m_martina komentáře u knih
Krásný příběh, který se čte jedním dechem. A romantičkám, ke kterým patřím, doporučuji.
Jak jsem mohla zapomenout na tuto nádhernou knihu? Četla jsem ji opakovaně a stále se mi líbí. Doporučuji.
Tohle byla opravdu moc hezká řada od paní Körnerové. Prozatím jsem od ní četla pouze knihu Andělská tvář a ta se mi líbila také. Autorka totiž píše čtivě a poutavě. Kromě toho mám ráda romantické příběhy, proto se mi všechny její knihy líbily.
Knihy Julese Verna mám ráda, ale tahle mě zklamala. Je hodně zdlouhavě napsaná a nečte se lehko. Lepší hodnocení tedy dát nemohu.
Knihu jsme četly s vnučkami, nejvíc se líbila mně a té nejstarší, která už chodí do školy. Ale je možné, že se k ní ještě vrátím, až ty dvě mladší trochu povyrostou.
Zkusila jsem tuto knížku, i když tady nemá dobré recenze. A musím se připojit k většině hodnotících, protože ani já jsem nebyla nadšená. Je to spíš slabší průměr a určitě nic, k čemu bych se chtěla vrátit.
Tohle byla tak trochu zvláštní kniha, která mi moc nesedla. A naštěstí jsem ji měla jen vypůjčenou z knihovny, protože bych si ji opravdu jen velice nerada ponechala pro sebe a zbytek rodiny.
Tyto pohádky jsme s vnučkami četly opakovaně. A já jsem knížku zakoupila také kvůli krásným ilustracím. Moc se nám líbila a líbí.
Poslední dobou se mi líbí historické romány. A do Egypta se vždycky ráda podívám. Kniha o Howardu Carterovi se hezky četla a zase jsem se dozvěděla něco nového.
Divný chlap, tenhle Ove. Ale člověk ho časem začne i tak trochu chápat. A kniha se čte dobře.
Autor je plným právem mistrem hororu. Tento žánr sice nečtu, ale Poe je pro mne prostě klasik a jeho povídky jsou výborné.
Kniha je výborná, dobře se mi četla a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Určitě zkusím i druhý případ se Sayer Altairovou.
Kdyby nebylo toho smutku v knížce, dala bych i poslední hvězdu. Jinak si myslím, že příběh není vhodný pro úplně malé děti, pochopí jej až ty větší.
Jednou za čas si od Joy něco přečtu, proto jsem sáhla po této knize. Ale jsem zklamaná. Čtivá sice je, ale té brutality a krve je tam až moc.
Knihu jsem si vypůjčila z knihovny pro svoje vnučky a líbila se nám všem. Připomnělo mně to moje vlastní dětství a mládí, ale vnučkám už tohle moc neříká. Ale s knížkou byly spokojené.
Kniha přímo nenavazuje na předchozí Vasalisův paradox, proto je možné obě knihy číst nezávisle na sobě. Tato se mi líbila o něco méně, ale jsem ráda, že jsem si ji přečetla.
Nádherná kniha, kterou jsem přečetla jedním dechem. Moc se mi líbila a ani moje romantická duše tady nepřišla zkrátka. Doporučuji.
Za mě výborná knížka, kterou jsem přečetla jedním dechem. Doporučuji.
I s touto knihou od Harlana Cobena jsem byla spokojená. Hezky se čte a stránky jen letí. Tohoto autora mám ráda a určitě si od něj zase něco přečtu.
Celá tato série nebyla špatná, ale kvalita spíš kolísala. Knihy jsem se snažila rychle přečíst, protože jsem je měla vypůjčené z knihovny. Bohužel úplně moje očekávání nesplnily. Nelíbilo se mi nadpřirozeno a ke knihám se už vracet nebudu.