Lvíček835 Lvíček835 komentáře u knih

Všechno je lež Všechno je lež Michelle Sacks

Mě se kniha líbíla strašně moc a nemůžu ji nic vytknout líbila se mi moc hlavní hrdinka a její dvojče ten kdo to četl tak ví koho myslím

02.02.2021 5 z 5

Pekárna v Brooklynu Pekárna v Brooklynu Julie Caplin

Pohodová oddechovka -romantická plná nejrůznějších dobrot ,jen škoda že v ní nejsou recepty ale za mě jednoznačně palec na horu

22.05.2020 4 z 5

Bellagrand Bellagrand Paullina Simons

Nebylo to špatné,četlo se mi to teda líp než 3 díl ale za mě byly nejlepší 1 a 2 díl,ale když to beru jako celek všechny 4 díly tak Paulina Simons..prostě její knihy jsou super a miluju je,můžu vřele doporučit.

05.07.2024 3 z 5

Řetěz Řetěz Adrian McKinty

Naprosto boží kniha moc doporučuji. Za tenhle rok zatím nejlepší thriller.

28.06.2024 5 z 5

Doktor Láska Doktor Láska Leisa Rayven

Kniha se mi moc líbila skvělé zakončení série sice se to občas vleklo ale to u nějakých knih prostě je, s tím se nedá nic dělat,další série kterou mohu do poručit nejsou to přeslazené slaďárny jako ostatní knihy mě ta série opravdu bavila,hlavně nejvíc se mi tam líbila ta babča s kachnou to sem se někdy mohla potrhat smíchy,fakt svělý,ráda se k téhle sérii doufám někdy vrátím,byla SUPER.

05.05.2024 5 z 5

Tati, prosím ne! Tati, prosím ne! Barbara Naughton

Já už tyhle knihy nedávám další silný a tragický příběh o sexuálním zneužívání přečtená za den ale s těžkým srdcem co se týká hlavní postavy ostatní bych s prominutím z....a jak se k ní všichni chovaly já bych stý s k.....ý rodiny už dávno utekla.

25.04.2024 5 z 5

Kosení: Příběhy ze světa smrtek Kosení: Příběhy ze světa smrtek * antologie

Další úžasná kniha ze světa smrtek,bylo super dozvědět se něco z předchozího života některých smrtek,bylo to super a je pravda že u jedné povídky jsem trochu brečela,ale jinak se mi vážně líbila,ale trochu jsem se pak ztrácela která postava je která protože když byly lidmi tak měly jiná jména než se stali smrtkami ale to je můj problém tím tu knihu samozřejmě vůbec neodcuzuji.

19.01.2024

Gump: Jsme dvojka Gump: Jsme dvojka Filip Rožek

Nádherné pokračování Gumpa. Moc se mi líbila a vůbec mě nezklamala, líbila se mi stejně jako ta první přečtená za jeden den, za sebe jí doporučuji,názor si naní musíte udělat sami.

17.11.2023 5 z 5

Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Tenhle díl se mi moc nelíbil jako první ale odpad to žádný není jenom je slabší než první jsem zvědavá na další díly

08.08.2023 2 z 5

Hodinářova dcera Hodinářova dcera Kate Morton

Zkoušela jsem tuhle knihu už několikrát ale až teď se mi ji konečně podařilo přečíst od začátku do konce,a musím říct že sem byla opravdu spokojená nelituji že jsem si ji přečetla byla skvělá,až na nějaké vyjímky ale o těch se nebudu zmiňovat jsou to opravdu maličkosti.

07.08.2023 3 z 5

Soumrak v Benátkách Soumrak v Benátkách Steven Carroll

Tak ztýhle knihy jsem měla strach i když mám ráda romantické příběhy tak týhle jsem se dlouho vyhýbala.A teď už vím že jsem si ji měla přečíst dřív, byla naprosto úžasná,láska mezi starším mužem a mladší ženou,ale hlavně vášnivá láska k hudbě.Mě velmi blízka protože co se týká hudby a vše kolem ní je to moje vášeň a miluju jí.

15.07.2023 5 z 5

Odpuštění Odpuštění Lauren Kate

Příjemné odpočinkové čtení,příběh Cama a Lilith a samozřejmě Lucifer co jim furt zatápěl.Kdo jste ještě nečetl můžete to zkusit, určitě tahle kniha neurazí.

12.06.2023 5 z 5

Zasněžené Vánoce Zasněžené Vánoce Taylor Garland

Další milý a krásný vánoční příběh kde vystupují dvě zvířata pes a kočka a jejich dvě majitelky, která jedna z nich se nemůže vypořádat s rodinou události co se stala, ale nakonec...To si přečtěte sami.

02.05.2023 5 z 5

Chlupatý dáreček Chlupatý dáreček Petra Schier

Krásný příběh o pejskovi Tajfun to jméno na toho uličníka vážně úžasně pasovalo. Nádherné čtení,hlavně na Vánoce,ale já jsem to nevydržela a musela jsem si jí přečíst už teď a nelituji toho přečetla jsem jí za den takže plus na víc.

01.05.2023 5 z 5

Pronásledovaná Pronásledovaná Jennifer Hillier

Tahle kniha se mi líbila úplně nejvíc s těch knih co jsem od autorky četla,jsem ještě zvědavá na Řezníka,ale nevím kdy se k němu dostanu až ho přečtu tak samozřejmě taky napíšu recenzi.

30.04.2023 5 z 5

Dvojčata Dvojčata Saskia Sarginson

Příběh se mi líbil,sice je pravda že se děj táhl,ale četla se dobře.A to přeskakování mezi dospělostí a dětstvím mi problém nedělalo i se mi to líbilo.Za mě kniha byla v pohodě,byly tam nějaké tragédie které se tam staly ale k tomu se vyjadřovat nebudu pokud ste knihu ještě nečetli nebudu vás ochuzovat o trochu lásky,napětí, smutku bolesti porozumění,atd...

19.02.2023 5 z 5

Dvůr stříbrných plamenů Dvůr stříbrných plamenů Sarah J. Maas

Tak tenhle díl byl dobrý ale na předchozí díly nemá,ale bylo to super čtení

01.01.2023 5 z 5

Návrat Návrat Nicholas Sparks

Krásný romantický příběh další autor kterého fakt miluju,teda jeho knihy samozřejmě.

01.12.2022 5 z 5

Zámek hříchů Zámek hříchů Tiffany Reisz

Dobrá kniha nepatří zrovna k těm nejlepším od spisovatelky ale mě se hodně líbila

11.05.2022 5 z 5

Sleduješ mě? Sleduješ mě? Vincent Ralph

Kniha se mi strašně moc líbila četla se neuvěřitelně rychle a vážně moc a moc dobře
A ten kdo byl vrah tak to jsem vážně nečekala myslela jsem si že jsem toho vraha odhadla ale byl to úplně někdo jiný vážně super kniha

04.03.2021 5 z 5