Lucijáš276 komentáře u knih
Ale jo, dám jí 5 - sice bych nějaké ty výhrady našla, ale zavřu oči a určitě půjdu na další díl! :)
Musím s pravdou říct, že jsem předešlé dva díly nečetla, takže tato kniha byla pro mě premiérou. Nicméně byla fajn, ale možná bych spíš radši jeden souvislý děj..
Tato kniha je především pro mladší generace, ale mě to vůbec nevadí - miluju tuto sérii knih! :) Další super oddychovka, která neurazí!
Za mě opět BOMBA, kde se toho dozvídáte čím dál víc!!!
- jdu na třetí díl :)
Tato kniha patří mezi mé nejoblíbenější, které jsem doposud četla! Musím se ovšem přiznat k tomu, že mi kniha AFTER ležela strašně dlouho v mé knihovně nepřečtená, což byla samozřejmě obrovská chyba! Nejen že se krásně a rychle čte, ale zároveň skrývá tak zajímavý příběh, že prostě musíte číst dál, dál a dál! JEDNOZNAČNĚ 5z5!!!!!!
- Jdu na druhý díl (a zároveň na první do kina!)
Po pravdě vůbec nevím, co si mám o této knize myslet. Začátek super, ale postupem děje mě kniha začala nudit a celkově mi přišla v určitých pasážích zdlouhavá a nechutná.. Tam, kde bych čekala více rozepsání, tak nebylo a tam, kde by to rozepsání nebylo potřeba, tak zase bylo.. Knihu jsem sice dočetla, ale asi už bych si jí znovu určitě nepřečetla.. Knize dávám 2 hvězdy a tu 3. dávám kvůli obalu..
Sice mi je, kolik mi je, ale přiznám se, že tato série knih mě pořád baví! :D ,,ODDECHOVKA”
Moje druhá kniha, kterou jsem odložila a nedočetla. Nelíbila se mi a nebavila mě. Jedná se o knihu pro silné povahy. Upřímně mám radši knihy s veselým příběhem..
Tuto knihu k maturitě jsem upřímně nedočetla, protože se mi jednak nelíbila a jednak ve mě vyvolávala depresivní nálady! HRŮZA pro slabé povahy!!! Hlavní hrdinku moc lituju..
Sice se opět jedná o knihu k maturitě, ale četla se velice dobře a celkem mě i bavila! :)
Maturitní kniha se smutným a tragickým koncem. Jinak se četla celkem rychle až na ta těžce zapamatovatelná jména! :D
Další maturitní kniha, která se četla rychle i dobře ze začátku - potom už ne. Po pravdě pro mě bylo hodně náročné si zapamatovat všechna ta jména a samotný zdlouhavý děj.
Sice se jedná o další maturitní knihu, kterou bych si rozhodně znovu nepřečetla, ale na druhou stranu se četla velmi rychle a dobře.
Opět se jedná z mojí strany o povinnou četbu k maturitě. Jedním slovem ,,Nuda”
Knihu jsem četla podstivě k povinné četbě k maturitě. Kniha byla sice krátká, ale dost zdlouhavá a nudná - Tzn. začátek dobrý, střed jedna velká nuda a konec taky dobrý! :D
Příjemná oddechovka s krásnou vánoční atmosférou, s krásnými tradicemi hlavní hrdinky a především s krásným obalem! :)
Za mě naprosto suprová kniha, která je chytlavá už od samého začátku. Troufám si ovšem říci, že tuto knihu řadím mezi nejlepší knihy, jaké jsem kdy četla - kniha naprosto napínavá od začátku až do konce. Každou kapitolou jsem čím dál tím víc byla zvědavejší na zapeklité rozuzlení zápletky! Jedním slovem BOMBA!
Tuto knihu jsem především četla kvůli tomu, že mi byla doporučena mou kamarádkou. Musím však dodat, že se opravdu jedná o super knihu, ale přeci jen možná jsem od ní čekala trochu víc. Samotný děj byl super, ale po pravdě mě začal bavit až ke konci, protože se tam konečně posunul o trochu dál. Spíš mě mrzelo to, že hlavní hrdinka se vyskytovala skoro furt jen na hřbitově, takže mě to místy nudilo, protože jsem očekávala i jiná strašidelná místa. I přes tohle všechno dávám 4 hvězdy a pustím se do dalšího dílu, protože mi v hlavě zůstává plno nezodpovězených otazníků!