LunaL. komentáře u knih
Nikdy jsem nedokázala knihu přečíst, nesedí mi styl psaní autora. Fotky jsou ale úžasné. Ráda jsem si je prohlížela jako malá. Nedávno jsem knihu ukázala svým dětem, po tom, co viděly nejen večerníček, ale hlavně medvědí brášky v Berouně byly z knižky dost nadšené, že ji máme doma stačí si ji prohlížet a člověku se před očima odehrávají příběhy z Večerníčku
Večerníček jsem milovala, i knihy o zvířatech. Tak mi ji jednou babička koupila. Bohužel jsem se do ní nikdy nedokázala začíst, stejně jako do knihy Méďové.. styl psaní pana Chaloupky mi nesedl. I tak jsem ráda, že knihu doma mám, ráda si ji prohlížím, má krásné fotografie. Vzpomínám u ní nejen na hezký Večerníček, ale hlavně na svoji babičku..
Mám Vydrýska o něco raději než medvědí kluky.. u vyder jsem chvíli pracovala, jsou to úžasná zvířata! Kniha i večerníček je skvělý způsob, jak seznámit děti s jejich životem
Krásný, originální nápad. Stačí si knihu pomalu prohlížet, i toho poslouchat cd s hudbou a člověk má pocit, že je mezi hvězdami nebo minimálně daleko od svých starostí. Knihu jsem prohlédla celou, přečetla asi do půlky - kupovala jsem jako dárek a víc jsem nestihla
S dětmi milujeme příběh, jak velikonoční zajíček pomáhá Mikuláši roznášet dárky dětem
Byla jsem na zakladce, když jsem v knihovně objevila původní sérii o Tarzanovi. Tak se mi líbila, že jsem přečetla všech 24 dílů. Sice mi to trvalo, ale stálo to za to k prvnímu se ráda vracím, ostatní už mi splývají..
V dětství jsem milovala zvířata a knihy o nich. Nezapomenu na to nadšení, když jsem tuhle obrovskou knihu dostala k narozeninám. A ty nádherné fotografie! Textu málo, ale ničemu to nevadí. Je to zážitek si ji prohlížet, ocitnete se v Africe mezi divokými zvířaty
Jedna z prvních encyklopedii, co jsem jako malá měla. Stručně se v ní dozvíte o spoustě zvířat z celého světa. Dodnes má své místo v knihovně
Skvělá kniha, na pár stránkách bylo jednoduše popsané znakování s miminky. Měli jsme to spíš pro spestření, nakonec byly ale chvíle, kdy se to hodilo neskutečné, že se s tak malými dětmi dá domluvit!
Samotnou by mě nenapadlo knihu bez textu kupovat. Děti ji dostaly jako dárek a divila jsem se, jak se jim líbí a jak rádi popisují, co na stránkách vidí. Na obohacení slovní zásoby super
První kniha od autora. Přečetla jsem během týdne, musela jsem se krotit, abych ji nepřečetla najednou. Tolik zajímavých myšlenek, tolik pravdivých vět. Nikdy nepíšu do knih, ani nepodtrhávám, co mě zaujme. Kdybych to dělala, nezůstala by v knize nepopsaná stránka. Dočteno před půlnocí - věřím, že v novém roce se s autorem ještě setkám
Jedna z nejhezčích knížek o Medvídkovi Pú! Syn (6) ji dostal k Vánocům a už ji máme přečtenou ocenili jsme delší pohádky, krásné obrázky a moc milé příběhy. Určitě se o ní zase vrátíme. A jak znám syna, tak brzy
Krásná kniha, s hezkým příběhem, kde se děti dozví hodně zajímavosti a příběhů vázaných Adventem. Do toho úkoly, jako hledání stejné vločky, správných dveří..., tak návody na výrobu lampionů, cukroví, vánočních ozdob,.. a jako bonus zadní část knížky určená na rozstříhání - Betlém, adventní kalendář apod. Do toho se syn pustil hned! Takových knížek by mohlo být víc
Úžasná kniha plná zajímavostí a úhlů pohledů na dětskou hru. Moc se mi nechtělo do první, teoretické části, zato jsem si často prohlížela poslední část - fotky se startéry hraní. Nakonec ale i první části byly dost zajímavé! Jak se na děti a hru koukalo nejen v různých dobách, ale i v různých státech a na různých místech. Hodně mě zaujala dětská hřiště s průvodci hraní. Je škoda, že nic takového nemáme i u nás, ale doufám, že to nebude dlouho trvat a rozšíří se to i tady!
Poslední část byla skvělá, na fotkách s krátkým textem bylo hezky ukázáno, jak se děti dokáží zabavit a co všechno dokáží vymyslet, když jim člověk dá důvěru a prostor.
Snad se dostane kniha do co nejvíc rukou, ať už rodičů, či učitelů. A bude inspirovat a navádět k svobodnému hraní :)
Tuhle knížku jsem jako malá milovala. Díky ní jsem se tak těšila do školky, že jsem pak byla zklamaná, že to tam nefunguje jako v knížce! :D
Hezké vyprávění o kotěti, které zjišťuje, proč má ocásek. Maminka ho pošle, ať se zeptá zvířátek.
Pokračování knížky Poprvé do školky. Synovi jsem ji četla, když si na školku nemohl zvyknout. Hezky zpracovaná knížka, myslím, že dětem pomůže.
Knížka po mojí mamce, kterou mi četla a teď ji čtu svým dětem. Nad nějakými pohádky se člověk pousměje, jiná prostě nezestárnou :)
Jako malá jsem si atlas ráda prohlížela, díky němu jsem znala i ta zvířata, která v jiných dětských atlasech nebývají.
úžasná knížka, skvělá na rozšíření slovní zásoby. Dítě zaujme.