M.C.SMITH komentáře u knih
Mělo to potenciál? Mělo!
Využil ho autor? Ne!
Na začátku to vypadalo najdějně, bohužel, čím více jsem četla, tím více mi docházelo, že se knihou spíše prokousávám a že mne to vůbec nebaví.
Obrovská škoda.
Stejné jako u prvního dílu.
Doufala jsem, že se třeba po pár stránkách začtu, ale kniha mi přišla nudná. Už vlastně skoro ani nevím o čem byla.
Za mne ne, škoda.
Za mne ne, musím říci, že mne to vůbec nebavilo a nenašla jsem nic, co bych mohla vyzdvyhnout.
Tak tohle mne bavilo. Bylo to moc dobré čtení, které jsem si užila.
Moc se mi líbily začatečný vsuvky, které byly zajímavé a člověk se i dost dozvěděl.
Kniha byla čtivá a jsem ráda, že se mi dostala do ruky.
Mohu s klidným svědomím říci, že tato série skutečně nebyla pro mne.
Do čtení jsem se nutila a moc mne čtení nebalo. Škoda, vypadalo to tak slibně. Nalákaly mne působivé obálky a anotace. Příběh za mne ale ne.
Taková normálka, která nenadchne a ani neurazí.
Kniha se mi četla snadno a měla jsem ji za pár hodin přečtenou.
Že bych z ní ale byla nějak na větvi, to říci nemohu.
Dobrá oddechovka.
Pro mne ucházející čtení, které mne bavilo. Nápad dobrý, originální.
Zpříjemnilo mi to pár dní.
Moc se mi to nelíbilo, nevím, ale nenašla jsem v knize nic, co bych mohla vyzdvyhnout. Pro mne to bylo takové normální. Ke knize se vícekrát nevrátím, jednou přečíst mi stačilo.
Tak za mne tohle skutečně ne, knihu jsem dostala, sama bych si ji nekoupila.
Co mám doma, většinou přečtu, takže jsem se do knihy pustila, sice až po dlouhé, dlouhé době, ale pustila. Bohužel, vůbec mne kniha neupoutala, musela jsem se nutit do čtení a jen stěží jsem dočetla.
Za mne skutečně ne.
Jako letní oddechovka super, čtení bylo rychlé a pro mne nenáročné.
Užila jsem si to.
Hezký příběh. Malá knížečka, útlá, ale potěšila mne.
Sice jsem měla ze začátku trochu strach, ale bylo to příjemné. Nic velkého, ani světoborného, ale i tak, bylo to milé a musím pochválit krásnou obálku.
Utlá knížečka s velmi zajímavým obsahem. Knihu jsem přečetla rychle a musím říci, že ve mne zanechala dojem. Byla velmi zajímavá a skvěle napsaná.
Přečteno za pár hodin. Kniha se četla dobře, velmi dobře, ale jak se jedná o romantiku, jsem vždycky skeptik. Bylo to ucházející, příběh zajímavý, ale že bych byla nějak zvlášť odvařená, to se bohužel nekonalo.
Nebyl to úplně můj šálek čaje. Malá, útlá knížečka, která mi trochu spestřila odpoledne.
Co se upírů týče, jsem hodně vybíravá. Mám ráda historické upíry, ale tohle mne překvapilo.
Kniha se dobře a rychle četla. Zhltla jsem jí za pár hodin, což mne samotnou překvapilo. Bylo to dobré, kniha se mi líbila.
příjemný horůrek, sice musím říci, že jsem se nebála, ale čtení mne bavilo. Mám ráda horory se starým domem či zámkem v hlavní roli.
Takže jsem si knihu užila.
Bylo to fajn počteníčko.
Tak tohle ano, kniha byla super, moc mne bavila. Mám ráda sever, takže knihu jsem si užila. Přečteno rychle, kniha mne strhla a já jí zhltla.
Mohu doporučit!
Tento díl mne bavil stejně jako ten první, příjemná oddechovka, která se dobře četla. Bylo to fajn a kniha mi zpříjemnila několik letních dní.
Tady jsem vlastně ani nevěděla co čtu, měla jsem v tom hrozný guláš.
Kniha byla zajímavá, ale pro mne zprvu hodně chaotická.
Pak jsem se docela i začetla a kniha v celku dobrá.
Zajímavý nápad, který mne bavil, ale něco tomu trochu chybělo. Kniha byla zajímavá, četla se dobře a docela mne i bavila, ale stejně mi tam něco chybělo.
Oddechovka, která nenadchne a ani neurazí.
Za mne dobré počteníčko, které mne bavilo. nenudila jsem se ani chvilku, příjemné spojení historie a fantasy.
Kniha se mi četla dobře a jsem spokojená.