lucifuk komentáře u knih
Povinné čítanie pre každého, kto sa sťažuje, že sa nemá dobre.
Po prvých tristo stranách som si hovoril: Nie je to zlé, ale nechápem čo na tom všetci vidia. Dokonca som sa pohrával s myšlienkou, že knihu nedočítam. Našťastie som dočítal a môžem s pokojným svedomím prehlásiť, že je to jedna z najlepších kníh, aká bola kedy napísaná.
Najviac ma fascinuje ako dokázal predpovedať a popísať chovanie ľudí v tak bezútešnej situácii. Napadá ma prirovnanie ku Kingovmu Mobilu, no v tomto prípade majú trifidi navrch. Zaujímavá kniha, ktorá sa číta takmer sama. Vrelo odporúčam
Jedna z prvých knižiek v mojej knižnici. Oblúbená aj u mojich detí.
Silný emotívny zážitok. Všade sa o knihe písalo že ľudí rozplače, tak som si povedal tak to teda nie, mňa určite nie...nooo...
Nemôžem si pomôcť, ale Connelly je proste majster. Nepoznám lepšieho autora detektívok!
Znova sa raz ukázalo, že hlbokej vážnej literatúre jednoducho nerozumiem.
Úžasné umenie ľudového rozprávačstva vtiahne do života našich starých otcov. Až mi je ľúto, že sú tie časy preč.
Úžasná bodka,za úžasnou tvorbou majstra. Opäť raz presvedčil, že vie...
Tak toto bola po skutočne dlhej dobe kniha, ktorá ma poriadne prefackala! Niečo tak geniálne, prepracované, duchaplné, pútavé a pritom pomerne ľahko stráviteľné som snáď ešte nečítal. Kniha neodpovedá na otázku čo je to vlastne život, ale sakramentsky sa k nej približuje. Úžasné!
Ak máte depku, čítajte. Ak nemáte čítajte. Ak máte viac otázok ako odpovedí čítajte. Ak nemáte otázky čítajte. Budete mať.
Veľmi podobný koncept ako Atlas mrakov, ale oveľa oveľa kvalitnejší.
Mitchell je kráľ.
Hodnotenie Whacka je pomerne nepresné a zaujaté. (pravdepodobne vegetarián :-)) Nenechajte sa odradiť. Kniha je určite vhodná aj pre milovníkov prírody, ktorá je v knihe čarokrásne opísaná.
Táto kniha sa nedá k ničomu prirovnať. Prostredie ostrova je tak originálne a živé až s toho mrazí. Skutočne skvelý kúsok.
Majster detektívok znova raz dokázal svoj talent. Nadupaná krimi s trochu zostarnutým no stále neohrozeným detektívom Boschom. Vynikajúca zápletka a prekvapivé rozuzlenie. Kniha nepustí a dá sa odložiť až po prečítaní poslednej stránky
Krásne, originálne, svetové, snové, milé, úžasné, zimomriavkové, šťavnaté, farebné, slovenské dielo. Jedným slovom umenie.
Tak toto ma stráááášne.....nebavilo. Štýl písania ako v predchádzajúcej knihe o starčekovi. Ok to beriem. No v polovici príbeh akoby strácal dych a stále sa točil len okolo toho ako H1 stále niečo vyparatí. Unavovalo ma to. Posledné strany som sa doslova nútil čítať.
Harry Bosch opäť raz nesklamal. Svižné, napínavé vyšetrovanie a konečne parťáčka ktorá stíha jeho diabolskému tempu.
Začína sa to dobre, pokračuje to dobre...ale končí to ako tuctová sto krát omieľaná telenovelovitá lovestory. Škoda.
Úžasná kniha. Nakoniec ako všetky jeho diela. Chcem žiť na farme a mať za ňou rybník. Alebo niečo väčšie...