Lucijáš276 komentáře u knih
Kniha se mi líbila a byla od začátku až do konce opravdu napínavá. Musím uznat, že mě Verity v knize dost děsila a dokázala ve mě vyvolat opravdu husí kůži. Povedený příběh, čtivá kniha, ale ty vulgarismy mi místy dost vadily. 4*
Jako vážně? Tato kniha byla opravdu BOMBA!!
Strašně krásně se četla a samotný příběh mě zaujal natolik, že jsem knihu měla opravdu během pár dní přečtenou. Nemohla jsem se opravdu odtrhnout a hlavní hrdiny jsem si ihned zamilovala. Musím uznat, že je to psané a čtivé jako knihy od samotné Mony Kasten - prostředí univerzity, večírky atd.. Sice Monu řadím mezi své nejoblíbenější spisovatelky a její knihy opravdu miluju, ale v porovnání s tímto příběhem, je o chlup lepší ZATÍM tato kniha od Kneidl - uvidíme, jak to bude s druhým dílem, na který se už opravdu nemohu dočkat. Každopádně jak Monu, tak i Kneidl miluju a očekávám další a další knihy se super příběhy! 5*
Kdybych měla být upřímná, tak po pár přečtených kapitolách jsem si řekla, že to nejspíš bude pro mladší čtenáře. Po následujících přečtených kapitolách jsem
dospěla k názoru, že je to opravdu super kniha, která v sobě skrývá to pravé temno a nemohla se odtrhnout. Autorčin styl psaní mi sedl, děj plynul rychle, prvky fantasy a duchařiny - prostě fakt paráda. Určitě si přečtu další díl, protože tohle mě opravdu dost baví a zajímá. A nejvíc to zabil rozhovor se samotnou autorkou, která nám sdělila, že sama ve Skotsku pobývá a všechna ta tajemná místa s bohatou historií, která hlavní hrdinka navštívila vlastně navštívila i ona sama. A taková ta správná třešnička na dortu byla informace, kterou nám opět prozradila autorka - o všech těch zmíněných místech existují natočené dokumenty ohledně pravdivosti.
PS: Miluju Harryho a jsem ráda, že autorka očividně taky! :)
Ale jooo, mě to opět bavilo!:)
Darcy píše tím svým stylem, který se rychle čte a děj ubíhá sám o sobě plynule. Její knihy mě opravdu baví, protože je to takové lehké čtení, u kterého si člověk odpočine a případně úplně vypne. Zároveň si člověk uvědomí, jak i v těch nejtěžších chvílích sourozenci drží spolu, navzájem se povzbuzují a jsou si oporou.
Těším se na další díl!!!:)
Tento díl mi připadal o dost hezčí a lepší jak první díl - prostě RHYSAND!!!!
Víc k tomu asi ani napsat nemusím, protože to mluví za vše! :)
Opět nádherná kniha, která ve mě probouzela úsměv a zahřátí u srdíčka! Samozřejmě se tam našlo pár věcí, které jsem hlavní hrdince vůbec nezáviděla a říkala si, že musí být opravdu silná povaha, aby i přes to všechno šla dál s hlavou vztyčenou! Po pravdě řečeno jsem si myslela, že už tento díl nebude tak dobrý jako ty ostatní. Po několika prvních přečtených stranách jsem došla k názoru, že jsem se dost mýlila, protože to byla opět pecka! Už se těším na další díl!!!!
Tento díl byl naprostá bomba a musím říct, že se mi líbil ze všech autorčiných knih zatím nejvíc! 5*
(Mimochodem mi vůbec nevadí, jak tato hororová kniha skončila. Vytvořila mi úsměv na tvářích a to je to nejhlavnější)
Musím říct, že se mi tato kniha velice líbila a četla se opravdu sama. Byla to taková příjemná oddechovka, u který člověk opravdu vypne. Zároveň donutí člověka zamyslet se nad popularitou - slavní lidé to opravdu nemají jednoduchý. 5*
Za mě naprostá bomba, která se fakt krásně četla! Hlavní hrdiny jsem si okamžitě zamilovala. Feyera byla pro mě od samého začátku až po samotný konec knihy obrovská hrdinka, která se ani jednou nevzdala i v těch nejtěžších chvílích! Je to opravdu skvělá fantasy kniha, která nezklame. Spisovatelka si dala s touto knihou záležet a bylo to opravdu znát.
Kniha se četla krásně jako její předchozí díl, ale možná jsem od ní čekala trochu víc, ale i tak mě moc bavila. První díl byl ale bohužel ve srovnání s tímto lepší a víc strašidelný :)
Fíhá, to byla ale jízda! Super kniha, která vám nedá pokoj, dokud ji nedočtete! :) Jednoznačně *****
(Místy mi opravdu nebylo dobře, když jsem tu knihu četla před spaním, měla jsem pocit, že ten vrah jde po mě!:D)
Zároveň mě tato kniha utvrdila v tom, že jsem opravdu ráda, že můj chlap není DETEKTIV!!!!!!:D
Opět úžasná kniha, která ani trochu nezklamala!
Musím říct, že jsem si snad stejně rychle zamilovala milostnou dvojici Dawn a Spencera jako v prvním díle Kadena a Allie - fakt bomba!
Autorku řadím mezi své oblíbené!
( Rozhodně půjdu na 3. díl :) )
Tato kniha byla opravdu kouzelná a oddechová! Strašně moc se mi líbila! Allie a Kadena jsem si okamžitě zamilovala :) Jdu na další díl!
Za mě naprostá pecka! Od knihy se pomalu ani nešlo odtrhnout - teda až na večer, kdy jsem se začala docela bát - tuto knihu vřele doporučuji vášnivým čtenářům nadpřirozena! Zároveň však musím říci, že mě tato kniha bavila daleko víc, jak například Okřídlená duše a ostatní z této série - samozřejmě mám tuto sérii také moc ráda, ale tato kniha jednoznačně vede! 5* (určitě si koupím druhý díl)
Co k tomu dodat? Na tuto knihu jsem se opravdu moc těšila, ale musím říct, že mě ze začátku docela dost vadilo těch několik pohledů najednou a taky mi chvíli trvalo, než jsem se zorientovala - upřednostňuji dva pohledy. Vraha jsem neodhalila a místy se i začala nudit, protože jsem furt čekala na nějaký to menší posunutí v samotném příběhu. Víceméně mě to ke konci začalo bavit a musím říct, že znám daleko horší knihy. Takže za provedenost a celkový nápad, propojení osob atd. dávám **** + obálka - dohromady 5* :)
(- kniha Dva tajemství neudrží mi přijde o dost lepší - od první stránky jsem jí opravdu hltala)
Tuto knihu řadím mezi takové to ,,nenáročné a odpočinkové” čtení, které určitě neurazí! Kniha mě velice uklidňovala a dokázala mě i naladit do té nádherné vánoční atmosféry! Další velké plus je ta nádherná obálka, díky které jsem si knihu okamžitě zamilovala!
Mě se to opravdu líbilo! Od knihy jsem se nemohla odtrhnout, ale občas to bylo místy zdlouhavé, ale i tak mě zajímalo, co bude dál a kdo je tím pachatelem, kterého jsem po celou dobu čtení neodhalila! Konec byl samozřejmě zrychlený, ale i tak samotné knize dávám 4 hvězdy a obálce 1 hvězdu navíc :)
Příjemné a odpočinkové čtení, které mě opravdu bavilo!
Kniha se krásně čte, ale v porovnání s prvním dílem mi přijde o DOST slabší - zápletka pomalu žádná, takže furt čtete jedno a to samé dokola, což mě začalo docela dost nudit a štvát..