Lucik100

Když jsem to začínala jako povinnou četbu, tak jsem tu knížku nenáviděla. Když jsem však četla dál, knížku jsem si dokonce oblíbila a myslím, že si jí určitě ještě někdy přečtu.

Autorka měla skvělý nápad a docela dobře ho i zpracovala, ale někde bylo až moc podrobností a někde zase chyběly.

Další skvělé autorovo dílo. Doufám, že přibudou i další díly a vysvětlí se všechny nejasnosti a otazníky.

Super příběh. Autorce se skvěle podařilo popsat vztahy mezi lidmi a tehdejší životní komplikace.

Krásný romantický příběh plný lásky. V knize bylo spousta dějových linií a skoky v době, což mě trochu mátlo. Nakonec se ale všechno ujasnilo.

Když jsem se chystala číst knihu, nevěděla jsem, že je to zkrácená verze. Nakonec jsem ale opravdu ráda, že to tak bylo. Děj byl na svou dobu celkem poutavý, ale stačilo to.

Většinou si nejdříve přečtu knihu a poté zhlédnu film. U této knihy jsem to prohodila a musím říct, že už z filmu jsem se na knihu těšila a opravdu byla velmi dobrá. Autorovi se povedlo dokonale zobrazit svět zbohatlíků a lidské charaktery.

Rozhodně skvělá kniha k zamyšlení, kdy si můžeme uvědomit, co to znamená chudoba, naděje a nešťastná láska.

V tomto dílu se toho vlastně moc nedělo. Řešila se tam jen oslava svátku a vypořádání se s věcmi po válce. Moc mě to nebavilo, ale kniha byla zase velmi pěkně zpracovaná.

Krátké, poměrně jednoduché čtení, které mělo poutavý a komický děj.

Kniha se mi velmi líbila. 1. jsem viděla film, takže jsem v každém slově strýce Pepina slyšela legendárního pana Hanzlíka.

Výborné pokračování série, jejíž konec byl opravdu nečekaný.

Super doplnění série. Bylo hezké číst i příběh nějakého jiného anděla.

Velmi se mi líbilo, jak se všechny postavy postupem času vyvíjeli. Dost jsem si oblíbila Evangelinu a líbily se mi kapitoly z jejího pohledu.