LucušN.

Autor razí heslo, že kniha snese všechno :). Je upřimný až za hrob. Chvílemi jsem se v knize ztrácela, ale i tak se mi líbila.

Musím se přiznat, že tato forma šmírování, se mi líbila :).

Zprvu mi byla Eleanor dost nesympatická. Naštěstí se sympatie k hlavní hrdince změnily. Zajímavý čtivý příběh o jedné mimoňce :).

Knížka se mi líbila, i když nejsem úplně cílová skupina. Pěkně napsaný příběh.

Popravdě úplně nevím, jak se ke knize vyjádřit. Určitě patří k těm lepším, co paní Třeštíková napsala. Text mi občas přišel nesjednocený, jako by chyběly stránky. Jindy se zase autorka zbytečně rozepisuje...

Musím se přiznat, že knížku jsem četla poměrně dlouho. Trvalo mi, než jsem se začetla. Takhle brilantně popsaný vztah s otcem jsem zatím nikde jinde nečetla. Jde z něho cítit utrpení, bolest a zoufalství. Knížka Ostrov chlapectví určitě není pro každého.

Posledním dílem jsem se nemohla prokousat, musela jsem se nutit do čtení. Líbil se mi až samotný závěr knihy.

Styl psaní mi přijde trochu mužský (což ničemu nevadí). Knížka se mi líbila, jedna hvězda dolů je za přílišnou brutalitu.

Kniha se moc hodnotit nedá, to je jako hodnotit něčí život a to mi nepřísluší. Trápení jsem prožívala s hlavní postavou, to ani jinak nešlo a že ho nebylo zrovna málo. Šmírování Knausgarda mne stále baví.

Kniha mne bavila na začátku a na konci. Styl psaní byl dost slabý. Musím přiznat, že jsem neměla tušení jak příběh dopadne. Zvýrazněné písmena a smajlíci dost odváděli pozornost. Zajímavý příběh.

Za mne velmi zvláštní kniha. Vyvolala ve mne rozporuplné emoce.

Knížka se mi líbila, i když chvílemi na mne působila naivně. Trochu mi připomínala Všechny malé zázraky. Dle mého názoru stojí za přečtení.

Výborná práce, Ladislave. Potěšil jste mne i pobavil. Zdá se mi, že děláte svět krásnějším.

Jediná kniha od Radky Třeštíkové která se mi líbila. Ostatní jsou plytké, hlavní postavy nesympatické.