LucinQa77 LucinQa77 komentáře u knih

Veselí Veselí Radka Třeštíková

Ze začátku jsem si říkala, co to má jako být.. styl psaní autorky mě vyváděl k šílenství, ale od půlky knihy mě příběh začal docela bavit a nakonec jsem knihu s radostí dočetla. Každopádně toto byla nejhorší kniha od Třeštíkové, bohužel.

28.10.2018 3 z 5

Deník moderní jogínky Deník moderní jogínky Šárka Vojáčková Konečná

Příjemné čtení, oceňuji tuto knihu jako milovnice jogy :)

19.10.2018 4 z 5

Buddha vchází do kanceláře Buddha vchází do kanceláře Lodro Rinzler

Čtivá kniha, ale takových jsem četla spousty a tudíž nic nového mi nepřinesla.

27.09.2018 3 z 5

Probudím se na Šibuji Probudím se na Šibuji Anna Cima

Nemám ráda mysteriozní knihy, ale tahle kniha stojí za přečtení! Krásně se čte, děj je zajímavý a zkrátka jen doporučuji.

27.09.2018 5 z 5

Eleanor se má vážně skvěle Eleanor se má vážně skvěle Gail Honeyman

Skvělá kniha, nemohla jsem knihu odložit :)

27.09.2018 5 z 5

Malý život Malý život Hanya Yanagihara

Od knihy jsem čekala více.. :/

09.12.2017 2 z 5

Žena v okně Žena v okně A.J. Finn (p)

Fajn knížka :)

09.12.2017 4 z 5

Stín banyánu Stín banyánu Vaddey Ratner

Hezká kniha.

07.10.2017 4 z 5

Tohle jsem měla napsat v přítomném čase Tohle jsem měla napsat v přítomném čase Helle Helle (p)

Fajn oddychová kniha.

07.10.2017 3 z 5

Šťastní lidé čtou a pijou kávu Šťastní lidé čtou a pijou kávu Agnès Martin-Lugand

Kniha se dobře čte, příběh mohl být lépe vymyšlen a kniha zajímavější.. Nejvíce se mi líbil začátek a konec. Ale i tak doporučuji si knihu přečíst.

25.08.2016 3 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

TOP TOP TOP! Knihu jsem přečetla za pár dní. Nemohla jsem se od ní odtrhnout, Zajímavý příběh, krásně čtivá kniha. Patří mezi mé nejoblíbenější. Ráda si ji přečtu znovu.

Voľba Voľba Nicholas Sparks

Kniha je oddechová, hezká.. :)

18.06.2016 3 z 5

Dívka, již jsi tu zanechal Dívka, již jsi tu zanechal Jojo Moyes

Nádherná kniha s velmi silným příběhem dvou žen. Líbilo se mi jak se děj prolínal. Kniha mě velice zaujala už od prvních stránek. Jojo Moyes píše skvěle a všechny její knihy jsou krásné, tato u mě vítezí.

Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Pěkná kniha se zajímavým dějem.

18.06.2016 4 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Skvělá, čtivá knížka. Přečetla jsem ji jedním dechem. Autorku jsem si oblíbila a přečetla i ostatní knihy od ní, ale tuto považuji za nejlepší.