Madi Madi komentáře u knih

Když jsi odešel Když jsi odešel John Marrs

Dočteno jsem lehce zklamaná. Dvě knihy od autora, které mám uz prectene byly o chlup lepší.
Ale i tak knížku doporučuje, příběh mě moc bavil.

28.02.2024 4 z 5

Spřízněné duše Spřízněné duše John Marrs

Perfektní. Ten den co jsem ji dočetla, jsem si od autora šla vypůjčit další.
Jinak už tu asi bylo vše popsáno. Bavily mě všechny dějové linky, ale nejvíc mě asi zaujala Ellie a Christopher.

13.02.2024 5 z 5

Ulíbám tě k smrti Ulíbám tě k smrti Ellen Berg

(SPOILER) Když si chci přečíst něco nenáročného, nějakou milou blbinu, docela ráda sáhnu E.B. Tahle knížka byla jiná, než ostatní. Chyběla tu totiž obvyklá šablona, kterou autorka používá-obtloustlá ženská 40+, zhrzena manželem, ťunťa které se moc nedaří...Anna byla naopak chytrá, pěkná ženská, která to někam dotáhla. Ani tady teda nechyběly hory jídla. Ale fajn, byla jsem ráda i za ty malé změny. No ovšem takových nelogičnosti, policajti idioti, po nekolika letech zášti otec během nekolika vteřin prijme sveho syna, propuštění několikanásobně vražedkyně...Ale párkrát mi knížka prisla docela vtipna. Suma sumárum 2 a půl hvezdy.

09.02.2024

Závěj Závěj C. J. Tudor

Nebylo to nijak výrazně zle, ale taky nic co bych si zapamatovala delší čas. Některé zvraty mě potěšily, u některých jsem si říkala, že si je autorka mohla odpustit.
Byla to moje první kniha od C.J.Tudor a nenalákala mě, abych sáhla po j8nem titulu od ní.
Z postav byl asi nejlepší Carter, mám ráda kousavý humor.

30.01.2024 3 z 5

Staré křivdy Staré křivdy John Marrs

Kniha je skvělá. Pořád se něco děje, krátké kapitoly vás nutí číst dál a dál. Je tam několik zvratů a většinu z nich jsem vážně nečekala. První moje kniha od Mareše, ale určitě ne poslední.

22.01.2024 5 z 5

Rodina odvedle Rodina odvedle Sally Hepworth

Dávám o jednu hvězdičku méně za ten strašně sladkobolný konec, ten mi zážitek ze čtení dost kazil. Ale i přesto vám můžu jen doporučit a posledních cca 10 stran ignorujte.

03.01.2024 3 z 5

Šepot z lesa Šepot z lesa Kateřina Surmanová

Docteno jen kvůli tomu, že nerada nechávám knihy nedoctene. Spousta věcí zůstane nedoresena (Hanka, jak to bylo dál.. ). Strasne se to táhne, stačila by klidně polovina stránek. A když už jste na konci, je to všechno najednou hrr a to nejdůležitější se odehrává na posledních pár stranách.

19.12.2023 1 z 5

V hnízdě kolibříka V hnízdě kolibříka Ana M.

Blbost. Karolína mě strašně stvala. Bylo jí celkem jedno, že ten její nabíječ umřel, štvalo ji to jen z toho důvodu, že už ji to nikdy neudělá. Kráva. Pachatel těch vzkazů byl snad všem a hned jasný. Erotické scény nudné.

08.12.2023

Zabiják Zabiják Martina Cole

Ano i ne. Některé pasáže se mi líbily hodně a pak jsem se zase nudila. Zbytečně moc postav. Dost brzy jsem odhalila hlavního pachatele.

08.12.2023 3 z 5

Dokonalá přítelkyně Dokonalá přítelkyně Karen Hamilton

Zbytečně dlouhé, ke konci už jsem se nudila.
Juliett byla každopádně super psycho ženská.

11.07.2023 3 z 5

Nůž Nůž Jo Nesbø

(SPOILER) Zklamání jako řemen. Naprosto průměrná detektivka, dokonce jsem váhala nad 2 hvězdami, takže ty 3 jsou hodně slabé. Smrt Rakel mě nesokovalo, nikdy jsem její postavu neměla ráda. Ani odhalení pachatele na mě nezapusobilo. Škoda, 10.dil Policie byl výborný, ale po tomhle se mi do dalších dílů ani nechce pouštět.

11.06.2023 3 z 5

Milé dítě Milé dítě Romy Hausmann

Koupeno v Levných knihách za pár korun a jo, nebyla to špatná volba. Dej mě držel v napětí až do konce. Ten už byl teda dost prekombinovany, jak už to u podobných románu bývá.

10.05.2023 4 z 5

Kámen, nůžky, papír Kámen, nůžky, papír Alice Feeney

Svižné, zajímavé, solidní pointa i zvraty.

12.04.2023 4 z 5

Striptérky Velkého jablka Striptérky Velkého jablka A. K. Veliká (p)

To pětihvězdičkový hodnocení je pro mě nepochopitelný. Jako pitomoučká oddychovka/pohádka dobrý, ale pět hvězd? A abych nezapomněla, taky zjevná inspirace 50 odstíny. Tam byl hlavní hrdina taky totální chuj.

12.04.2023 2 z 5

Doktore, fofrem, jde o život! Doktore, fofrem, jde o život! Patrick Taylor

Nedočteno, nejsem cílovka.

14.03.2023

Chůva Chůva Gilly Macmillan

Jak tu píše spousta lidí, ten konec se fakt nepovedl. Spousta věcí zůstalo otevřených a nedomyšlených.

09.03.2023 3 z 5

Beze svědků Beze svědků Lisa Jewell

Hodně fajn kniha. Vytkla bych ty aury, vůbec se to do příběhu nehodilo.

09.03.2023 4 z 5

Nepříliš šťastná rodina Nepříliš šťastná rodina Shari Lapena

No já při čtení taky nebyla příliš šťastná. Ztrácela jsem v postavách, nevěděla jsem kdo je kdo.
Furt samé lži dokola, těšila jsem se na konec.
Velké zklamání.

11.02.2023 2 z 5

15 roků lásky 15 roků lásky Patrik Hartl

(SPOILER) Bože to bylo tááák roztahané. Aleš byl neuvěřitelná fňukna, furt jenom sebelítost a nasranost na celý svět.
Zajímavá mi přišla aspoň Jelena, ale ta se z děje vytratila hodně brzy...
Taky jsem moc nepochopila vztah Aleše a Sovy, chovali se jak puberťáci a ne dospělí co maj děcka.

26.01.2023 2 z 5

Sběratel očí Sběratel očí Sebastian Fitzek

Zase další rádoby šokující a nechutný thriller.
Pointa a identita vraha nuda.
Kdo spočítá kolikrát bylo napsáno -sběratel očí- má Zlatého bludišťáka.

06.01.2023 3 z 5