m_martina komentáře u knih
Sherlock Holmes a jeho přítel doktor Watson jsou moji velcí oblíbenci. A i tato sbírka povídek je dokonalá. Líbily se mi všechny případy a já jsem si je ráda přečetla.
Tato kniha se líbila hlavně synovi, který toho jinak moc nepřečetl. Ale Tom Sawyer byl jeho oblíbený hrdina. I já jsem si knihu přečetla a docela se mi líbila, i když už dávno nejsem ta správná cílová skupina.
Na Dominika Dána nikdy nezanevřu, je to můj nejoblíbenější spisovatel vůbec. Zatím se mi líbily všechny jeho knihy a tahle tedy samozřejmě také.
Jako první jsem si přečetla tuto knihu od autorky. A nebyla špatná, dobře se četla. Ale protože už mám v žánru psychothrillerů přečteno velké množství knih, nemohu ji ohodnotit plným počtem, protože jiné knihy se mi líbily víc.
A poslední díl byl stejně výborný jako předchozí knihy. Sbohem, Lisbeth a Mikaeli.
Působivá kniha, na kterou se nedá hned tak zapomenout. Četla se mi dobře, i když příběh je smutný.
Něco málo mi nesedlo, ale jinak se kniha překvapivě dobře četla a líbila se mi.
Vždycky mne setkání s milou slečnou Marplovou potěší a nejinak tomu bylo i u této knihy. Přečetla jsem ji rychle a moc se mi líbila.
Moc hezká kniha, kterou jsem četla už před několika lety. Posléze jsem shlédla i seriál, ten se mi také líbil. Zajímavé prostředí cirkusu.
Před drahnými lety byla tohle moje úplně první kniha od Wodehouse. Pobavila jsem se výborně a výraz čunčík-munčík jsem potom pravidelně používala, protože moji prarodiče každoročně krmívali prase na zabíjačku.
Přečetla jsem kdysi dávno jako malá holka. Už přesně si nevzpomínám, o co tam šlo. Ale co vím jistě, je, že jsem si knihu neoblíbila.
Slabé, horší než Hadrový panák. Na můj vkus zbytečně brutální. K této sérii se už vracet nebudu.
Krásný, dobře napsaný román, který se čte jedním dechem. Doporučuji.
Druhý díl je určitě lepší než ten předcházející, musím dát pět hvězd. Série se mi moc líbí a já jí zachovám věrnost.
Další výborná kniha od pana Vondrušky, která se čte jedním dechem. Doporučuji.
Kniha je napsaná hezkým, čtivým stylem. Líbila se mi hlavně první část, druhá byla také docela dobrá a ta poslední byla asi nejslabší. I přesto je to zajímavé čtení.
Knihu znám víceméně nazpaměť, četla jsem ji v posledních letech opakovaně. Případ se mi totiž moc líbí a s Herculem Poirotem se vždy ráda potkávám.
Tato kniha se těžko hodnotí. Je tak smutná a tragická. Ale Jan Drda píše dobře, proto si pět hvězd plným právem zaslouží.
Zajímavá kniha, ve které je válka pojata z nezvyklého úhlu pohledu. A sice s humorem.