luciefeix luciefeix komentáře u knih

Archerův hlas Archerův hlas Mia Sheridan

úžasná kniha od začátku až do konce

14.08.2016 5 z 5

Hodná holka Hodná holka Mary Kubica

velice promyšlené a čtivé ... konec jsem nečekala ... některé scény moc protahované , a vyprávění z pohledu matky tam vůbec nemuselo být

12.08.2016 4 z 5

Sběratel kostí Sběratel kostí Jeffery Deaver

velice dobrý čtivý příběh ,do konce netušíte kdo by mohl být vrah

12.08.2016 4 z 5

Kniha vzpomínek Kniha vzpomínek Rowan Coleman

kniha která mě dostala od začátku až do konce ,. strhující

12.08.2016 5 z 5

Unesená Unesená Lesley Pearse

napínavé , skvělé , nepředvídatelné

31.07.2016 5 z 5

Láska pod parou Láska pod parou J. Lynn (p)

Slabší kniha , plná klišé a sexu po kterém se hrdinové vzdy rozhádají .. za mě nic moc .. poruchy hrdinky vykresleny dost zlehčeně ..

24.07.2016 2 z 5

Upřímní lidé lžou opravdu dobře Upřímní lidé lžou opravdu dobře Ute Ehrhardt

kniha mě zklamala a způsob jakým byla vykládána se mi nelíbil .. kdyz je lež i to kdyz nereknu ze se mi dneska vase oblecení nelíbí ikdyz se me nezeptate to si nemyslim .. pokud se me nekdo zepta libi se ti dneska jak jsem oblecen a ja odpovin ano ikdyz to neni zrovna muj styl ano to lhani je ale kdyz to sama od sebe nereknu tak je to muj vkus a proc by to hned melo byt lhani ??

20.07.2016 2 z 5

Smrtná zima Smrtná zima Kate A. Boorman

Kniha byla darek a vubec jsem nevedela co cekat ale nepředvídalené , nebylo to spatne , zase jiný svět , pripomínalo mi to Neslyšno od Richelle

17.07.2016 3 z 5

Fangirl Fangirl Rainbow Rowell

prekvapivě příjemné čtení .. Snowa neznám ale hezky se to cetlo :)

17.07.2016 3 z 5

Zásnuby - Tajemné dobrodružství na Manhattanu Zásnuby - Tajemné dobrodružství na Manhattanu Tasmina Perry

prijemni pribeh taková oddychovka .. zadne prekvapive zvraty

07.07.2016 3 z 5

Co po ní zůstalo Co po ní zůstalo T. R. Richmond

mám ráda knihy psané emailama a podobně ale tohle bylo hrozné od první stránky .. strašný přeskakování , uplné kraviny stránka za stránkou .. moc postav které vám toho moc neřeknou , nesmyslné a zbytečné , skoda času ,

28.06.2016

Stalker Stalker Lars Kepler

velice napínavé

27.06.2016 4 z 5

Otrávené štěstí Otrávené štěstí Irma Krauss

strašně napsané , chaotické , absolutně mimo , vůbec netuším o čem celá kniha byla ??!!

22.06.2016

Ovládněte svůj metabolismus Ovládněte svůj metabolismus Jillian Michaels

kniha mi nic nového neprinesla a podle autorky je skoro spatné i dýchat vzduch kdyz není bio jelikoz obsahuje spoustu skodlivých látek ..

21.06.2016 2 z 5

Pravda o tobě Pravda o tobě Susan Lewis

zacátek nuda ale pote se to rozjelo a bylo odhaleno nekolik necekanych tajemstvi ... obdivuji hrdinku jak se se vsim poprala ..

19.06.2016 3 z 5

Drobný poklesek Drobný poklesek Jan Ellison

pro mě kniha absolutně o ničem .. tlachání na 300 stran aby sme se celkem nic nedozvědělit ? přeskakování v čase ..

05.06.2016 1 z 5

Heath Ledger - Ilustrovaná biografie Heath Ledger - Ilustrovaná biografie Chris Roberts

pro fanousky zajímavost ... je ho opravdu škoda :(

05.06.2016 5 z 5

206 kostí 206 kostí Kathy Reichs

miluji serial a zkusila jsem přečíst knihu , nedočetla jsem , za mě strašně moc postav a jmen , neorientovala jsem se , způsob vyprávění se mi nelíbil . Tempre nesympatcká . verim ze je to hodne tim ze jsem zvyklá na serial ..

03.06.2016 1 z 5

Nemilosrdné Nemilosrdné Sara Shepard

uzasný zavěr celé serie , napínavé do poslední stránky

03.06.2016 5 z 5

Navždy s tebou Navždy s tebou J. Lynn (p)

asi nejslabší díl ze serie , tlachání o těhotenství mě nebavilo :(

25.05.2016 3 z 5