Máca216

Já se od ostatních čtenářů v hodnocení odlišuji. Kniha mě nebavila, nemohla jsem se začíst. Pořád jsem čekala, kdy se to rozjede a nedočkala jsem se. Mrzí mě i to krátké setkání dvou hlavních hrdinů. Přišlo mi to odbyté.

Pěkný příběh, krásně se to četlo, konec byl pěkně zamotaný a byla jsem zvědavá jak to vše dopadne.

Knížka se četla dobře, jako většina od Lenky Chalupové. Příběh byl zajímavý, byla jsem zvědavá, jak to dopadne. Avšak v těch rodinných vazbách jsem se maličko ztrácela, kdo je čí neteř,milenec, sestřenice, nevlastní bratr a nevlastní otec...bylo toho na jednu knihu dost.

První kniha od autorky, kterou jsem četla. Povídky moc nevyhledávám, ale musím říct, že až na dva nebo tři poslední příběhy se mi kniha četla dobře.

Silné čtení. Je to moje druhá přečtená kniha od autorky a opět se mi moc líbila.

2 příběhy, které spojuje téma sekty. Druhý příběh se mi líbil o něco víc. Čtivé, měla jsem přečteno za pár dní. Konec jsem tušila, že tak dopadne.

Silné čtení, šokující konec. Docela dlouho jsem to v sobě zpracovávala.

Ze začátku jsem se do knihy nemohla vůbec začíst, dokonce jsem zvažovala, že jí odložím. Naštěstí sem to neudělala a četla jsem dál. Děj se hezky rozběhl a mě zajímalo, jak příběh dopadne.

Perfektní, autorka mě opět nezklamala a knihu jsem si náramně užila.

Knihu jsem si narychlo půjčila v knihovně, aniž bych věděla, že se jedná o druhý díl. Ale asi to ničemu nevadilo, byla velmi čtivá, byla o lásce, rodině, smutku, moc se mi líbila a musím sehnat ten první díl ať mi nechybí.

Nám se to s dětmi líbilo. Něco nového jsem se dozvěděla i já, jsou to spíše příběhy než pohádky, jsou tak akorát dlouhé na čtení před spaním. Za nás tedy spokojenost.

Naše nejoblíbenější pohádková knížka. Obsahuje známé klasické české pohádky, například: Čert a Káča, Otesánek, Červená Karkulka. Vtipná je pohádka o Karkulínovi. Navíc jsou v knize hádanky a úkoly pro děti.

Až na to skotské nářečí to bylo dobré čtení s trochou erotiky. Děj byl plynulý, zajímavě zapletený.