Luigi1

Konečně jsem sehnal další díly a jsem rád,protože je to čtivé a zajímavé.

Moc se mi kniha líbila,přečetl jsem ji se zájmem a mohu doporučit.

Jsem velice spokoje jak je tato kniha napsaná,nemá chybu.Moc se mi líbila a krásně jsem si počet.Doporučuji

Tohle pokračování Vikingské nadvlády mě opět velice zaujalo a tento pohled do historie mě o ledasčem poučil.Vřele doporučuji

Skvěle napsané i poutavé,moc dobře se to četlo.Boje mezi Vikingy a Anglií,poslední slovo měla stejně církev.Zajímavé a doporučuji

Začátek mě nějak nemohl chytit,ale pak to mělo zpád.Dopručuji

To je krásné když se může člověk,alespoň v myšlenkách vrátit zpět do dětských let.Krásné doporučuji

Tento dobrodružnohistorický román je psaný krásným slohem,který čtenáře chytí až najednou zjistí,že je konec.Nevěřícně se koukáte zda se pokračování někde nestratilo..Směle mohu doporučit.

Tuto knihu jsem četl už po čtvrté a pořád jsem odkrýval místa která mi předtím utekla.Velice pěkně napsané.Dopručuji

Owen se musí vyrovnat se smrtí otce který zemřel ve vězení do kterého byl zavřen neprávem za zločin který nespáchal.

Nějak jsem se nemohl začíst.Sourozenci Ballantynů pátrají po svém otci.Cestu jim kříží otrokářské skupiny.

Jsem moc rád,že jsem se k této knize opět vrátil a přečetl se stejným zaujetím.Doporučuji

K tomuto tématu jsem se rád vrátil,protože tento druh četby miluji.Doporučuji

Jsem velice spokojen se stylem kterým je kniha psanná,pak jsem uviděl film který byl se svými neopakovatelnými efekty velice poutavý.Doporučuju

Dobře se to četlo.Kdo má rád tento druh četby by si měl tuto knihu přečíst.Doporučuji

Opět velice dobře napsané.Četlo se to samo asi díky hrdinům kteří byli ve filmu super.Doporučuji.

Velice poutavě napsané,ale docela smutné,přesto to je výborné čtení které mohu jen doporučit

Tento první díl jsem přelouskal ani nevím jak.Kniha mě zaujala,Jsemzvědavý jak se hrdinové potatí.Dopručuji