Macek58

Výborná detektivka,krásné čtení na dlouhé zimní i nezimní večery.Už se těším na další autorovu knihu.

Zpracované zajímavé téma.Škoda že se autor neseznámil podrobněji se situací v České republice v době, kdy se odehrává děj románu, jak to opisuje v jiných knihách. JInak dobré čtení.

Klasický Vondruška, vynikající čtení, přečtené jedním dechem. Už netrpělivě čekám na další díl epopeje.

Knižní publikace zachytávající vývoj Považské Bystrice na jedinečných dobových fotografiích v průběhu 20. století.

Klasická česká detektivka. Dobré čtení na dlouhé letní večery.
Začátek výborné série ... rád jsem se k němu vrátil.

Před přečtením knihy jsem měl teoritickou přípravu přečtením knih od Marcela Šefčíka: Vatikán mojimi očami a Konkláve. Pak už jen zůstalo překousat se "Maltézskou výměnou". Klasický Berry,výborné popisy jak Vatikánu tak Malty. A k činnosti hlavních hrdinů.... trošku nadsazené, ale to už je úděl tohoto druhu literatůry.

Zatím je to první knížka od tohoto autora. Zaujala a už se dívám po další.

Další přečtená kniha od tohoto autora...asi se budu opakovat, ale je krásné číst knihu o prostředí a osobách, které člověk pozná.

Klasický Češka. Detektivka má spád, dobře se prolínají dva případy. Přečtené jedním dechem.

A je tu konec jedné epopeje....a už s netrpělivostí čekáme na novou.... jistě bude tak dobrá jako tato.

Dobrá detektivka na aktuální téma. Severské krimi má něco dosebe. Už beru do ruky čtvrtou knihu autorú, jistě nezklame.