Lucieee91

Jak je napsáno v předchozím komentáři. Jsem zrovna ta, co o Věře Čáslavské moc nevěděla. Tudíž za mě výborný počin, který čtenáře pěkně provede životem jedné obdivuhodné ženy a mě namotivoval zjistit si více.

Vtipně napsaná kniha s lehkou sebekritikou i úctou k Islanďanům. Ideální čtení do MHD :)

Velmi povedená kniha, dost jsem se při čtění nasmála a doporučuji, kudy chodím :)

Opravdu velmi pěkně a vtipně napsaná kniha, která nenásilnou formou čtenáři přiblíží život Charlese Darwina a celkově problematiku týkající se evoluce. Takže určitě doporučuji!

Zajímavá kniha, která vysvětluje spojitost určitého místa s Járou Cimrmanem. S mnoha pěknými fotografiemi.

První kniha, kterou jsem od Hakla četla. Čekala jsem víc, moc se mi ty povídky nelíbily... Teda kromě té s těmi cizinci, když už odešli, dorazila další várka podivínů, ta se povedla! :D

Zajímavé příběhy/pověsti vybraných zámků, doplněně fotografiemi. Fotografie jsou pouze ze současnosti, uvítala bych i nějakou historickou, pro lepší představu čtenáře, ale jinak moc pěkná knížka.

Vtipně napsané, dobře se čte, akorát formát knihy mi moc nevyhovoval.

Kniha se čte dobře, během dne to člověk přelouská. Všechny rady včetně grafů a ilustrací jsou v knize jednodušše a srozumitelně napsané. Myslím, že po přečtení se nad sebou a svým životem každý, alespoň na chvilku zamyslí. A možná něco změní a to za to stojí.

Dobré a užitečné rady. Pro mě ideální - jasný, stručný a většina doporučených aplikací zdarma.

Prvni pocin, ktery jsem od Topola cetla a nejak nevim, co si o tom myslet. Prvni povidka fajn, druha je fakt crazy a ta treti to celkem zachranila, i kdyz je to fakt smutny. Alkohol je proste vsude...

Konec byl dechberoucí, do poslední chvíle jsem nevěděla jak to dopadne a už jsem si říkala, že Harry je fakt ztracený alkoholik...

Příběh paráda, ale pořád se tam nestalo to, co jsem čekala, tak snad v dalším díle :D

Od tohoto dílu mě to začalo fakt bavit a stále jsem čekala, jak to tedy dopadne s Tomem Waalerem.

Druhý díl určitě lepší než Netopýr, i když nudné pasáže jsem přeskakovala i zde.

První kniha od autora. Vzala jsem to pěkně od začátku a popravdě jsem moc nechápala, proč to všichni tak vychvalují. Nicméně jsem si říkala, že začátky jsou vždycky horší, dala jsem tomu šanci, pár nudných pasáží jsem přeskočila a knihu dočetla. Naštěstí další díly už jsou lepší!

Četla jsi ji dvakrát, dobře se čte a s mnoha jeho názory se ztotožňuji. Určitě stojí za přečtení.

Četla jsem knihu dvakrát a měla jsem celkem problémy to pochopit. Respektive hlavní myšlenku jsem pochopila, ale mluvit o ní na zkoušce bylo celkem peklo.

Silný a smutný příběh o přežití. Občas člověk musí udělat i věci, které jsou proti jeho morálce, aby přežil. A samozřejmě je to také o štěstí.