokulhává. Působí to chaoticky, některé věty jsou dost kostrbaté a celkově je to docela odfláklé (jednou bylo holce deset, o pár stránek dál už dvanáct, jednou se řekne, že jsou kámoši, o několik odstavců dál je to popřené...). Od autorky bych už nečetla nic, byť by to mělo sebezajímavější anotaci
Kniha nebyla špatná, kazila ji ale "superpolicajtka" Kate, její vztah s Patrikem a neustálé omýlání toho, jak je úžasná vyšetřovatelka, to bylo fakt otravný.
Kniha byla dobrá a bavila mě i přesto, že to trochu kazily některé pasáže, které působily naivně až hloupě
Trochu mi vadila autorova hysterie ohledně marihuany a hašiše. Jasně, drogy to jsou, ale v podání pana Borovičky to působí, jako kdyby byly na stejné úrovni s heroinem
Špatné to nebylo, ale v podstatě se děje pořád to samé a začíná to být trochu nuda. Navíc Lucy je mi s každým dílem nesympatická víc a víc
Pí. Velikovská mi je krajně nesympatická, její jednání, chování ani myšlenkové pochody jsem opravdu nechápala, chvílema jsem měla pocit, že se téměř ve všem spolehá na své okolí a svým způsobem ho i zneužívá... Kniha je dost nudná, věčně se popisuje co bylo k jídlu a kdyby byla o třetinu kratší, tak se vůbec nic nestane... Nehledě na to, že jsem po celou dobu měla dojem, že ji psalo dítě.... ty infantilní výrazy a stejně tak infantilní personifikace a příměry mi lezly neuvěřitelně na nervy, jako kdyby se to nemohlo obejít bez toho
Úplně špatné to nebylo, ale některé poznámky a dovětky mi přišly až trapné
Kniha se mi moc líbila, ale drásala mi nervy cenzura... co je k vycenzurování na slově "pohlavní styk, těhotenství..."? Paradoxně tohle bylo vyhvězdičkované, ale jedno nebo dvě sprostá slova tam nechali celá
I když je kniha čtivá, ale naivita, pro mne blbost, autorky je bezmezná. Nejsem rasista, ale nechápu, co táhne holky/ženy do náručí Afričanů, potažno Arabů... Ono asi po Evropě běhá málo normálních chlapů
Čekala jsem něco jiného. Madam Camilla je třeba, jak několikrát sama zopakovala, božská, nádherná a kdesi cosi, ale zároveň dost nesympatická a celkem nudná... Nejvíc mne dráždilo nadužívání infantilních zdrobnělin
Ačkoli jsem tušila o čem kniha je, dost mi to vyrazilo dech... Šokující, šílené, zvrácené...
Knih na tohle téma jsem přečetla už pár desítek, ale tahle je příšerná. Ne a ne se začíst... vyloženě jsem se nudila a počítala stránky do konce.
Nádherný příběh. Začetla jsem se a vtáhlo mě to natolik, že jsem pociťovala místy napětí, jako bych to prožívala sama. Kdysi jsem viděla film, ale rozhodně mě neupoutal tak, jako kniha
I přes fakt, že se jedná o smyšlený příběh a jsem zvyklá číst na tohle téma drsnější knihy, nechtěla jsem tuhle odložit. Poutavá, čtivá a místy napínavá kniha. Pro čtenáře memoárů z 2.sv. války se může zdát až moc odlehčená a do "červena"
Knihu jsem četla už na ZŠ. Skvěle napsaná na velmi zajímavé téma
Cokoli, co je ortodoxní je šílené. Kniha je zajímavá a čtivá, i když jsem během čtení pociťovala k hlavní hrdince spíš lehké nesympatie
I přes množství zajímavých informací mne dost zklamalo, že autor bohužel doslova kopíruje pasáže z předchozích dílů a některé věty nedávají ani smysl
Tyhle knihy obvykle nečtu, ale tahle lehce "tajuplná" detektivka mne nadchla a určitě si přečtu i autorčiny předchozí. Skvěle napsané
Knihu jsem si koupila omylem, nepřečetla jsem si pořádně o čem je... Když jsem to zjistila, nechtěla jsem ji otevírat a i přes nutkání ji zkraje zavřít jsem ji dočetla a musím uznat, že jsem už narazila na horší