m_martina komentáře u knih
Tento díl se mi moc nelíbil, byl spíš průměrný. Ale ve čtení budu pokračovat.
Ani další setkání se Sanem mne nezklamalo, knihy si drží stále stejnou úroveň. Jdu tedy rovnou pokračovat následujícím případem.
Oblíbená kniha obou mých dětí. I já jsem si ji přečetla. Ale už jsem z takových příběhů vyrostla, proto nedávám pět hvězd.
I tuto knihu s Gereonem Rathem jsem přečetla jedním dechem. Líbila se mi moc, autorův styl psaní mi sedí a jeho knihy mají čestné místo v mé knihovně.
Kniha, která je pro romantickou duši, jako je ta moje, dokonale stvořená. Doporučuji.
Mám moc ráda případy se slečnou Marplovou. A i když se zde na scéně neobjevuje tolik, jak bych si přála, i tak se mi kniha líbila a já jsem si ji přečetla s radostí.
Krásně napsaná kniha, která se dobře čte. A já jsem bojovala se svými emocemi, cloumalo to se mnou pořádně a i spoustu slziček jsem uronila. Ale nestydím se za ně, k této knize tak nějak patří.
Knihy od Sandry Brown se mi líbí a občas si nějakou z nich přečtu na zlepšení nálady. I tato je dobře napsaná a hezky se čte.
Jak už jsem zmínila u jiné knihy, žánr sci-fi běžně nečtu. Ale tuhle knihu mi doporučil syn, tak jsem se do ní pustila. A nezklamala jsem se. Měla jsem ji přečtenou za pár dní a výborně jsem se u ní pobavila.
O Bryndzových knihách jsem toho už hodně slyšela, tak jsem si vybrala tuhle. A řeknu vám, že vůbec není špatná. A určitě nebyla poslední, kterou jsem si od autora přečetla.
Jak tady vidím, jedná se zde o první případ s Herculem Poirotem. Ale kniha je i přesto dobře napsaná a čtivá. Doporučuji.
Ráda bych se zase do Itálie podívala. A když to zatím není možné z důvodu uzavřených hranic, tak aspoň prostřednictvím pana Wericha.
Ale ano, kniha nebyla špatná. Četla jsem ji už před lety. Viděla jsem i film, ten dvoudílný. Hned po revoluci jsem byla nadšená, později už ne tolik. Asi jsem dospěla?
Začátek mě moc nebavil, i když příběh stál za to a taky konec byl super. Celkově jsem byla ale hodně spokojená, proto dávám pět hvězd.
Autorčiny knihy ráda čtu. Ani této nemám co vytknout, proto dávám pět hvězd.
Tento díl se mi líbil o maličko víc než ten předchozí, i přesto to stále ještě není na plný počet hvězd. Ale ve čtení dalších knih budu pokračovat.
Výborná kniha, která se i přes velký počet stránek dobře čte. Doporučuji.
Hezká kniha nejen pro děti. Už jsem ji předčítala i vnučkám a také se jim moc líbila.