Lucissia komentáře u knih
Nikdy jsem netušila, co se stalo Čtyřlístku, že přišli s dary tak zvalchovaní, protože nám chybí první strana. I u mých synů zapracovala fantazie. :-)
Jednohubka při čekání u zubaře. Na chvilku drobci zapomněli na strach. :-)
Jeden z mála čtyřlístků, u kterých bezpečně vím, kde a kdy mi ho naši koupili. :-)
Zakoupeno v knihkupectví hlavně proto, že se kniha odehrává u nás za kopcem. Zprvu se mi do ní ani moc nechtělo, proto chudinka čekala od Vánoc až doteď. A nezasloužila si to, protože čtení bylo opravdu báječné, záživné, všechno jsem to viděla před sebou v živých barvách. Na rozdíl od severských detektivek, je tato promyšlená (ale nikterak překombinovaná), tajemná, spletitá, a především uvěřitelná. A proto plný počet hvězd a ještě víc. I pro moje Valašsko. Tohle je tak vysoká laťka, že se bojím začíst do další detektivky od paní Klevisové... :-)
Nádherné ilustrace a srozumitelné verše. Bylo mi potěšením předčítat a i když by asi moje děti podruhé po knížce nesáhly, vypadaly vcelku spokojeně. :-)
Poučný příběh, že víc medvídků víc zmůže, doplňují milé ilustrace. Nám se líbilo :-)
Pro mně vzpomínka, pro moje děti sladká tečka za večerním čtením. :-)
Netuším, co se panu Těsnohlídkovi honilo hlavou, když tohle sepsal, ani komu to bylo určeno. Takže jediné, co na tomhle můžu vyzdvihnout, jsou ilustrace. Jinak nebavilo... :-)
Za mě nejlepší díl série. :-) Kdysi dávno čteno s očima navrch hlavy, nyní se shovívavým úsměvem. :-)
Bylo fajn se na pár hodin vzdálit dnešním starostem a vrátit se do doby kdy i mně bylo patnáct. A nejvíc mě pobavilo, že jsem si tenkrát ve knížce ledacos podtrhla a teď zavzpomínala. Vzhledem k době teď nebudu číst nic těžkého a vrhám se na další Lanczovou. :-)
Klasika, kterou si pamatuju ze školy a která nestárne. Navíc syn, když ji předčítal, tak z ní měl opravdu velkou radost. Málo písmenek. :-) A já ty verše prostě miluju. :-)