Lucik100

Dost mi trvalo než jsem se začetla, ale poté jsem knihu hltala stranu po straně. Tento díl skončil perfektně a už se těším na další.

Trochu jsem na začátku nevěděla, jestli chci ve čtení ještě pokračovat, ale konec byl dobrý a už jsem zvědavá, jak to dopadne.

V tomto díle jde hlavně o politiku a nástupnictví na trůn. Ze začátku to trochu nudí, ale když jsem se pak začetla, tak mě to bavilo.

Už se mi to začíná trochu motat, ale jinak skvělá knížka.

Chaol je jedna z mých nejoblíbenějších postav celé série. Po všech jeho vzpomínkách v knize a jeho pocitech, jsem najednou tolik nesympatizovala s některými osobami, které jsem do té doby měla ráda.

Kniha byla dobrá. Když jsem se začetla, tak jsem se nemohla odtrhnout.

V 2. části knihy se to najednou rozjelo a všude se něco dělo. Určitě lepší než 1. část.

Úžasný závěr série. Má nejoblíbenější postava v tomto díle je bezpochyby Julian. Konec byl skvělý, ale trochu smutný.

Kniha je opravdu dost zmatená a ztrácím se ve všech postavách. Ale děj mě chytil a už se těším na další díl.

Kniha mě rychle vtáhla do děje a už jsem se od ní nemohla odpoutat. Za mě určitě 5*.

Úžasný námět, ve kterém můžeme vidět velký sestup z vrcholu až na dno společnosti.

Příběh byl částmi dost zdlouhavý, ale jinak výborné pokračování.

Mari byla podle mého až moc dokonalá a mocná, než bylo třeba, ale jinak byla knížka super a těším se na další díl.

Super pokračování. Děj se konečně trochu rozjel a bylo tam i trochu akce.

Úžasná kniha. Úplně něco nového a neobvyklého. Ale proč u nás nevydají druhý díl v češtině? To nechápu.