Lusie komentáře u knih
Dalo se čekat, že druhý díl bude smutnější, ale i tak je úžasné s jakou lehkostí jde dopodrobna popsat život všech postav.
I když těžké téma, příběh tak nějak příjemně plynul. Třetí část je hodně emotivní a konec svým způsobem strašně smutný.
Za mne nejlepší autorčina kniha, i když jsem dala 5hvězd všem. Četla jsem celou dobu s vnitřním napětím a myšlenkou "Ještě, že to není pravda."
Úžasná, četla jsem jedním dechem. Jsou knihy,které vás chytnou na první stránce a vy si přejete ať nikdy neskončí...a tahle k nim určitě patří.
Že začátku jsem se nějak nemohla začíst, ale kniha s takovým hodnocením přece musí být skvělá... A opravdu je. Nádherné, i když smyšlené příběhy.
Tenhle styl a prolínání dějové linky mě moc baví. Druhá kniha od autorky a opět dávám pět hvězd.
Hodně příběhů z této doby má smutný konec, ale konec téhle knihy byl dojemný takovým zvláštním způsobem, že se Vás to opravdu vnitřně dotkne.
O této knize budete dlouho přemýšlet...neskutečně silný příběh.
Není tak rozsáhlá jako film, ale i tak je hlavní myšlenka zachycena velice krásně.
Zajímavá, velmi čtivá a napínavá kniha. Snad jen zbytečně prodlužovaná druhá část.
Úžasný, po slabším předešlém díle,opět velice povedené.
Velice dobře napsaná. Příběh tak hezky plynul. Určitě se k ní někdy vrátím.
V případě Patrika Hertla je to sázka na jistotu. Kdo má rád jeho depresivní humor, bude nadšený. Konec byl možná trochu zdlouhavý, ale jinak moc pěkná, pohodová kniha, která se opět čte sama.
Zvláštní kniha. Čtivá, poutavá, ale konec takový nijaký. Možná jsem i trochu zklamaná.
Pro mne první kniha o době po válce a hned výborný příběh.
Své čtenáře si jistě najde,ale mě děj moc neoslovil. I tak musím uznat, že styl, kterým je napsaná je velice čtivý.
Vtipné, četla se celkem hezky. Ale můj šálek kávy to zřejmě není.
Obyčejné starosti obyčejných lidí. Možná trochu zdlouhavě popsané, ale jinak super oddechové čtení.